Eski sevgilinizden kalan şeyleri siler misiniz?

sevgilin varken eski sevgilinin fotoğrafına bakıp uyur musun peki bence asıl saygısızlık bu yani ben bunu duyunca bayağı üzülmüştüm ama sonra dert etmedim geçti çokta önemli biri olmadığı kanatine vardım :)
Haberi yoktu :) ama sana söylemesi garip duygum olduğundan değil bu bende huy hele hediyeleri asla atmam ama alanların isimlerini hatırlamam bile yemin ederim bak :) geçen kolye buldum biri almıştı adı serdardı soyadını düşündüm düşündüm aklıma gelmedi hala düşünüyorum ama aklıma gelmiyor 😃

sevgilin varken eski sevgilinin fotoğrafına bakıp uyur musun peki bence asıl saygısızlık bu yani ben bunu duyunca bayağı üzülmüştüm ama sonra dert etmedim geçti çokta önemli biri olmadığı kanatine vardım :)
Haberi yoktu :) ama sana söylemesi garip duygum olduğundan değil bu bende huy hele hediyeleri asla atmam ama alanların isimlerini hatırlamam bile yemin ederim bak :) geçen kolye buldum biri almıştı adı serdardı soyadını düşündüm düşündüm aklıma gelmedi hala düşünüyorum ama aklıma gelmiyor 😃

Siz bunları nasil öğrendiniz ?
Eskiden yakın olduğu bir arkadaşı vasıtasıyla şimdi konuşmuyorlar kazık attığı için buna onun hakkındaki şeyleri sorunca bana bunları anlattı ve bana söylediği herşeylerin yalan olduğunu eskileri unutamadığını anlattı ve kız arkadaşlarına köle muamelesi yaptığını vurduğunu ve aptal kızlarla arkadaşlık yaptığını söyledi falan filan cidden şükür ettim iğrenç biriymiş

Ben silip yoluma bakan biriyimdir eski erkek arkadaşım benimle ilgili ve daha önceki sevgilileriyle ilgili konuşmaları , fotoğrafları kısaca hiçbirşeyi atamayan hatta onlara bakıp uyuyan tipte biriydi ben bu durumu çok garip buluyorum sizce de garip değil mi? geçmiş bitmiş bişeyi neden silemez bir insan ?:olamaz:
Iyıkı ayrılmışsın o zaman

Bana söylemedi zaten arkadaşından öğrendim herşeyi bana senin üzerine gül koklamadım seni hiç unutamadım tek sen aklımdaydın demişti geri dönmem için bunları öğrenmesem belki şans verebilirdim ama arkadaşı gözümü açtı :)

13,14 yaşındayken günlüğüme o zamanki sevgilimle bütün mesajları usenmeyip yazmıştım .o zamsn 100 kontur olduğu için öyle çok mesaj yok 😁gunlugumde hala dururlar bakıp bakıp gülerim.

Bana söylemedi zaten arkadaşından öğrendim herşeyi bana senin üzerine gül koklamadım seni hiç unutamadım tek sen aklımdaydın demişti geri dönmem için bunları öğrenmesem belki şans verebilirdim ama arkadaşı gözümü açtı :)
Ben neler gördüm neler sen bu çocuğa kendin dönüceksin 👍😉😌

Tahmin ediyorum öyle birine 4 senemi verdim hepsi mal bunların yaaa
Ya ben bi buçuk ayımı vermiştim şükrediyorum 2 aydan uzun ilişkisi olmuyordu bunun sebebini kızlara bağlardım ama işin aslı bunun iğrençliğindenmiş erkeklerden fayda gelmez aylarınıda versen yıllarınıda versen değişmezler aynılar malesef sevgi değiştirmiyor onları o yüzden şükredelim :)

Ya ben bi buçuk ayımı vermiştim şükrediyorum 2 aydan uzun ilişkisi olmuyordu bunun sebebini kızlara bağlardım ama işin aslı bunun iğrençliğindenmiş erkeklerden fayda gelmez aylarınıda versen yıllarınıda versen değişmezler aynılar malesef sevgi değiştirmiyor onları o yüzden şükredelim :)
Şükret ben 4 senemi verdim ne demek bilir misin :) hep düzelir dedim ama hiç düzelmedi

Şükret ben 4 senemi verdim ne demek bilir misin :) hep düzelir dedim ama hiç düzelmedi
Yani sen 4 seneni vermişsin malesef düzelmiyorlar başta inanıyorsun sonraları ağlıyorsun çabalıyorsun ama bu devirde sevmeyeni seviyorlar çabalayanı değil umursamayacaksın aldatacaksın hepsi kölesi oluyor o insanların çok rastladım 4 senelik 6 senelik ilişkisi olanların ayrılıp başka insanlarla evlendiğini iğrençlik ya

yeni bir ilişkin olduğu halde de mi silmezsin saygısızlık olmaz mı bu çıktığın insana yoksa bende hemen ayrıldıktan sonra silmem belli bi süre geçer öyle silerim ama nefret ettiysem tutmam
evlensem de silmem neden saygısızlık olsun ki ? biriyle sevgili olunca geçmişim siliniyor mu ?

evlensem de silmem neden saygısızlık olsun ki ? biriyle sevgili olunca geçmişim siliniyor mu ?
evet ? yani gerçekten sevip sevmediğine bakar o işler ben eskileri silmeyenlerin onları hala düşündüklerini unutamadıklarını düşünürüm ve yeni biriyle bi yola çıktıysam elbetteki silerim çünkü ruhsal aldatmaya girer fiziksel değildir belki ama büyük saygısızlık yaşadığım içinde rahatlıkla söyleyebilirim saygısızlık ama saygı duyarım senin kararına buda senin düşüncen

Yani sen 4 seneni vermişsin malesef düzelmiyorlar başta inanıyorsun sonraları ağlıyorsun çabalıyorsun ama bu devirde sevmeyeni seviyorlar çabalayanı değil umursamayacaksın aldatacaksın hepsi kölesi oluyor o insanların çok rastladım 4 senelik 6 senelik ilişkisi olanların ayrılıp başka insanlarla evlendiğini iğrençlik ya
Aynen öyle ben hep derim kimi sevmesem kıçımda ya biri var etmedik hakaret bırakmadım hala çiçek yolluyor

Back
X