Eski sevgilinize ne sylemek istersiniz?

sana söyleyecek hiçbirşey hiçbir iz bile kalmadı bende
ona da demem aslında bunu eski sonucta muhatap olmam burdan iletim :roflol:

soylemek istedigim herseyi ama herseyi soyledim.
onun da soleyecekleri vardi ama dinlemedim, yapmak istedigi tek sey beni suclu hissettirmekti izin vermedim.
tek bir gun tek bir an bile bu kararimdan dolayi pismanlik hissetmedim iyi ki yapmisim.

bana bir keresinde çektirdiklerinin binbir katını inşallah günde 3 öğün karşındakinden çekersin.........lülülülülülü
oh beaaaa

bende dıyorum galıba boyle tek dusunen benım ama neysekı var mıs ya pısman degılım ayrıldıgım ıcın ama bazelerı onu cok uzdugum ııcn uzuluyorum

eminim onu sevmeye sevmeye onunla olsaydım onu daha çok üzerdim... duamda hep çok mutlu olur inşallah :Saruboceq:

basına gelen tüm o kötu olaylar ahımı aldığın için..
ohhhhhhhhh rahatladım derdım heralde..
:roflol: şakası bı yana bişi demezdım görmemezlikten gelmek kı karsılasıyoruz en güzel söz benım için..
tavsıye ederım

ilk başlarda "hakkımı helal etmiyorum... inşallah ömür boyu mutsuz olursun... huzursuz olursun..vidan azabı çekersin.inşallah hep kötü olaylarla karışlaşırsın... "derdim...halada diyorum.. dicem...
yani senin için inan hiç ii dileklerim yok... Bütün kinim ve öfkemle seni lanetliyorum

hani birdaha ayrılmazdık hani benim gibi kimseyi sevemezdin şimdi onunla mutlu musun.cesaretsizliğin korkaklığın bizi bitirdi.ŞİMDİ SENDE HERKES GİBİSİN...

allah yolunu açık etsin
hayatın boyunca mutlu olursun inş.

sen bana bu iki cümleyi de kurmamıştın bile
o kadar şey paylaştık insan utanır ya utanır

yazıcam ama çekiniyorum.ceza meza alır mıyım,almam heralde:şerrefsiz derdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende bişeyler söylemek istiyorum eski sevgilime
Bana ilk günden seni seviyorum dedin
Bırakmıcam helalim olacaksın dedin
Beni bırakma diyip geceler boyu uykusuz kaldın senden başkası gözümde yok bi tek sen varsın dedin
Evlenmek istediğini söyledin ne zaman geleyim istemeye dedin
Ve ben naptımmmmmmmmmmmm
Beni bırakacağını bildiğim için dediklerini umursamadım
Evlenmek istediğini söyledin istemeye geleceğim dedin biliyodum gelmeyeceğini biliyodum yalan olduğunu
lülülülülülü
Bence sen ne sevgiden anlıyorsun ne özlemekten
LAY LAY LOM GALİBA SANA GÖRE SEVGİLER
Bi baktım başkasıyla çıkıyorsun şaşırtmadın beni sana da bu yakışırdı benim içim rahat be güzelim çünkü inanmadım senin sözlerine inanacak başka bi enayi bulmuşsun senin için herşey tozpembe bugün bana yarın ona beddua etmicem çünkü değmezsin ağzımı açmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…