Eski sevgiliniziz/ eşinizin yeni sevgilisine/ eşine

Tslb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
52
17
3
40
Ne söylemek isterdiniz?
Ben başlıyorum ama öncelikle iyi bayramlar diliyorum...
Çok çirkinsin sana layıktı zaten birbirinizi buldunuz pisliklerrrrr

"Hayatimda bana yaşattiğiniz güzel anilar için teşekkür ederim eski sevgililerim. İlk gençlik yillarimi tatli bir tebessümle hatirliyorum sayenizde. Ben şu an çok mutluyum. Siz de mutlu olun."

Konu sahibi kardeş, deve kiniyle hayat geçmez. Bence önündeki maçlara bak. Hasetlik ömürden yer, söyliyim

Niye bir şey söyleyeyim? Olmamış ki "eski" olmuş.
Mutlu olsunlar. Hayatıma aldığım insanlar o kadar kalitesiz mi ki kötülüğünü isteyeyim? Üstelik kadının ne suçu var?
İnsanlar, ilişkiler değişir ama güzel günlerin hatrı bakidir.

Hiçbiri umurumda değil. Ne yapıyorlarsa yapsınlar ister iyi ister kötü olsunlar.

Tamam bişi söylemiyorum diye yazmana gerek yok söyleyeceklere bırak lım sahneyi

eski sevgilim değil de
eski sevdiğim çok iyi insandı yaw
ben sevmemişti beğenmemişti ama iyi biriydi doğruya doğru
Allah mesut mutlu etsin
inşallah düzgün kendine göre birisini bulur :)

bayram günü kin kusmak için açılmış süper bir konu.

Yalnız konu başlığı eski sevgili vs..Ancak hala onlara gönderme içerdiğine göre daha eski olmamış unutulmamiş demek ki.

Benim eski sevgiliye falan değil sana bir tavsiyem var konu sahibi geçmişi sürekli bugün gibi yasarsan mutsuz ve huzursuz olursun.

allahım beni kurtardı şükürler olsun sana kolay gelsin bacım :)

Nereye ne yazacağıma dair karar merci olduğunuzu sanmıyorum.
Haddimizi bilirsek iletişim sağlıklı olur.
Ouw konu ne söylemek isterdiniz bişey söylemek ister misiniz değil.siz hadsiz olduğumu ima ederek zaten iletişim engeli oluşturmuşsunuz.uzamasın lütfen

Birlikteyken dunyanin en iyi insani en yakisiklisi en superi ayrildi ve yeni sevgili yada es yapti diye laf mi sokmak gerekiyo hoc mubattap olmam asaletime yakismaz adi ustunde eski sevgili de onun yeni sevgiliside beni ilgilendirmez

ESKİ SEVGİLİYLE Bİ DERDİM YOK...KONU HOŞUMA GİTTİ AÇTIM.AMA BURADAKİ İNSANLAR AGRESİF BİRAZ.VARSA YAZIN YOKSA BANA AKIL VERMEYİN RİCA EDİCİM

Ouw konu ne söylemek isterdiniz bişey söylemek ister misiniz değil.siz hadsiz olduğumu ima ederek zaten iletişim engeli oluşturmuşsunuz.uzamasın lütfen
Ben de konuyla ilgili fikrimi söyledim, sizinle hemfikir olmamamı hazmedememeniz yüzünden mutluluk dileğimi bile görmezden geldiniz.
İma? Bilakis doğrudan söyledim. Alaycı bir havayla bana müdahale etme hakkını kendinizde bulmanızın başka açıklaması yok çünkü.
İletişime her daim açığım.

Kıskançlık, fesatlık, kin kusma konusu resmen. Eski sevgilinin yeni sevgilisine bir insanın söyleyecek nesi olabilir ki? Böyle çirkin duygulardan kurtulun bence o zaman hayatınız daha güzel olur. Hayat eskileri akıldan çıkaramayacak kadar uzun değil, kimseye fesatlanacak kadar takmayın kafayı. :) Bişey denecek olsa herhalde mutluluklar dilenir, herkes kendi mutluluğuna baksın. Diyeceğim şey bu olur herhalde olsa olsa, herkese mutluluk dilemek çünkü ben ilişkimde gayet mutluyum. Herkes de kendi ilişkisinde mutlu olsun.

Senin beni alintiladigina dair rapor geldi ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…