eski sevgilinizle beraber resimleriniz hala onda bu canınızı sıkarmı ?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
selam arkadaşlar....

birçoğumuz sevgilimizle beraber resim çekinmişizdir ama nedense bence insan ayrıldıktan sonra canını sıkar.. sizde öyle düşünüyor musunuz ? :uhm:
ve size aldığı hediyeler hala sizdemi yoksa geri verdinizmi ?

teşekkürler...a.s.

artık muhatap olmadığın bir insanda resminin bulunması sinir bozucu olur

evet sınır bozucu olur...hele bıde resımın nasıl olduguylada ılgılı ...normal bır resımse sınır eder..
yok eger samımı beraber cekılmış bır resımse..artık kafanda kur dur...
aslında kafayada takmamak lazım...bıtmış gıtmış......

resmimin hala onda olması yada olmamasıyla hiç ilgilenmem.böyle detayların üzerine düştükçe arkası gelir çünkü,acaba maillerimi sildimi,msj lar hala duruyormu ws ws..geçmiş geçmiştir artık..

eski sevgilimde eminimki duruyor fotoğraflarım.. kaydirigubbakcemile4
hem onunla çekindiklerimiz,hemde sadece benim tek poz verdiklerim..süprizzzzz
ama hiç ilgilendirmiyor beni..
neticede eşimde biliyor eskiden bir veya bir kaç sevgilim olduğunu.. hihoyyyt
utanılacak bir pozum da olmadığına göre elimde bana göre sorun yok.. sositososito

Sevgililerimle resim cektircek kapasitelere gelmedik.Çünkü hep bir acıklarını yakalayıp sepetlemişimdir.:mymeka:
Bana cok ağır gelen bir doğanın unsuruydu bu sıfat. (önceleri.)

Ha diyelimki cektirdim ve onda resimler aynen iadesini isterdim:dilcikar:
İşim bittiyse zerre kadar bi rşeyim kalsın istememkaydirigubbakcemile

Şuan morukumla telimde var tabiki. İsitcem günler olmucagı için sorun yok:asigim::1hug:

Rahatsız olacağım herhangi bir pozum yok..

Zamanında al mektuplarını ver fotoğraflarımı yapmıştım:roflol:

Sanmıyorum ki eski fotoğraflarımdan kötü niyetle yararlanmak isteyecek bir eski sevgilim olsun..Eşim bütün eski erkek arkadaşlarımdan haberdar..a.s

aaaaa sizin bu eşleriniz sorun çıkarmıyormu peki:uhm:
ben erkek olsam kafamda soru işareti olurdu yanii...:sm_confused:

Geçmiş geçmişte kalmıştır..Herhalde eski sevgilinin bizim fotoğraflarla eşlerimize gelip tehdit edecek halleri yoktur..Bu nasıl bir senaryodur ki:delphin:
Eşlerimizin de bizden önce bir geçmişi olabilir,onların da eski sevgilileri ile fotoğraf çektirmediği ne malum.??
O zaman bizim de kafamızda soru işaretleri olsun..Biz de yaygarayı koparalım..Eğer bu konular bir daha açılmamak üzere kapanmışsa,geçmişle ilgili çok büyük yalanlar ve kabullenemeyecek durumlar yoksa iki taraf ta birbirinin sevgisinden eminse geçmişe değil şimdiye ve geleceğe bakmak gerekir...yerimseniben

eşim ondan önce kiminle ne alakam olduğunu biliyo... öyle beni zora sokucak eşyam yada fotoğrafımda olamaz zaten kimsede....

yok canım benim şahsen bu eşim sorun çıkarmıyor:CüvCüv:
sorun çıkarması için de bir neden yok..
çünkü utanılacak bir pozum yok..:lepi:
her sevgili gibi ya eli omuzumdadır,ya ben onun koluna girmişimdir..bir kaç tane de arkadaşlarımızla da fotoğrafmız var..havuzda hep birlikte..bu pozlara da tepki vermesi imkansız.. :delphin:
neticede kocamdan geçmiş hiç bir ilişkimi saklamadım ki ben..:sm_confused:
yüzümü karartacak bir geçmişim olmadığı için o da sorun etmiyor şahsen..yasakkelime

eşim ondan önce kiminle ne alakam olduğunu biliyo... öyle beni zora sokucak eşyam yada fotoğrafımda olamaz zaten kimsede....

katılıyorum...

eger eskı sevgılınız sıze cıddıyet yolunda bır yuzuk hedıye ettıyse bunu zaman gecmeden gerı yollayın, gerı kalan hedıyelerını de yarılma seklıne gore saklayın , ımha edın yada dagıtın...

benden eskı sevgılım kendı maddı degerı olmayan bır kac esyasını ıstemıstı, konu acmıstım hatta, bende gonderdım ama gozumden düştü, amacı sırf rahatsızlık vermektı... ama ben hedıeylerı ımha ettım gerek gormedım saklamaya , cunku baya kotu ayrılıp bana kendı ınsanlıgı hakkında saygı duycak bı yonunu bıle bırakmamıstı

resımlerım vardır, ama normal resımler cıkarken cektırdıklerımız , mektuplar var onlarda da oyle bısey yok , rahatım yanı karsıma cıkan kısıye basımı egcek bıseyım yok Allahıma bın şükür, Allah da yaşatmasın , korusun kötuluklerden cumlemızı , baştada bizi:1hug:

Ben geçmişteki hiç bir şeyi saklamıyorum,iyi ya da kötü..İyi olarak ayrıldığım bir eski sevgilim yok..Olsa ayrılmazdım zaten..Hoş iyi olarak ayrılmış olsak da geçmişten hatırları saklamazdım..Bana hediye ettiği herhangi bir şey,bir fotoğraf falan hiç bir şey bırakmadım geride...Çünkü hayatıma yeni bir insan girdiğinde geçmiş ilişkilerimden hatıra saklamayı hayatımdaki yeni kişiye haksızlık gibi görüyorum..Mesela eşimin yanında eski sevgilimin bana aldığı herhangi bir hediye kıyafeti giymeyi pek uygun görmem..Ne var ne yok imha ettim bu yüzden.iğne bile bırakmadım..Aynı şekilde eşimin de geçmiş ilişkilerindeki hatırları saklamasını istemem..tabi eski sevgilide halan saklanmakta olan bir şeyler varsa bunu bilemem..ister saklasın isterse büyütüp büyütüp duvara assın eski sevgili...benden çoktan geçtikten sonra ne yaptığı umrumda olmaz..Eşim de bilmesi gereken herşeyi biliyorsa sorun etmez...

Ne ben ne de eşim geçmiş ilişkilerimizle ilgili herhangi bir hatıra saklamıyoruz...

kımsede fotografım oldugunu sanmıyorum..fisfisfis
olsa bıle yanlız benım tek basıma olan fotografımdır oda sorun degıl..
zaten esım ondan oncesıne daır herseyı bılıyor..:lepi:

gecmis gecmiste kalmistir benim icin hic bir problem yok gecmisimden utanmiyorum gelecege bakiyorum.

Ya benim bi resmim vardı Ata Demirer ile birlikte hem ben olduğumdan güzel çıkmıştımkaydirigubbakcemile3hemde Ata çok sempatik çıkmıştı:asigim:Benim dana o resmi zorla benden almıştı 3 yıl boyunca çıktık sürekli istedim vermedi,ayrıldık gene vermedi:oklava:Bi o resmin hala onda olması canımı sıkıyo:oklava:

eski sevgilim benle çekilmiş fotolarını,söz yüzüğümüzü vs hala saklıyormuş.hiç rahatsız olmadım.kendi tercihidir.kimileri saklar bu tarz şeyleri.ben saklamıyorum.ama onun saklayıp atmasına da karışamam...ama bana aldığı hediyeler durur.saklıyorum diyemem,duruyor kelimesi daha doğru.onlardan da rahatsız olmuyorum.kendisini tamamen bitirdiğim için , o değil de ben almışım gibi geliyor o nesneler bana.

sinir bozucu ama bir türlü yokettiremiyorum...mezara kadar saklayacakmış,ne yapacaksa..hatta nişanlandı ona bile demişki saygı duyacaksın buna...nişanlısında da ayrılmış bu arada:( offff yaaaa

En son ayrıldığım sevgilimde fotoğraflarım duruyor... Eminim.
Hatta ayrıldıktan sonra facebookundan silmemişti... Silebilecek cesareti olduğunu da sanmıyorum.
Beni unutamayacağını da a.s
Ama umurumda değil, geçmiş geçmiştir.
:1closedeyes:
Şimdiki sevgili adayım bunu sorun edecekse kapı orada. sırnaşık şey
kapi3.jpg

Back
X