Eski sevgilinz aklınzdamı hala ???

sevgi bitsede birşeyler yaşamışsın yenisi gelsede aklında hep kalır
heleki hevesin kursağında kalmışsa yaşanamamışlara takılır kalırsın
ama hayat devam ediyor aklında dursada arkana bakmadan devam edersin

asi benim yazımım alıntısını silermisin canım kalmasın özel sonuçta..
bende yazdıgımı siliym oki

Kaç ay geçti üstünden o yüzden aklımda değil. Ama ayrıldıktan 2-3 ay sonra aklımdan silebildim.

1 ay olucak evet aklımda ve 17 gün sonra hergün yüzyüze gelicez,aynı ortamda olucaz nasıl olmasın :(

Kaç ay geçti üstünden o yüzden aklımda değil. Ama ayrıldıktan 2-3 ay sonra aklımdan silebildim.

Hmmm ne güzel. Ben anca 8 ay sonra kendime gelebilmiştim biraz. kafamçokkarıştı
9. ayda yine onunla ilgili bir konuda sıkıntı basmıştı ve bayılacak gibiydim.
Ve artık 13. aya girdim. Nihayet hiç umrumda değil diyebiliyorum.:lepi:
Umarım sizin aklınızdan çıkarabilme süreniz bu kadar uzun sürmez. :delphin:

umrumda bile olmaz,bekarken çok takmıştım beni terk eden salağı..Şimdi düşündükçe kendime salak diyorum..Çok komikmiş,boşa harcanmış,boşa akmış o gözyaşları...

Evet, hem de benim ayrılmama, ve onca ısrarlarına rağmen geri dönmememe rağmen..
Ama her an barışabilirim, böyle olmayacak çünkü.:asigim:

İnsan her ne kadar unuttum bitti dese de zaman zaman geliyor aklına maalesef:(

kesinlikle geçmiyo acısı eğer aşıksan.bnmde 3 .aya girdi ayrılalı yeni bir işe başladım farklı ortama girdim biriyle tanıştık konuştuk 1 hafta çocuğa her bakışımda gzölerim dolu dolu baktım anladı geçmişin bana acı verdiğini hiç kimseyi yerine koyamıyrm bitirdim hemn.ben onu istiyorum oysa hayatından memnun bir şekilde devam ediyo hiçmi aklına gelmiyorum diye düşünüyrm bazen insan 1 defada olsa aramazmı ve araya aileler girmişken isteme durumu olmuşken bu kadarmı basitti herşey.keşke bende öyle vurdum duymaz olabilseydim içim acıyo bana sözler veriyodu bayramda evli olucaz diyoduu şimdi bayram ve o yanımda değil. :(

Back
X