Eski sevgilinz aklınzdamı hala ???

kesinlikle geçmiyo acısı eğer aşıksan.bnmde 3 .aya girdi ayrılalı yeni bir işe başladım farklı ortama girdim biriyle tanıştık konuştuk 1 hafta çocuğa her bakışımda gzölerim dolu dolu baktım anladı geçmişin bana acı verdiğini hiç kimseyi yerine koyamıyrm bitirdim hemn.ben onu istiyorum oysa hayatından memnun bir şekilde devam ediyo hiçmi aklına gelmiyorum diye düşünüyrm bazen insan 1 defada olsa aramazmı ve araya aileler girmişken isteme durumu olmuşken bu kadarmı basitti herşey.keşke bende öyle vurdum duymaz olabilseydim içim acıyo bana sözler veriyodu bayramda evli olucaz diyoduu şimdi bayram ve o yanımda değil. :(

Ayyy 3 ay ne ki. :1:
3 ay olmuşken kesinlikle geçmiyor acısı diye bir yorum pek doğru değil bence.
2 yıl, 3 yıl geçmiş de hala unutulmamışsa bu acı hiç geçmiyor gibi bir yorum yapılabilir ki bu da kişiye özgüdür.

Benim 14 ayı geçti ve acısı bitti tamamıyla. Zaman her şeyin ilacı.
Bir de hiç görmemek, bilmemek ve duymamak o kişiye ait ne varsa.

Ayyy 3 ay ne ki. :1:
3 ay olmuşken kesinlikle geçmiyor acısı diye bir yorum pek doğru değil bence.
2 yıl, 3 yıl geçmiş de hala unutulmamışsa bu acı hiç geçmiyor gibi bir yorum yapılabilir ki bu da kişiye özgüdür.

Benim 14 ayı geçti ve acısı bitti tamamıyla. Zaman her şeyin ilacı.
Bir de hiç görmemek, bilmemek ve duymamak o kişiye ait ne varsa.

ama 3 ayda az zaman deil yani azda olsa unutmaya başlamak lazımken bende tam tersine zaman geçtikçe yaram açılıyoo sanki

ama 3 ayda az zaman deil yani azda olsa unutmaya başlamak lazımken bende tam tersine zaman geçtikçe yaram açılıyoo sanki

dogru bazen insana 1 ay bile çok uzunmus gibi gelio daha önceki ayrılıklarımızda tam bi hafta oldu acısı gecmedi daha da gecerr mi bu acı diyordum 6 ay oldu benimkiii:gitme:

bugün biteli 20 gün oldu ben bitti dedim ama artık yorulmuştum takettim kalmamıştı hele ki ayrı şehirlerdeyseniz işte ilişki o zaman daha bir zor oluyor.ben bitti dedim ama nasıl dedim içim acıyarak artık ümidimi kaybetmiştim ama neden bir kerede olsa kal demedi karşıma çıkıp hayır olmaz demedi deseydi zaten bitmezdi.ortadan kayboldu sanki hiç bir şekilde karşıma çıkmıyor.onsuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum ama dayanmaktan başka çağrem yok bunu çok iyi biliyorum.bundan sonra asla geri dönüş olmıcak ne olursa olsun....

bugün biteli 20 gün oldu ben bitti dedim ama artık yorulmuştum takettim kalmamıştı hele ki ayrı şehirlerdeyseniz işte ilişki o zaman daha bir zor oluyor.ben bitti dedim ama nasıl dedim içim acıyarak artık ümidimi kaybetmiştim ama neden bir kerede olsa kal demedi karşıma çıkıp hayır olmaz demedi deseydi zaten bitmezdi.ortadan kayboldu sanki hiç bir şekilde karşıma çıkmıyor.onsuzluğa nasıl dayanıcam bilmiyorum ama dayanmaktan başka çağrem yok bunu çok iyi biliyorum.bundan sonra asla geri dönüş olmıcak ne olursa olsun....

seven insan kal der gitme der deneyelim sorunlarımızı konuşup bir çözüm bulalım çabalayalım der. sen olsan derdin bunları değilmi canım???
bende ayrılalı 2 hafta oldu.. erkekler öyle korkak ki.. ilişkiyi ayrılık
durumuna getiriyorlar bize sadece bitti demek kalıyor bunuda bize yüklüyorlar asıl
bitiren onlar.asıl bitiren sevgilimdi ben sadece adını koydum ayrılıgın...
hala aklımda.. sevse dönerdi.. demek bensizlikle başedebiliyor,kendini çoktran
alıştımış bensizliğe.. söz bitiyor işte burda.. .:1no2:

her yönü eğri ilişkiydi...yine de özlüyorum... kendime kızıyorum özlediğim için... ama elimden bişi gelmiyor... garip bir bağ vardı aramızda... hala öyle hissediyorum... belki de kendimi kandırıyorum... yüzbinlerce soru işareti... şehirler ayrı her şey ayrı...ama en kötüsü de aynı şehirde bile olsak sonuçsuz olacağını bilmek... artık olamayacak zaten...3 ay geçti üstünden...belki zamanla unuturum...

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar

Konu sahibiym..seneler önceki açtğm konulara göz gezdirrken gördm yazdğmı..Uunutmşm bile böyle bi konu açtğmıı şimdi üzerinden seneler geçtiii...Bana hayatı aydınlatan,sıkı sıkı bağlayan biri çıktı karşıma şimdi ilk adımlar atılıyor...şunu anladm ki hayatta seni üzenle değil sevenle birlkte olucaksn...Herşeyn hyrlısı deyip yola çıktım ve gülümsemelerim ve ben mutluyz =)

:16::16:

Çok sevindim senin adına benimde 4 ay oldu ama unutma safhasına geçemedim henüz
Zaman ne gösterir bilinmez artık kaderime teslim yaşıyorum

Çok sevindim senin adına benimde 4 ay oldu ama unutma safhasına geçemedim henüz
Zaman ne gösterir bilinmez artık kaderime teslim yaşıyorum

Zaman öyle teselli oluyor ki yaşanmışlara sen bile anlayamıyorsun nasıl bitip geçtiğine...İlk başlarda biraz canın yanıyor adı aklına geldiğinde kötü oluyorsun ama bir süre sonra anlamsız geliyor...biri çıkıyor karşına ve seni daha çok mutlu ediyor.Sana değer veriyor bunu sana hissettriyor...

Yılma,üzülme ağlama demeyeceğim çünkü insan asıl o zaman rahatlıyor...sabrını veriyor allah.

evet canım aklımda yaptığı kötülükleri unutamıyorum....yaptıkları aklımdan çıkmadığı içinde erkek diyince beynime kan fışkırıyo...

bizde ayrılalı 2bucuk ay olacak nerdeyse.bu süre içinde ortak arkadaşlarımıza kendisine onu mutlu edecek birini bulsun artık onu istemıyorum diyen öküz.dün msj üstüne msj attı konuşmak görüşmek istedi.bügün bi 20 dk görüştük ama keşke görüşmeseydik ben üzüldügümle kaldım.

Bir insan karşısındakini bir kere üzüyorsa devamı gelir...Onun gözyaşına neden olabiliyorsa buna dayanabiliyorsa sevmiyordur.

Çünkü gönülden seven adamm onun bir damla gözyaşına dayanamaz.

kızlar yeni ayrılmşsınz sadece biraz sabıırr...

Aklimda.
Ama aci vermiyo'
Sadece henuz yeri dolmadi, karsima hoslanacagim biri cikmadi
O yuzden ask, sevgi vs vs dusundugumde aklima o geliyo bu da normal heralde.

Back
X