eski sevgilisi mi acaba ne yapmalıyım ?

sözlümden ayrıldığımda güçlüydüm diyorsun
demek ki istesen yapabilirsin
o zaman hangi duygularla dik durduysan, şimdi de benzerlerini düşün

belki de okul açılana kadar yeni sevgilin olur, mesela?

her akşam onunla konuşurken hayal ediyorum kendimi, ona beni aldatan sensin demek istiyorum diyorsun
birşeylerin hayalini kuracaksan, yeni ve taze aşkların hayalini kur
karaktersiz bir adamın değil

ozaman bir uzmandan destek almıştım güçlü olmak elimden geleni yaptım unutmak için başardım da..
doktor bırak şimdi biraz acını yaşa kendine zehir etmeden demişti eğer bunu yapmaz bastırırsan ikinci bi ayrılık daha cok acıtır canını demişti belki o haldeyim bilmiyorum..

biliyorum gecer ama diyorum ya aynı ortamda olucagımız korkusu da var ozaman nasıl yaparım diye endişeleniyorum ..ordayken daha iyi anlayabilirim kendimi.

aklım yeni hiç bir şeyi istemiyor :ssz:

kesinlikle sessizliğini koru, seni saçma sapan bir şey yüzünden tark eden üstüne her haltı karıştıran bir adamla bu kadar seviyesiz biriyle mi kavga edeceksin?

sakın canım benim vallahi okulda sadece kendini rezil ettiğinle kalırsın..hiç umursama onu okuldayken, gayet mutlu görün, o zaten allahından bulur.

amin inş ettiğini bulsun karşılıksız kalmasın ..

umarım o da rezillik cıkarmaz orda..

Daha önce baska yorum yapmistim sus konusma falan diye,
ama bir yandan da sunu düsünüyorum, görüyorum cok kizginsim icini kemiriyor birsey söylememek, buda sana bünyene zarar veriyor
o yüzden bence icindeki ona söyle,
yani güzelcene lafini toparla ara az ve öz konusarak icindekini söyle.

Icini bosaltiginda zaaten su andan cok daha iyi olursun ve unutmak senin icin daha kolay olur.

Ama hic agiz dalasina girme lafi kondur ve kapat.
Ona kendisi ifade etme sansi da verme, duygularina yenilme.

Sonra da asilce sus ve onun yüzüne sen bakma.....

bence konus ama döndürmek icin degil.... icini bosaltmak icin.
kolay gelsin....

Bence kesinlikle içinde kalanları söyle bende terkedildim nişan arifesinde 7 yılın üstüne önceleri sevgilisi olduğunu bilmiyorudum saklamıştı öğrendim ağzıma geleni saydım o kadar ağır mesajlar attımki anlatamam bana biri yazsaydı döverdim:)durmadım yeni sevgilisine mail gönderim destan gibi bunu aşağıladım ne oldu yapmamalıydım belki ama yapmasamda içimde kalacaktı öfkemi boşalttım rahatladım.Sonra bu senle artık hiç bişey olmaz ne yaptığını sanıyorsun bütün bunara rağmen sana döneceğimi sanıyorsan yanılıyosun ben tüm söylediklerine rağmen çizgimi bozup sana cevap vermiyorum dedi hakkaten Allah var o yazılanlara cevap verilirdi sağlam iradesi varmış.Ne oldu sana hayatta dönmem sevmiyorum istemiyorum hayatta senle bişy düşünmem diyen adam 1 ay sonra kapıma geldi yalvardı...
Bence buna bir mesaj at bana yalancı diyeceğine kendi yaptığından utan herşeyi biliyorum birdaha seninle işim olmaz Allah yolunu açık etsin Benden uzak ol gibi bi mesaj at ve bırak en azından içinde kalmasın yoksa sürekli sinir yaparsın sende dert olacağına onda olsun ama benim gibi hakaret etme ağır sözlersöyleme çünkü ters tepebilir benimki 7 yıllık bi ilişkiydi ve ben gemileri yakmış olmama rağmen o yakmamıştı...

Bence kesinlikle içinde kalanları söyle bende terkedildim nişan arifesinde 7 yılın üstüne önceleri sevgilisi olduğunu bilmiyorudum saklamıştı öğrendim ağzıma geleni saydım o kadar ağır mesajlar attımki anlatamam bana biri yazsaydı döverdim:)durmadım yeni sevgilisine mail gönderim destan gibi bunu aşağıladım ne oldu yapmamalıydım belki ama yapmasamda içimde kalacaktı öfkemi boşalttım rahatladım.Sonra bu senle artık hiç bişey olmaz ne yaptığını sanıyorsun bütün bunara rağmen sana döneceğimi sanıyorsan yanılıyosun ben tüm söylediklerine rağmen çizgimi bozup sana cevap vermiyorum dedi hakkaten Allah var o yazılanlara cevap verilirdi sağlam iradesi varmış.Ne oldu sana hayatta dönmem sevmiyorum istemiyorum hayatta senle bişy düşünmem diyen adam 1 ay sonra kapıma geldi yalvardı...
Bence buna bir mesaj at bana yalancı diyeceğine kendi yaptığından utan herşeyi biliyorum birdaha seninle işim olmaz Allah yolunu açık etsin Benden uzak ol gibi bi mesaj at ve bırak en azından içinde kalmasın yoksa sürekli sinir yaparsın sende dert olacağına onda olsun ama benim gibi hakaret etme ağır sözlersöyleme çünkü ters tepebilir benimki 7 yıllık bi ilişkiydi ve ben gemileri yakmış olmama rağmen o yakmamıştı...

Sonra ne oldu hala beraber miisn o adamla ? Iyi yürüyormu ?

Yorumları okumadım ama bence o kızı kafana takma..Ağzına geleni söylemeye gelince bence hiç oralı olma.. Biliyorum içten içe deliriceksin kendini yiceksin.. Ama onları umursamadığını göster.. Sen birşey söyleyeceksin onlar söyleyecek sonra sen sonra onlar iş uzar gider gidende senin zamanın olur değmeyen birkaç paçavra için..

Sonra ne oldu hala beraber miisn o adamla ? Iyi yürüyormu ?

Sonrası geldi bu yalvar yakar yok efendim o kızla seni unutmak için öylesine vakit geçirdim kafam yerinde değildi ben seni çok seviyorum neolur bana şans ver tüm sülalesi bu çocuğun hali ne olacak diyormuş her akşam içiyormuş bi dünya laf bildiğin yalvardı
benim yaptıklarımın lafını bile etmedi:) ben buna eskisi gibi olamaz dedim bi yabancı gibi gördüğümü söyledim.
ertesi gün işyerime çiçek ve yüzük göndermiş lütfen beni affet seni çok seviyorum diye not yazmış çiçeği attım yüzüğü kargoyla geri gönderdim git bu numaraları bana tercih ettiğin kıza yap dedim:)Sürekli netten beni takip ediyomuş bende gezip eğleniyorum tabi yeni resimler yeni arkadaşar sevgilim var zannediyo.Sürünsün biraz daha şimdilik dönmeyi düşünmüyorum çok canımı yakmıştı çünkü..

evet belki bazılarınız kızacak ama mesaj attım eski sevgililerinden biri mesaj attı saygısızca dedim nasıl bir insansın uzak durun benden dedim.birşey diyemedi mesajlaşırken yine bana sen kendi yalanlarına yan dedi koptu ben de her şeyi söyledim..ne oldugunu bildikten sonra canımı acıtmıyorsun artık bana yalancı demeden önce kendi yaptıklarını düşün ve benden uzak dur dedim..hiç ben yapmadım etmedim diye kendini yırtmadı inan öyle birisi olmadı hayatımda seninle nasıl heran iletişimdeydik biliyordun seni kandırmışlar falan kimmiş adı ne dedi.hiçbir şey demedim

öğlen mesaj atmış aklı sıra beni kandırıcak sanki yeni sevgilisine atıcakmış mesajı yanlışlıkla bana atmış şaka gibisin yanlışlıkla bana attın mesajı falan dedim yalan değil itiraf etti bilerek bana atmış..eline ne geçtiyse anlamadım..aldatmadım ben seni falan dedi.

ben de uzun bir cevap attım söyledim tüm içimde kalanları..cevap weremedi.normalde hiç altta kalmaz...ayrıca face de bana habire mesaj atıyorlar senin mezun oldugun üniversiteden falan dedim ki umarım sen değilsin. ben değilim ama adları ne kimmiş söyle belki tanırım ne yazmışlar falan dedi cevap wermedim..

ama şuan çok rahatım yapmadım aldatmadım dedi.ama sözlerime alındı anlamadım ne yapmak istediğini..

asilliğimi korudum mu bilmiyorum ama içimdekileri demeseydim kendimi üzerdim..içim rahat..artık onun içi huzursuz enazından bu bana yeter ..

tam olara söylemek istediğim şey buydu işte içinde tutmana ne gerek var hakaret etmeden söylemişsin en azından onunda hataları olduğunu bilsin suçlu durumda olmazsın İçinin rahatlamasına sevindim...

hatalarınıı anlasa bu hale gelmezdik belki de ..
eski mesajlamamızdaki gibi değildi sadece bikere kendi yalanlarına yan dedi başka bir şey diyemedi..

ama şunu öğrendim okuldaki bir bayan arkadaş beyfendiye ilan aşk etmiş.ama beyfendi terslemiş..kimse ilişkimizi bilmiyordu ama anlamışlardıı .. o öğretmen arkadaşla aynı ewde kalıcam işkence gibi olucak ya pufffffffffff:(

Bence öyle veya böyle iyi yapmissin, yükün haffiledi o tasisin.
Ne gerek var agiran birseyi icinde tasimaya , eminim kendini daha iyi hissediyorsundur.

ama bundan sonra ona cevap verme arama cikma yazma.

Sen icindekini attin arahatladin bundan sonrasini birak onun sorunu.

Vicdan hesabini o yapsin, neakdar uzak durursan okadar vicdani rahatsiz olur.

Eminim dün gece daha iyi uyumusundur...

Adamın niyeti ciddi olsa üzülürsün, senden başka bi kız daha varmış üzülme sevin bittiğine, devam etseydi sonu nasıl olurdu onu düşün.. Arama sorma umurunda da olmadığını görsün. Bundan sonraki ilişkilerşinde asla ama asla erk. ark. söyleme ben de çok ısrar ettiği için söyledim 7. ayımıza girdik hala önüme geliyo o mevzu.. Anlatmaktan dilimde tüy bitti..

Senle yalancı diye ayrılıyosa bence onu artık hiç umursama. Çünkü seni anlayışla karşılaması gerekirdi utandığın bi konuda. Yalancı diyip hemen yol vermek için bahane aramamalıydı. Seven insan nolursa olsun terketmez! Demekki senin ona değer verdiğin kadar o sana değer vermemiş.

Ayrıca Senleyken bir başka kızıda yürütmesi ayrı bi iğrençlik sen bu insanla artık hiç muhattap bile olma bence yüzüne bile bakma çünkü yüzüne tükürülecek türden. O kızında ne mal olduğu belli zaten bırak kendi çöplüğünde ötsün. Sen onları hiç kaale bile alma inan değmez. Sen bu insan dışı canlıdan kurtulduğun için bence allah'a şükret hiç sinirinide bozma.. İnan değmez. :34:

Bence öyle veya böyle iyi yapmissin, yükün haffiledi o tasisin.
Ne gerek var agiran birseyi icinde tasimaya , eminim kendini daha iyi hissediyorsundur.

ama bundan sonra ona cevap verme arama cikma yazma.

Sen icindekini attin arahatladin bundan sonrasini birak onun sorunu.

Vicdan hesabini o yapsin, neakdar uzak durursan okadar vicdani rahatsiz olur.

Eminim dün gece daha iyi uyumusundur...

içim rahat ama yat kalk uykuda rüya da hala her yerde aklımda..

evet uzak durucam vicdan warsa rahatsız olur..

Adamın niyeti ciddi olsa üzülürsün, senden başka bi kız daha varmış üzülme sevin bittiğine, devam etseydi sonu nasıl olurdu onu düşün.. Arama sorma umurunda da olmadığını görsün. Bundan sonraki ilişkilerşinde asla ama asla erk. ark. söyleme ben de çok ısrar ettiği için söyledim 7. ayımıza girdik hala önüme geliyo o mevzu.. Anlatmaktan dilimde tüy bitti..

ya niyeti ciddi sandım..hatta bir arkadaşına şöyle demiş sevdim huzurlu ve mutluydum eskisiyle cok kavga ederik ama benimle kavga etmediğini 5 ay boşuna yalan söylemiş yalanı için bitirrdim diye..hala aynı yani yalan diyor başka bir şey değil..

o kız olayını söyledğimde laflarıma alındı dedim ya beni kandırmak için mesaj atmış seni de aldatıyormuşum ya nefret et hadi benden fln dedi..

neden asla diyorsun canım biye demeyelim ben denilmesi taraftarıyım ama gördüğüm gibi yanlış yapıyorum :((

Senle yalancı diye ayrılıyosa bence onu artık hiç umursama. Çünkü seni anlayışla karşılaması gerekirdi utandığın bi konuda. Yalancı diyip hemen yol vermek için bahane aramamalıydı. Seven insan nolursa olsun terketmez! Demekki senin ona değer verdiğin kadar o sana değer vermemiş.

Ayrıca Senleyken bir başka kızıda yürütmesi ayrı bi iğrençlik sen bu insanla artık hiç muhattap bile olma bence yüzüne bile bakma çünkü yüzüne tükürülecek türden. O kızında ne mal olduğu belli zaten bırak kendi çöplüğünde ötsün. Sen onları hiç kaale bile alma inan değmez. Sen bu insan dışı canlıdan kurtulduğun için bence allah'a şükret hiç sinirinide bozma.. İnan değmez. :34:

haklısın o kadar çok konu okudum insanlar seviyor ama ayrılamıyorlar aralarında neelr geçmiş olmasına rağmen..kendisi de biliyor kavga etmezdik birbirimizi yemezdik yalandan nefret ediyor biliyorum ama beni anlamasını bekledim anlamayı bırak dinlemedi bile..kestirip atıcak kadar basit olmadıgımı düşünüyordum hayatında ama öyleymişim ne yazık kı:((

o kızı olayını inkar ediyor ama benim duyumum da sağlam..sevdiğim için belki de hala bi umut onun dediğine inanma aptallığını yaşıyorum içimde..

mesaj atan kızı da dediğin gibi ciddiye almıyorum kalıbının adamı olsa mesaj atıp kaçmaz sahte bi adresten..korkak..

Back
X