- Konu Sahibi askimsin_99
-
Off çok zor bu düşünceler hic aklından cikmicak malesef acaba hala seviyo mu unuttu mu evlenmek isticek kadar sevmiş diye diye benim gibiysen kendini bitirirsin
s neden bu kadar emin konuşuyorum çünkü seven insan affeder...eğer sana aşık değilse o kıza hala birşey hissediyorsa ona dönme ihtimali var canım...
Konuş mutlaka içini rahatlatmak istiyosan ama kaçamak cevaplar veriyosa kesinlikle guvenme hatta bitir bence net ve kendinden eminse o zaman guvenebilirsin gelecekte acı cekmek istemiyosanpeki konusayimmi bu konuyu onunla acik acik ?
peki konusayimmi bu konuyu onunla acik acik ?
Geçmişin önemsiz olması durumu bir temenni ve teselli gereksinimden kaynaklanıyor bana göre geçmişimiz şimdide gelecekte de hep bizimle beraber.sevgilin geçmişi önemsemediği için mi anlatmadı Karadeniz turlarını vs.. Yahut sen geçmişi önemsemediğin için mi gizli araştırmalar yapıyorsun?
Aranızda resmi bir durum olmadan gitmemen daha iyi olmaz mı?
En doğru kararı kendin vermelisin.
Bir erkek için ne kadar onur kırıcı birşey sırf maddiyat yüzünden ayrılmak! Eğer erkek arkadaşınızın karakterine inanıyor ve güveniyorsanız şunu bilin ki sırf bu yüzden kendisinden ayrılan birine geri dönmez. Bence siz vesvese yapmışsınız. Eğer aklı hala onda olsa idi sizle geleceğe yönelik bir ilişki düşünmezdi. Yani gezelim eğlenelim ama ailemle tanıştırma vs. durumlarına girişme...
haklisiniz sonucta herkesin bir gecmisi vardir ama ayrilma sebebide önemlidir diye düsünüyorum..Erkek arkadaşınız o kızı hala seviyor olsa idi sizin ile bu kadar ileri gitmezdi diye düşünüyorum.
Olabilir çok sevmiş, aşık olmuş, bir çok şey yaşamış, paylaşmışlardır ama bir yanlış tüm doğruları götürmüştür.
Şimdi onun hayatında siz, sizin hayatınızda o var. Bunun kıymetini bilin.
Kaybetme korkusu varsada bunu sevgilinize hissetirmeyin.
Ne güzel konustunuz icimi rahatlattiniz anlattiklarinizla.
Bir yandan dönmeyeceginden eminim cünki dedigi dediktir sans vermem diyorsa vermezde
ama diger yandan zoruma giden herkesin eski sevgilisini bilmesi (Nisanli gibi dolasmalari).
cevresi 'sans ver' baskisi yapar ve
bana düsman olurlar/ederler diye endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?