eski sevgilisinden bayram mesajı alanlar...

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.868
Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar ? gerçekten sinir bozucu , o kadar kandil vs. geçti mesaj atmamışken benim ki bu bayram mesaj attı nedense, birde sonuna adını soy adını yazmış ki toplu mesaj hissi veriyor güya bilerek atmış besbelli bende az önce agır bir şekilde geri cevap attım , dönmedi geri , siz nasıl cevap verdiniz? Medeni bir şekilde ayrılmadık bu arada , keşke hiç cevap atmasa mıydım?

Aynisini ben de yasadim dun canim. Tipki dedigin gibi adini soyadini yazarak toplu mesaj atmis bence.. benim takildigim konu da hala numaramin onda oluşu.. biz de hic medeni ayrilmadik cok karaktersiz bi insan.. ama zaten sasirmamam lazim bunu da onun gibi bi karaktersiz yapabilir :)

Aynisini ben de yasadim dun canim. Tipki dedigin gibi adini soyadini yazarak toplu mesaj atmis bence.. benim takildigim konu da hala numaramin onda oluşu.. biz de hic medeni ayrilmadik cok karaktersiz bi insan.. ama zaten sasirmamam lazim bunu da onun gibi bi karaktersiz yapabilir :)
Dimi ya ne kadar yüzsüz bu erkek milleti , bayram bayram agzımı bozdurdu ama sil dedim numaramı , işim gereği öyle sık hat degiştiremiyorum her defasında böyle bana mesaj atamaz inat yaptıgına eminim , cevap dahi atmadı yokluyo işte şerefsiz bulamadı başka kız anlaşılan.

:KK62::KK62:
Dimi ya ne kadar yüzsüz bu erkek milleti , bayram bayram agzımı bozdurdu ama sil dedim numaramı , işim gereği öyle sık hat degiştiremiyorum her defasında böyle bana mesaj atamaz inat yaptıgına eminim , cevap dahi atmadı yokluyo işte şerefsiz bulamadı başka kız anlaşılan.
ben cevap vermedim salağa cunku toplu atmis zaten listedeki tum kizlara atti eminim

Bana da garip bir numaradan mesaj geldi bayramın 1. günü, şimdi konuyu görünce aklıma geldi, herhalde eski sevgilimdi. Numarasını sileli ve olay biteli çok oldu bu yüzden ilk bakışta anlamadım, kim olduğunu falan da sormadım, cevap da atmadım. Ama başka kim niye mesaj atsın ki? En iyisi umursamamak.

X