eski sevgilisine dönen sevgili..

gururlu olan insan eski sevgilisine döner mi? bana gurur yapacağı tutu da ona niye gurur yapmıyo?

erkekler bizim gibi değiller daha rahatlar.Sız ondan ayrlınca bos kalmak ıstememiş eski sevgilisine gitmiş. sizde bazı sevmedıgı huylar vardı ugrasmak ıstemedıgı ıcın gerı donmedı size.Buyuk ıhtımal suankı sevgılısı gurunu okşayan bir kızdır.benım tahmınıme göre cocuk bırakmıstır eskıden kızı.şimdi grurunu okşuyor.Sizi sevdiyse geri doner. yada kız bunu terkerderse yıne geri döner.

gururlu olan insan eski sevgilisine döner mi? bana gurur yapacağı tutu da ona niye gurur yapmıyo?
belki kızı o bırakmıştı pisşman oldu geri döndü kız kabul etti
çocuk oyuncağı mı kardeşim ya ayrılıyorum senden bitti tamam
sonra geri dön

her sevgili ayrılıp barışabilir ben de ayrıldım sonra barışmak istedim pişman oldum
oda kabul etmeyebilir işte
ayrılcam deyince herşeyi göze alıcaksın
çocuk gibi ayrıl barış karşındakinin yıpratırsın ki adam sıkılmış eski sevgilisine dönmüş .

Bence yani cevremdeki iliskilerden gordugum kadari ile bir erkek isterse, istedigini pekala da elde ediyor ya da en azindan istedigi sey icin bir seyler yapiyor, caba gosteriyor, tesebbuste bulunuyor.

Eger istemiyorsa da yapmiyor, suçu dış etkenlere atıyor.

Bu duruma maruz kalan kadinlar da basini duvarlara vuruyor ben hataliyim diye. Oy oy. Birak nerde mutlu oldugunu saniyorsa oraya gitsin. Sen de kendi hayatina odaklan. Allah yardimcin olsun.

sen ayrılmıssın
ve uzulen sen olmussun bu kadar uzulecegını hesaba katıp ayrılmak yerıne sorun neyse konusmayı deneseydın
belkı de sana ınat basladı , belkı de senı degıl o kısıyı yara bandı olarak goruyor ne maglum ?

bi anlık sinirle yapmıştım ama..
fark etmez.
siz rest çekmişsiniz ama elinizde patlamış.
bir anlık sinirle ya da düşünerek ayrılık lafı sizin ağzınızdan çıkmış.
eski sevgiliniz de restinizi görmüş ve dönmemiş.
o noktadan sonra ne yapıp ettiği sizi bağlamaz, hayatlarınız ayrılmış.

Zaten kafanizda bitirmissiniz eger yanlislari varsa onun da ayagi kayacaktir cok da sey yapmam ak lazkm yani

Onun gururla alakası yok.İnsan sevdiğini kolay affeder gurur yapamaz pek de...
Ya demiştir ki ortada kaldım ona döneyim...Durum bu bence sevmek de değil...Büyük ihtimal o ara görüşüyorlardı öylesine...
Neden ayrıldın tam olarak?

Ya seven çabuk atamaz sinirle bitti dese de...Bitti demekle bitmezki nasıl katı gönül var sizde:)İş anlaşması değil ki bu:)

Senin canini acitip es ki sevgilisiyle mutlu olabilecegini dusunuyorsa yaniliyo.. cunku asla mutlu olamaz..

Nefret ediyorum bu tarz olan erkeklerden. Bide sorarsin ustune basa basa bak bitti dimi unuttun onu. Oda yalan soyler yok be hayirlamiyorum bile suratini, oyle cok onemli bi iliskide degildi. Karaktersizlik iste. Ama emin ol bi kere bitmisse o iliski bidaha olmasi cok zor. Sen hakkimda hayirlisiymis de yoluna bak. Emin ol bi sure sonra iyiki bitti diceksin.

Senin canini acitip es ki sevgilisiyle mutlu olabilecegini dusunuyorsa yaniliyo.. cunku asla mutlu olamaz..
inşallah mutlu olamaz.. ya tamam herkes sonsuza kadar yas tutacak değil, ama gözüme sokmasına ne gerek var? çıksın ne yapıyosa yapsın ne ilan ediyo herkese duyuruyo whatsapptan? ben biriyle başlasam görmesinden çekinirim ona olan saygımdan bi süre duyurmam yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…