- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
gururlu olan insan eski sevgilisine döner mi? bana gurur yapacağı tutu da ona niye gurur yapmıyo?e sende niye ayrıldın madem senle ilgiyimiş iyi briiymiş . keşke ayrılmasaydın . bazı insanlar bu şekilde davranır . bir ekre bitti dersen birdaha dönmezler gururlu olurlar . bende öyleyimdir mesela biri bana bitsin desin sonra 3 gün sonra barışmaya çalışsın dönmem eğer haklıysam tabi .
belki kızı o bırakmıştı pisşman oldu geri döndü kız kabul ettigururlu olan insan eski sevgilisine döner mi? bana gurur yapacağı tutu da ona niye gurur yapmıyo?
her sevgili ayrılıp barışabilir ben de ayrıldım sonra barışmak istedim pişman oldumbelki kızı o bırakmıştı pisşman oldu geri döndü kız kabul etti
çocuk oyuncağı mı kardeşim ya ayrılıyorum senden bitti tamam
sonra geri dön
oda kabul etmeyebilir işteher sevgili ayrılıp barışabilir ben de ayrıldım sonra barışmak istedim pişman oldum
sedece 1 kere ayrıldım ondan, defalarca yapsam tamamoda kabul etmeyebilir işte
ayrılcam deyince herşeyi göze alıcaksın
çocuk gibi ayrıl barış karşındakinin yıpratırsın ki adam sıkılmış eski sevgilisine dönmüş .
boşver canım yaa erkekler işte sağı solu belli olmuyorsedece 1 kere ayrıldım ondan, defalarca yapsam tamam
bi anlık sinirle yapmıştım ama..eh siz ayrılmışsınız.
ayrıldıktan sonrası sizi ilgilendirmez.
sen ayrılmıssınmerhaba kızlar, 1 ay önce ayrıldığım sevgilim eski sevgilisine dönmüş.. biz ayrıldıktan 10 gün sonra bunalım şeyler paylaşmaya başlamıştı hepsini benim için sandım, meğer eski sevgilisineymiş.. canım çok yanıyo kızlar, resmen yara bandı olarak kullanmış beni.. bu adam 32 yaşında.. aklım almıyo herşey mi yalandı? devam etseydik 1 2 aya sözlencektik biz, nasıl olabiliyo? ve ayrılan taraf bendim, ben ayrılmasam daha devam edicektik üstelik..dayanamadım ayrıldıktan sonra barışmak istedim bi kaç gün sonra, bu sefer o istemdi.. napıcam ben nasıl unutucam? ama sildim onu bitti beni tamamen kaybetti artık.. gururuma yediremiyorum olanları nsıl atlatıcam?
defalarca sordum ona çıkmadan önce bak unutamadığın biri varsa başlamayalım diye, o da yok ben birini unutmadan başka biriyle konuşamam bile demişti.. yazıklar olsun şer...siz!!
fark etmez.bi anlık sinirle yapmıştım ama..
Onun gururla alakası yok.İnsan sevdiğini kolay affeder gurur yapamaz pek de...gururlu olan insan eski sevgilisine döner mi? bana gurur yapacağı tutu da ona niye gurur yapmıyo?
Ya seven çabuk atamaz sinirle bitti dese de...Bitti demekle bitmezki nasıl katı gönül var sizde:)İş anlaşması değil ki bu:)fark etmez.
siz rest çekmişsiniz ama elinizde patlamış.
bir anlık sinirle ya da düşünerek ayrılık lafı sizin ağzınızdan çıkmış.
eski sevgiliniz de restinizi görmüş ve dönmemiş.
o noktadan sonra ne yapıp ettiği sizi bağlamaz, hayatlarınız ayrılmış.
Kafasında bitirmemiş canım.Sinirle fevrilikle bitirmiş.Kalbinde bitmemiş:)Zaten kafanizda bitirmissiniz eger yanlislari varsa onun da ayagi kayacaktir cok da sey yapmam ak lazkm yani
hay ağzını öpeyim :)Kafasında bitirmemiş canım.Sinirle fevrilikle bitirmiş.Kalbinde bitmemiş:)
inşallah mutlu olamaz.. ya tamam herkes sonsuza kadar yas tutacak değil, ama gözüme sokmasına ne gerek var? çıksın ne yapıyosa yapsın ne ilan ediyo herkese duyuruyo whatsapptan? ben biriyle başlasam görmesinden çekinirim ona olan saygımdan bi süre duyurmam yani..Senin canini acitip es ki sevgilisiyle mutlu olabilecegini dusunuyorsa yaniliyo.. cunku asla mutlu olamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?