eski sevgilisine dönen sevgili..

canım mesaj attım sana bak

mesaj içeriğini değiştirdiğiniz için 2 kere alıntılamak durumunda kaldım.
çok afedersiniz ama bu benim konum değil ve bu bakış açısına sahip olup konuya yazan tek kullanıcı da ben değilim.
bu kadar çok soru evet yersiz oldu ama özrünüz başım üstüne.
ilişkide ayrılığı ağzıma almam, aldığımda da geri dönüşüm yoktur.
rest çekmem, blöf yapmam, açığımdır merak ettiğiniz buysa.

yaşananların aynılığı farklılığı değil mevzu
mantık ve genel geçer kurallar.
ilişkide iki taraf var erkek ve kadın.
kadından kaynaklı bir ayrılık söz konusu. ayrılıktan sonra erkeğin başka bir ilişkiye başlaması durumu var.
ve bu durumda kadının söz hakkı yok.
erkek ilişkiyi bitirmiş ve eski sevgiliye dönmüşse bir kullanılmadan söz edilebilir ancak kadın bitirmişse "geri dön" tavrı anlamsız, sonrasında da adam başkasıyla çıkıyor diye hayıflanmak da anlamsız.

Ayrilan sensin simdi neden kiymete bindi Adam ?

Baskasiyla beraber olmasada unutacaktin degisen ne oldu

Millet ne acilari unutuyor böyle eski sevgiliye kosan karaktersiz adami hemen unutursun meraklanma ...

Ayrilan sensin simdi neden kiymete bindi Adam ?

Baskasiyla beraber olmasada unutacaktin degisen ne oldu

Millet ne acilari unutuyor böyle eski sevgiliye kosan karaktersiz adami hemen unutursun meraklanma ...
hayır başkasıyla beraber olmasa da unutmayacaktım.. yaptığım hatanın farkına varmıştım, beni gercekten seven birini nasıl kaybettim diye üzülüyodum, ama gercekten sevmemiş ki eski sevgilisine koştu ayrılır ayrılmaz.. şu anki üzüntüm yaşadığım hayal kırıklığı başka bişey değil..

Bir de bunu yapan insan 32 yaşında en çok ona şaşırdım şu an ve senin adına çok üzüldüm canım bir an önce toparlanırsın inşallah.

Bir de bunu yapan insan 32 yaşında en çok ona şaşırdım şu an ve senin adına çok üzüldüm canım bir an önce toparlanırsın inşallah.
saol canım benim.. çok güzel rol yapmış ama sevdiğine gercekten inandırdı ayrılınca de hemen eski sevgilisine koştu.. bunun şokunu yaşıyorum şu anda.. kime nasıl güvenicem ben? en sevmiş gibi davranan bile bunu yapıyosa?

Her işte bir hayır var cidden ya bir anlık sinirle ayrılmasaydın da iş ciddiye binseydi öyle görseydin gerçekleri daha çok kahrolurdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…