- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
inşallah mutlu olamaz.. ya tamam herkes sonsuza kadar yas tutacak değil, ama gözüme sokmasına ne gerek var? çıksın ne yapıyosa yapsın ne ilan ediyo herkese duyuruyo whatsapptan? ben biriyle başlasam bi kaç ay duyurmam bile ona olan saygımdan..Senin canini acitip es ki sevgilisiyle mutlu olabilecegini dusunuyorsa yaniliyo.. cunku asla mutlu olamaz..
Nispet iste .. karaktersiz oldugu buradan belli tipki benim eski esim gibi..inşallah mutlu olamaz.. ya tamam herkes sonsuza kadar yas tutacak değil, ama gözüme sokmasına ne gerek var? çıksın ne yapıyosa yapsın ne ilan ediyo herkese duyuruyo whatsapptan? ben biriyle başlasam görmesinden çekinirim ona olan saygımdan bi süre duyurmam yani..
ben hata mı kabul ediyorum zaten, ama koşa koşa eski sevgilisine gitmesi gerekmezdi.. ben kimseye gitmedim..iki tarafta hatalı...
ben hata mı kabul ediyorum zaten, ama koşa koşa eski sevgilisine gitmesi gerekmezdi.. ben kimseye gitmedim..
ama ben ona dönmek istedim o istemedi.. onu yara bandı olarak kullansa herkese ilan eder mi barıştıgını?Kendiniz ayrilmissaniz istedigine gitmekte özgür adam.. ve belki adam sizi degilde o kadini yara bandi olarak kullaniyordur sizin yüzünüzden..
ama ben ona dönmek istedim o istemedi.. onu yara bandı olarak kullansa herkese ilan eder mi barıştıgını?
Egonuza hayran kaldim dogrusu. Adamin verilmis sadakasi varmis ki once o ayrilmamis. Heralde evini fln yakardinizmerhaba kızlar, 1 ay önce ayrıldığım sevgilim eski sevgilisine dönmüş.. biz ayrıldıktan 10 gün sonra bunalım şeyler paylaşmaya başlamıştı hepsini benim için sandım, meğer eski sevgilisineymiş.. canım çok yanıyo kızlar, resmen yara bandı olarak kullanmış beni.. bu adam 32 yaşında.. aklım almıyo herşey mi yalandı? devam etseydik 1 2 aya sözlencektik biz, nasıl olabiliyo? ve ayrılan taraf bendim, ben ayrılmasam daha devam edicektik üstelik..dayanamadım ayrıldıktan sonra barışmak istedim bi kaç gün sonra, bu sefer o istemdi.. napıcam ben nasıl unutucam? ama sildim onu bitti beni tamamen kaybetti artık.. gururuma yediremiyorum olanları nsıl atlatıcam?
defalarca sordum ona çıkmadan önce bak unutamadığın biri varsa başlamayalım diye, o da yok ben birini unutmadan başka biriyle konuşamam bile demişti.. yazıklar olsun şer...siz!!
saygılı olurmusun lütfen? bu konuyu hakaret dinlemek için açmadım, acımı paylaşmak için açtım! yorum yapmak zorunda değilsin!Egonuza hayran kaldim dogrusu. Adamin verilmis sadakasi varmis ki once o ayrilmamis. Heralde evini fln yakardiniz
Hakaret icermiyor bu yorum. Sen buradan beddua ederken kaliteli ben isine gelmeyeni soyledim diye tukaka mi oldum? Zit fikrimi soyleyebilirim illa saksakcilik yapmak zorunda degilimsaygılı olurmusun lütfen? bu konuyu hakaret dinlemek için açmadım, acımı paylaşmak için açtım! yorum yapmak zorunda değilsin!
Hem ayril hem de eskisine döndü diye hayiflan. Gariplik var sendemerhaba kızlar, 1 ay önce ayrıldığım sevgilim eski sevgilisine dönmüş.. biz ayrıldıktan 10 gün sonra bunalım şeyler paylaşmaya başlamıştı hepsini benim için sandım, meğer eski sevgilisineymiş.. canım çok yanıyo kızlar, resmen yara bandı olarak kullanmış beni.. bu adam 32 yaşında.. aklım almıyo herşey mi yalandı? devam etseydik 1 2 aya sözlencektik biz, nasıl olabiliyo? ve ayrılan taraf bendim, ben ayrılmasam daha devam edicektik üstelik..dayanamadım ayrıldıktan sonra barışmak istedim bi kaç gün sonra, bu sefer o istemdi.. napıcam ben nasıl unutucam? ama sildim onu bitti beni tamamen kaybetti artık.. gururuma yediremiyorum olanları nsıl atlatıcam?
defalarca sordum ona çıkmadan önce bak unutamadığın biri varsa başlamayalım diye, o da yok ben birini unutmadan başka biriyle konuşamam bile demişti.. yazıklar olsun şer...siz!!
Ya seven çabuk atamaz sinirle bitti dese de...Bitti demekle bitmezki nasıl katı gönül var sizde:)İş anlaşması değil ki bu:)
Yaşın kaç canım?Evli mi bekar mı?Hiç ayrılık yaşadın mı?Sen mi ayrıldın o mu?Hatta neden ayrıldınız diyecem ama bukadar sorgu abes olur..Bunlar yaşananlara göre bakış açısını etkiliyor o yüzden..Şimdiden özür dilerim sorduğum için ama bakış açısını değerlendirmek için..Belki bizim algımızı değiştirmekte faydası olur...Belki de yaşananlar farklı der çıkarız..gönlümün katı olduğu sonucuna nasıl vardınız?
bitti demekle sizin için bitmeyebilir ama benim için biter
ilişkileri saçma sapan tehditlerle sündürüp laçkalaştırmanın anlamı ne?
adam zaten kafasında bitirmiş ve geri dönmemiş.
bir başkasını hayatına sokmuş.
"bir kadın sevgilim bitti dedi 3 gün sonra arayıp pişmanım dön diyor ne yapmalıyım" diye konu açsa
saçmalama şekerim çocuk oyuncağı mı bu, yol ver gitsin diyoruz.
bu konuda da erkek tarafı bunu yapmış.
Yaşın kaç canım?Evli mi bekar mı?Şimdiden özür dilerim sorduğum için ama bakış açısını değerlendirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?