eski sevgilisine dönen sevgili..

Senin canini acitip es ki sevgilisiyle mutlu olabilecegini dusunuyorsa yaniliyo.. cunku asla mutlu olamaz..
inşallah mutlu olamaz.. ya tamam herkes sonsuza kadar yas tutacak değil, ama gözüme sokmasına ne gerek var? çıksın ne yapıyosa yapsın ne ilan ediyo herkese duyuruyo whatsapptan? ben biriyle başlasam bi kaç ay duyurmam bile ona olan saygımdan..

Nispet iste .. karaktersiz oldugu buradan belli tipki benim eski esim gibi..

Kendiniz ayrilmissaniz istedigine gitmekte özgür adam.. ve belki adam sizi degilde o kadini yara bandi olarak kullaniyordur sizin yüzünüzden..

Kendiniz ayrilmissaniz istedigine gitmekte özgür adam.. ve belki adam sizi degilde o kadini yara bandi olarak kullaniyordur sizin yüzünüzden..
ama ben ona dönmek istedim o istemedi.. onu yara bandı olarak kullansa herkese ilan eder mi barıştıgını?

ama ben ona dönmek istedim o istemedi.. onu yara bandı olarak kullansa herkese ilan eder mi barıştıgını?

Nasil ilan etti ? nezamandir ayrilmis bunlar.. cok tuhaf bir durum sözlenmeye kadar geliyor ama öbürüylende hemen barisma niyetinde biri.. peki özel degilse ayrilma nedeniniz neydi bu kadinla alakalimi?

Ayrılan taraf sensin. Çocuk oyuncağı mı bu sözlenmeyi düşündüğün insanla bir anlık sinirle ayrılıyorsun ve 3 gün sonra barışmak istiyorsun? Adamın kabul etmemesi çok normal.

Ayrıca ayrıldıktan sonra kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez, ister ertesi gün biriyle çıkmaya başlar isterse 1 sene yas tutar. Önüne bak, bitti gitti sonuçta. Mutlu olmasın dersen mutsuz olan taraf sen olursun çünkü ben hiç bir başkasının mutsuzluğunu isteyip de mutlu olabilen birini görmedim. Şimdi de sen ona sinir olmuşsun bence ama sinirin geçince ne yaptığı umurunda olmayacak, mantıklı düşününce çünkü ayrıldıktan sonra isteyen istediğini yapabilir. Senin burada üzülmen bişeyi değiştirmiyor adam gününü gün ediyor.

Egonuza hayran kaldim dogrusu. Adamin verilmis sadakasi varmis ki once o ayrilmamis. Heralde evini fln yakardiniz

Siz ne kadar suredir birlikteydiniz, eski ilişkisi ne kadar surmuştu? Kısa surede evlilik diyorsa eskiyi unutmaya çalışmış olabilir. Diğer seçenek sırf senin canını yakmak için yaptı bunu. Her ikisi de berbat seçimler.

saygılı olurmusun lütfen? bu konuyu hakaret dinlemek için açmadım, acımı paylaşmak için açtım! yorum yapmak zorunda değilsin!
Hakaret icermiyor bu yorum. Sen buradan beddua ederken kaliteli ben isine gelmeyeni soyledim diye tukaka mi oldum? Zit fikrimi soyleyebilirim illa saksakcilik yapmak zorunda degilim

Hem ayril hem de eskisine döndü diye hayiflan. Gariplik var sende

Ayrılmışsınız zaten sorun ne..

Seninleyken mi onunla olsun isterdin ne?!

Ayrıca kocamda bende baskalarından ayrılıp birbirimizle evlendik..(bizde eski sevgiliydik)

Gayet doğal şeyler bunlar..ustunuze gelmedi ya..

Ya seven çabuk atamaz sinirle bitti dese de...Bitti demekle bitmezki nasıl katı gönül var sizde:)İş anlaşması değil ki bu:)

gönlümün katı olduğu sonucuna nasıl vardınız?
bitti demekle sizin için bitmeyebilir ama benim için biter
ilişkileri saçma sapan tehditlerle sündürüp laçkalaştırmanın anlamı ne?

adam zaten kafasında bitirmiş ve geri dönmemiş.
bir başkasını hayatına sokmuş.

"bir kadın sevgilim bitti dedi 3 gün sonra arayıp pişmanım dön diyor ne yapmalıyım" diye konu açsa
saçmalama şekerim çocuk oyuncağı mı bu, yol ver gitsin diyoruz.
bu konuda da erkek tarafı bunu yapmış.

Yaşın kaç canım?Evli mi bekar mı?Hiç ayrılık yaşadın mı?Sen mi ayrıldın o mu?Hatta neden ayrıldınız diyecem ama bukadar sorgu abes olur..Bunlar yaşananlara göre bakış açısını etkiliyor o yüzden..Şimdiden özür dilerim sorduğum için ama bakış açısını değerlendirmek için..Belki bizim algımızı değiştirmekte faydası olur...Belki de yaşananlar farklı der çıkarız..

Aynı şey başıma geldi.2 yıl beraberlik oldu çok ciddiydi sonra ben ayrıldım anlasamadık bazı konularda.
Ama çok sevdim diyip barışmak istedim.her gün gördük birbirimizi ama iki yabancı olduk.çok sevdi eminim.sonra ağladı kıskandı ayrıydk ama gözü bendeydi.

ben barışırz diye beklemedm sabırlı olmadım biraz beni denemiş diye duydum.bana biten bi ilişki bitmiştir dedi eskiye dönülmez dedi. Gitti benden önceki sevgilisiyle söz yaptı şok oldum çok tuhaflıklar.

Kendimi kullanılmış hissettim.aradan aylar belkide yıl geçti. Kız kardeşi yazdı abim çok mutsuz pişman diye nişan var tarihi mekanı söyledi gidip çekip ckaraym istedi sanki onu.

.yapacak yok dedim alıSr. Hep beni takip etmis sosyal medyadan.sanırım beni değil onu yara bandı olarak kullandı dedim.evlendim daha 10 gün önce kardeşi yne instagram dan takip etmek istedi kardeşi.

eminim hala unutmadı konum geçiyor.çok üzdü beni ayrılırken ona tek kelime demiştim mutlu ol ama yanımda keşke bicirix olsaydı de.dedim.sanırım böyle oldu. Emin ol o da Mutlu olmayacak ama son pismanlik yaramayacak...
Yoluna devam et.bu saatten sonra b...ku çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…