Eski sevgilisine selam söylemiş ,aklım karıştı

saolun kızlar tavsiyeleriniz için en iyisi hiç sesimi çıkarmayıp gizliden takibe almak bi daha msjlaşcak olursa işte o zaman kavgayı çıkarırım

sakin olun aam takipte kalın bence, hissettirmeyin. niye diyaloğa girer o kadınla bi öğrenin. çok mu lazım yani onunla konuşmasa ne kaybeder? huzurunuzun kaçtığını biliyorum çok da iyi anlıyorum ama kendinize ve ilişkinize zarar vermemek için takipte kalın.

kadın bile diil tatlım 17 18 yaşında bi çocuk bana göre.eşimde abisi yaşında zaten zamanında bi iki haftalık bi ilişkileri olmuş o da öylesine sevmedim aşık olmadım bi anlık bişidi demişti

Ben olsam akşam eve gelince ; ''Kocacım geçen face'te benim eski sevgilinin kardeşiyle konuştum , eski sevgilime selam söyledim , kızmasın umarım? '' derdim :33:
Tepkisine göre de hamlemi yapardım..

ya zaten daha önce de bi kaç bişi olmuştu. zorla sildirdim kızı. bu sefer kardeşi ekli ona da selam yusuf naber ayşe ye selam söyle yazmış çocuk hiç bişi yazmamı bile. arka arkaya böyle yazmış hani laf açılsa da ona da selam söyle dese
Bariz sinir bozucu. Aldatmaya meyilli gibime geldi. Siz de görüşün eski sevgilinizle en iyisi. NAsıl bir duygu olduğunu anlasın. Erkekler biraz aptal ve düşüncesiz olabiliyor.

sadece başlığa bakarak yorum yazıyorum: ne kadar gereksiz ve yanlış bir hareket

ya kusura bakma da arada kaç yaş fark var yani 26 yaşındaysa eşin kız da 17-18 yaşındaysa kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama heralde 10 günlük değildir, bariz kız reşit değilken çıkmışlar ve 8 yaş çok fazla bana göre hele bu yaşlarda, daha geçen gün sevgilim bi hastanın kulağı kesilmiş onu diktim fln diyordu kaç yaşındaydı yazık fln dedim. 16 yaşındaymış kız. 16 yaş çocuk mu oluyor dedim, ee öyle değil mi çocuk gibi geliyorlar bana dedi, sevgilim de 26 yaşında bu arada, bilmiyorum düşündüm de 11 yaşındaki çocukla muhattap olucak faceten fln selam söylemek için çok garip ya. eski sevgili fln muhabbetindense bu yaş olayına daha çok takıldım ben. lisedeki bir kızla ünideki bir erkeği yanyana düşünebiliyor musunuz siz? ben düşünemiyorum da. ileriki yaşlarda yaş farkı muhim değil ama ergenlik çağlarında muhim bence, eşiniz de çocukluğa devam ediyor sanırım, ben kesinlikle takip fln etmez sapık muamelesi yapardım sanırım böyle bi durum olsa. bi de başka olaylar oldu fln diyorsun şaşırtıcı yani, bu kıza takması.

Back
X