• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisini unutamadı mı?

Geniusy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
9
0
36
Ankara
Kizlar acilen yardiminiza ihtiyacim var yoksa delirecegim! Iki yildir birlikte oldugum biri var. Beraber izmir e gittik gecen hafta. Ayni okuldan mezun oldugumuz eski sevgilisiyle karsilastik bir kafede ve karsi masamiza oturdu kiz! Tabi benim moralim cooook bozuldu. Kiz devamli bakiyordu bizim masamiza. Fark ettirmeden baktigini saniyordu galiba. Gozlerinin sevgilime kaydigini hemen fark ettim tabi ki. Bu kiz, benden onceki sevgilisi oluyor. benimle tanistiktan sonra kizi birakti ve konusmadi bir daha. En azindan ben hic gormedim konustuklarini. Daha sonra ben lavaboya gittim, geldigimde bir an sevgilimin gozlerinin karsi masalara baktigini gordum. Ona, niye eski sevgiline baktin dedigimde bakmadim dedi. Unutmadin mi hala dedigimde ise hayir o umrumda degil bir tek seni seviyorum, herseyi sen unutturdun bana, hepsi eski bende kaldi dedi. 1 haftadir aramiz bozuk. Birkac yil sonra evlenmeyi planliyorduk. Yardim edin lutfen ne yapmaliyim.

Kizlar acilen yardiminiza ihtiyacim var yoksa delirecegim! Iki yildir birlikte oldugum biri var. Beraber izmir e gittik gecen hafta. Ayni okuldan mezun oldugumuz eski sevgilisiyle karsilastik bir kafede ve karsi masamiza oturdu kiz! Tabi benim moralim cooook bozuldu. Kiz devamli bakiyordu bizim masamiza. Fark ettirmeden baktigini saniyordu galiba. Gozlerinin sevgilime kaydigini hemen fark ettim tabi ki. Bu kiz, benden onceki sevgilisi oluyor. benimle tanistiktan sonra kizi birakti ve konusmadi bir daha. En azindan ben hic gormedim konustuklarini. Daha sonra ben lavaboya gittim, geldigimde bir an sevgilimin gozlerinin karsi masalara baktigini gordum. Ona, niye eski sevgiline baktin dedigimde bakmadim dedi. Unutmadin mi hala dedigimde ise hayir o umrumda degil bir tek seni seviyorum, herseyi sen unutturdun bana, hepsi eski bende kaldi dedi. 1 haftadir aramiz bozuk. Birkac yil sonra evlenmeyi planliyorduk. Yardim edin lutfen ne yapmaliyim.

sizin yüzünüzden mi ayrıldılar yoksa onu sizinle mi aldattı?

biz sevgilimle 11.siniftan beri tanisiyoruz. Ve onlar yakin arkadaslardi. Bir anda cikmaya basladilar ama bu sirada sevgilim biraz capkindir, benimle konusmaya calisiyordu. Daha once de benden hoslandigini soylemisti ve ben de karsilik vermistim. Tam cikmak uzereyken beni ortada birakti ve bahsettigimin kizla yakinlasti. Ben bu sirada hic bozuntuya vermedim. 1 yil sonra yanima geldi. Cok pisman oldugunu soyledi ve tekrar barismak icin yalvardi. Simdi 2 yildir cikiyoruz. Yalvardigi sirada isa o kizla arkadas sevgili arasi bir seydiler.

Tam seninle çıkmak üzereyken seni ortada bırakmış o kızla cıkmış
Sonrada onu bırakıp seninle çıkmış
Simdi tekrar seni bırakıp ona dönmesi çok normal
Böyle bir insana nasıl güvendin ki:53:

biz sevgilimle 11.siniftan beri tanisiyoruz. Ve onlar yakin arkadaslardi. Bir anda cikmaya basladilar ama bu sirada sevgilim biraz capkindir, benimle konusmaya calisiyordu. Daha once de benden hoslandigini soylemisti ve ben de karsilik vermistim. Tam cikmak uzereyken beni ortada birakti ve bahsettigimin kizla yakinlasti. Ben bu sirada hic bozuntuya vermedim. 1 yil sonra yanima geldi. Cok pisman oldugunu soyledi ve tekrar barismak icin yalvardi. Simdi 2 yildir cikiyoruz. Yalvardigi sirada isa o kizla arkadas sevgili arasi bir seydiler.

erkek arkadasının kızla görüştünü sanmıyorum. ama anlattığın kadarıyla pek güvenilicek biri değil senide o kızı da yarı yolda bırakmış. tekrar yapmicanın garantisi yok ayrıca kız onunlayken hayatına girdini bildi için sana mutlaka kızgındır. kadınların öç alma duygusu çok gelişmiş oluyo malesef=))

arkadaş çok güzel özetlemiş durumu
bence sevgilin ciddi bir ilişkiye başlayacak olgunlukta değil.yerinde olsam bu adama güvenemem açıkcası:50:

Arkadaşım gerçekten nasıl böyle bi adama güvenipte sevgili oldunuz:53:

haklisiniz valla. Ama kendine guvendirdi iste. Nasil oldu ben de bilmiyorum. Kendimi cok tuttum baglanmayayim diye. Yok olmadi. Simdi de 2 yila guveniyorum. Sonucta sevmese 2 yil devam etmeyiz degil mi? Yinede eteklerim tutustu derler ya, oyle oldum bu son olayda. Simdi de nasil kendimi biraz olsun uzaklastirabilirim diye dusunuyorum. Benim icin cok kritik bir sene. Ve eger ayrilirsak cekecegim acinin haddi hesabi yok. Ne yapmaliyim sizce?

haklisiniz valla. Ama kendine guvendirdi iste. Nasil oldu ben de bilmiyorum. Kendimi cok tuttum baglanmayayim diye. Yok olmadi. Simdi de 2 yila guveniyorum. Sonucta sevmese 2 yil devam etmeyiz degil mi? Yinede eteklerim tutustu derler ya, oyle oldum bu son olayda. Simdi de nasil kendimi biraz olsun uzaklastirabilirim diye dusunuyorum. Benim icin cok kritik bir sene. Ve eger ayrilirsak cekecegim acinin haddi hesabi yok. Ne yapmaliyim sizce?

Kıza meraktanda olsa bakmıstır tabi
Baktı diye tamam tartışılır ama ayrılmayı gerektirmez ki bu
Bakması seni bırakıp ona dönecegini göstermezki
Sonuçta 2 yıldır seninle birlikteymiş
Ayrılmak istemiyorsan ve güvenin tam ise uzatmadan aranı düzeltmeye bak

baktiginda bir sey hissetmis olmasindan korkuyorum. Eger hissetiyse, tekrar ona gitmeyi isteyebilir. Bu arada telefondan giriyorum kizlar, kusura bakmayin yanlis yazdigim yerler ya da sacmaladigim kisimlar olabilir. :)

1 Haftadır kavgalıyız diyorsun hiç mi msj atmıyor barısmak icin çabalamıyormu?

uzun uzun mesajlar atiyor devamli. Soguk cevap veriyorum duzelelim artik diyor. Defalarca yalvardi, bakmadigini soyledi. Butun bunlara ragmen icimdeki kiskanclik ve korkudan dolayi affedemiyorum. Ki bakmis olmasi belki de cok onemli degil. Dusuncelerim beni rahat birakmiyor sadece.

uzun uzun mesajlar atiyor devamli. Soguk cevap veriyorum duzelelim artik diyor. Defalarca yalvardi, bakmadigini soyledi. Butun bunlara ragmen icimdeki kiskanclik ve korkudan dolayi affedemiyorum. Ki bakmis olmasi belki de cok onemli degil. Dusuncelerim beni rahat birakmiyor sadece.

Canım ya barışıp zamanla ne olacagını izleyeceksin
Yada kestirip atıcaksın

Yanlış anlamayın ama siz bile bile lades demişsiniz.Başkasıyla ilişkisi olan birisi size yakınlık duyuyor siz de buna izin veriyorsunuz.Suç 2 taraflı.Bundan dolayı konuşmaya devam etmelisiniz bence.Bunun dışında eğer ciddiyseniz.Durumun içerisine ailelerinizi de dahil edin
Sevgilerimle

arkadaslar bu arada kucuk bir ayrintiyi unuttugumu fark ettim. Kiz, kafeye geldiginde sevgilimin yuzu ve vucudu bana donuktu. Ben eski sevgilin geldi dedigimde kalkalim istersen dedi. Ve kalktigimizda kizin yanindan degil de baska bir yerden gecti cikis kapisina varmak icin. Oysa ki en kisa ve rahat yol kizin masasinin yanindan geciyordu. Biliyorum cok uzattim konuyu ama sizler de beni anliyorsunuzdur eminim.

görünen köy kılavuz istemez.bu adamla da iş yürümez

ama değişmişse bilemicem

İnsanların bir zamanlar birşeyler paylaştıkları insanlarla karşılaştığında küçük de olsa tepki vermeleri normaldir.
Önemli olan bunun etkilenmeye dönüşmemesi.
Gereksiz kıskançlığa gerek yok, eğer ki ona karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorsanız bunu açıkça sorun hatta deneme yapın kendinizce.
Konuşmayarak hiçbirşey çözülmez.

Back
X