eski sevgilisini unutamayan erkek

asena87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.699
6.605
683
çevrenizde vardır belki,yıllar önce ayrıldığı sevgilisini unutamaz saplantılı bi şekilde yıllarca dolaşır öyle,bazıları inat gibi tüm kızlardan intikam için günü birlik ilişkiler yaşar,yaşamaya çalışır,bir gün gelir ki başka kişidende hoşlanır ama onu sevdğini kabul etmez,aylarca,yıllarca görüşür,yanından ayrılamaz,ama lafa gelince bağlanmaz,sevmez o.yeni kişiyle 2gün mutlu yaşasa hemen aklına eskiler gelir ve uzaklaşır.halbuki giden kız seneler önce başka düzen kurmuştur,gelse bile anlaşamazlar sadece eskiye saplantı bu.şimdi bazılarınız böyle biriyle uğraşmaya değmez diyebilir ama bu kişi gayet iyi niyetli sadece aklı gönlü çelişkiler içinde.nedir bu kişilerin psikolojisi,bunlara yapılacak şey nedir,artık yöntem bulmakta zorlanıyorum ben.

yöntemı oldugunu sanmıyorum ancak kendını yıpratırsın...yınede ugrasacaksan bol sans...

çevrenizde vardır belki,yıllar önce ayrıldığı sevgilisini unutamaz saplantılı bi şekilde yıllarca dolaşır öyle,bazıları inat gibi tüm kızlardan intikam için günü birlik ilişkiler yaşar,yaşamaya çalışır,bir gün gelir ki başka kişidende hoşlanır ama onu sevdğini kabul etmez,aylarca,yıllarca görüşür,yanından ayrılamaz,ama lafa gelince bağlanmaz,sevmez o.yeni kişiyle 2gün mutlu yaşasa hemen aklına eskiler gelir ve uzaklaşır.halbuki giden kız seneler önce başka düzen kurmuştur,gelse bile anlaşamazlar sadece eskiye saplantı bu.şimdi bazılarınız böyle biriyle uğraşmaya değmez diyebilir ama bu kişi gayet iyi niyetli sadece aklı gönlü çelişkiler içinde.nedir bu kişilerin psikolojisi,bunlara yapılacak şey nedir,artık yöntem bulmakta zorlanıyorum ben.

Ay görünce birden benimde evlenmeden 6-7 sene önce yaşadığım olayın aynısı geldi,birebir aynısını yaşamış biri olarak onu tamamen hayatından çıkarmayı öneririm canım.
Bi de ağlamıştı karşımda ben onu unutamıyorum diye o ağlıyo unutamadığından ben ağlıyodum ona olan aşkımdan:37::37::37::37:

ne malmışım diyorum aklıma geldikçe gülüyorum en güzeli unutmak en fazla 1 ay ağlarsın :34:

hayır bi yardım söz konusu değil,ayrıca bunlarıda kendi anlatmaz,çok nadir konustuğu cümlelerden çıkarmısımdır

kesinlikle uzak dur öyle kişiler belki unuturum düşüncesiyle sana yaklaşır senden hoşlanıyorum ama ilerisi olmuyor der işte orda dünyan başına yıkılır geçmişle saplantılı yaşayan erkekler çok tehlikelidir her zaman canınızı yakabilir benim canım çok yanmıştı zamanında uzun zaman atlatamadım sevmiştim bağlanmıştım ama onun sevgiyle bakmayan gözlerini farkedebiliyordum bunu bile bile sürdürdüm belki zamanla sever diye ama olmuo işte çünkü o kişi sizinle ne yaşarsa yaşasın aslında aklı hep geçmişte ve kıyaslamalarda ..

Ayni olayi yasadim ama ben kendim öyle olduğunu düşünüyordum. Benimle tanismadan once cikmak istedigi biri olmustu ama o kiz erkek arkadasiyla barisinca bunlarin arasi acildi ve gorusmediler. Benimle ilgilenen kendisi oldu ama gorusmelerimizde hep surati asıkti. Ben nasil mutluyum nasil asigim anlatamam. Bütün istediklerini yapiodum. Ama baktim ki baya giden gitmis benden. Kendimi KPSS sinavina verdim. Bakti ki ben hic umursamiyorum o kadar düştü ki üstüme. Sonra ben hep sorgular oldum neden bana sürekli bahane sunuyodun? Niye yuzu gulmuyor demekki istemiyor diyorum bana sacma sapan bahaneler sunuyodu. Ama benden onceki kiza neden gülüyordun! Ayni sorunlarin onda da olmuştu. Ben vazgectikten sonra yaptigi tum iyilestirme ozur dileme durumlari bi eziklik gibi gelmeye basladi. Ona hiiiiiiicccccccc saygim yoktu. Ve ben bitirmek istedigimde bitirmeyen yalvaran o kisi kendisi bitirdi iliskiyi. Unutmuyolarsa olmuyor canim benim. Eskileri sana yasatiyolar

Bir erkek eski sevgilisini unutmak icin baskalariyla cikar. Ama buna ragmen eski sevgilisini hala unutamiyorsa, o erkekten ayrilmanizi tavsiye ederim. Yoksa size o kiz gozuyle bakicaktir.

yaşayarak deneyim edindim,yok sorunlarıvarmış,yok eski sevgilisini unutamamış,herşey boş....düzelmiyor böyleleri...iyi bişeyler isteyen adam kendide uğraşır zaten,tek taraflı uğraşılıyorsa yolunda gitmiyordur bu durum...hee ilk yazdığım zamanlarda umutla uğraştım ettim Allahtan senelerimi almadı bu durum..

Canım uzak dur olmuyor naparsan yap kendi yıprattığın ile kalıyorsun maalesef hele ki darbe de yemiş ise ağır bir ayrılık olmuşsa aman aman direk uzaklaş.

Back
X