topiğimiz hayırlı olsun o zaman
ben eskiye duyulan özlemin bugüne yaşayamayışımızdan ileri geldiğine inanıyorum. elbette bitiş şekli de çok önemli, belki de ilişkinin yaşanışından bile daha hayati öneme sahip olabiliyor.
7 ay geçti üzerinden kafamda hala aynı sorular ama o soruların bir cevabı yok, sorabileceğim bir muhatabı yok. nedenler ve niçinler yok. ne var peki... yalanlar, büyük haksızlıklar, dengesizlik... o kişiden ziyade bizden götürdükleri aslında yaşam enerjimizi çalan. çok saf duygularla başladığın ilişki yalanlarla sekteye uğrarsa ve bir bağ varsa arada kopman da mümkün olmuyorsa kendini kandırmaya belki de günü kurtarmaya çalışıyorsun oysa yaptığın tek şey acıyı ertelemek. bir bombayla yaşamak gibi aslında ve o bomba elbet birgün patlıyor, bir de dönüp bakıyorsun ki ardına koca bir yalanın içinde yaşamış, iki kişilik sandığın o dünyayı tek başına kurmuş, korumuş kollamışsın. o yanılgı hissi işte insanı tüketen. elde de yeni yaşanmışlıklar yoksa ve kalbin kırık, güvenin ise sarsılmışsa yeni başlangıçlar da yapamıyorsun.
çoğu insan için aşk acısı basittir genelde hep daha büyük yıkımlar örnek gösterilir ve haline şükretmen gerektiğinden dem vurulur. yaşayana kadar maalesef ben de bu tezi savunurdum. bir insan hayatından çıktıysa çıkmıştır, seni sevmiyorsa sen de onu sevmemelisindir, hayırlısı olsaydı zaten olurdu demek ki hayırsızmış vs. öyle olmuyormuş... ölüm acısına eşdeğermiş çünkü birgün önce hayatında olan ve geleceğini onunla şekillendirdiğine inandığın insan ansızın bambaşka bir surette karşına çıkıyorsa ya da sen onun gerçeğiyle bir anda yüzleşiyorsan acısı da bir o kadar büyük oluyormuş.
Bu yazilarda kendi duygularimi buldum...
Rabbim dertlerimize derman olsun insallah.
Ben cok aci cektim/ cekiyorum. Atlattim herhalde, sanki hafifledi acim diye dusunuyorum birde bakiyorum ki yine o aci.
Bogazimda dügüm, kalbimde bir ates, gözümde yas..
Bunca edilen sözler hükmünü kayp edecek idiyse niye söylenmis...
biticek idiyse niye baslanmis
baslandiysa niye hayirla sonuclanmasi icin caba sarf edilmemis
Cok canim aciyor...
O ani hatirliyorum, bogazim dügümlü kalbim aci doluyken "canin sag olsun" ile son sozumu iletmisim meger.
suanki durumumum;
Icteki bu aci, sanirim hic bitmicek.
bu aci ask acisi degil. Onu ozlemiyorum. Istemiyorum. Cunki ona karsi iyi dusuncelerim kalmadi. Cok iyi bir insan olsaydi durumlar boyle gelismezdi.
Benim canimi acitan; ona olan guvenimi kayp ettim. Bu cok agir bir sey. Cok inandiginiz, güvendiginiz bir insanin sizi hayal kirikligina ugratmasi guveninizi alt ust etmesi caninizi akliniza gelmeyecek vaziyette yakmasi cok aci birsey.
kirilma noktasindan itibaren 1 bucuk sene gecti. Iletisimi kesmemden itibaren 1 sene gecmistir.
ve ben suan Bir erkekle birakin evlenmeyi, evlilik icin konusmayi dahi düsünemiyorum.
Kimseyle görüsmeyi de kabul edemiyorum. Icim istemiyor. Bu kalbe Allahtan baskasinin sevgisi girmesin istiyorum.
Rabbime havale ediyorum bu insani da.
Allah cumlemizin derdine derman olsun insallah