Ne güzel bir konu olmuş.Tam bana ve bugünüme göre..Çok sağolun..
3yıllık mazisi olan eximle ümit vermesi üzerine tekrar görştüm(sancılı birşekilde 3 ay sürdü ).Ve havamı tekrar aldım.Benim hakkında karasız kalması sonucu ,hayalindeKİ kız olmamamdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım içim kan ağlayarak..Değişti,artık beğenmez oldu beni..
Ogünkü son konuşmamızda''ayrıldık mi biz''diyordu inanmayarak..18 gün sessizlikten sonra dayanamadım,bugün aradım.Benle ayrıldığına memnunmuş.Beni unutmuş,aklına gelmiyormuşum.Kız arkadaş edinmiş.Kesin bukadar kısa sürede netten bulmuştur.Çok güzelmiş.Beni yeterince çekici bulmuyordu ya artık.Evlenebilirmiş,cinsel beraberlik dahi yaşıyormuş.Ben sarılmıyormuşum(!)O kız ona sarılıyormuş

''O sana vücuduyla sarılmış ben ruhumla sarıldım''dedim..Sevdiğimden de emin değilmiş(!)
Fiziksel olarak güzel olması yetecek mi sana ''dedim,yeter güzel olunca ''dedi.Hayat bu lafı sana yedidir ''dedim,tabi hoşuna gitmedi...Eyvallahı yok gibi konuştu.İlk defa hayatında biri olduğunu söyledi,oyüzden zoruma gitti..,
Gerçekten bu lafı yedirir değil mi ona;hayat
Zor Allah'ım ,zor bu işler..Allah'îm yardım et..Bir daha beni kimsenin elinde aşk belasına rezil etme..İçime sinen; hayırlı ,iyi ,mert birini nasib et..Hepimizin acıları dinsin inşallah..Zihnimizden silsin bu aşkı veren..