- Konu Sahibi sekerparee
Hoşbuldum.
Olmayacağını anladığım zamanlar çok oldu. Hep olmadığını gören bi tek ben oldum, bitsin dedim ilk anladığım zamanlarda. Sevemem dedi başkasını, seni bir başkasının yanında düşünemem dedi, ölürüm dedi. Böyle de olmuyo dedim, olucak dedi. Ben geri adım attım, o geldi çekti. Sonra alıştığımı farkettim ona. Bende dedim, ondan başkasıyla olmaz, sevemem ki bi başkasını. Yalanlarına göz yumdum. Seni sevdiğim için hepsi dedi. Ailesiyle aramızda benim bildiğim hiç bi sorun olmamasına rağmen, onlar kendi istedikleri gibi, kendi düşünce tarzlarına uyan bi insanla evlenmeyeceği için alttan alltan kafasına girmişler. En ufak tartışmamız onlar için evlenirsek boşanmamıza sebep olacak şey olarak gösterildi. 7 yıl her günümüz mutlu geçecek değildi ya.
Ben bi çocuk büyüttüm içimde, 7 yıl kadar adı "aşk" olan. Sonra onu kaybettim, elimden aldılar. Şimdi bilmiyorum hayatına aldığı, evlendiği o insanla büyütebilir mi bi aşkı yeniden. İstemem canı yansın, ama benim yaşadıklarıma sebep olanlar, yaşattıkları acıyı yaşasınlar.
Şimdi birini sevebilmek zor geliyo, güvenebilmek daha da zor. Belki de biraz daha zaman gerekli, alışabilmek için...
seni o Kadar iyi anlayabiliyorum Ki benzeri seyler yasadim ben pes ettikce o daha cok sarildi ve tam gúvendigim anda arkasina bile bakmadan gitti galiba bu erkeklerin hepsinin ayni beyinleri de ayni calisiyo... Elimizden gelecek bisey yok maalesef... Acimizi yasayarak bitirecegiz ama hayattan umudumuzu asla kesmeyecgiz Hersey guzel olacak