- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi sekerparee
Aklımızda bulunsun bundan sonra aramamasını sormamasını ortadan kaybolmasını yok işlerim yok ailemle sorumlar var yok kafam karısık vs diyorsa hemen tamam kes deyip bitirmek ve asla bir daha dönmemek. Çünkü gidişat belli yani bunların tarz aynı
bence zaten bu yaklaşım -haysiyetsiz erkekler özelinde tabi sağlıklı bir insan bu tarz fiillerde bulunmaz- ehven-i şerdir. mesela 12 saat önce söz tarihi belirleyip 1 hafta önce isteme olup 1 gün öncesinde bizim kadar mükemmel çift olmadığını söyleyen, evlilik için gün sayan, aylar var daha nasıl bekleyeceğiz diyen, ilgin mi azaldı eskisi gibi aşık mı değilsin diye kaygı duyan, artık kavgalarımız da bitti herşey ne kadar kusursuz bana nasıl katlandın onca zaman senin gibi kadın yeryüzünde yok diye varlığıma şükredip teşekkür eden bir adam sonra sizi terk ediyorsa siz de haliyle keşke soğuk dursaydı da ben hazırlansaydım yavaş yavaş diyorsunuz. asıl garabet sonrasında başlıyor üstelik, 6 ay sonra "gezemediği" için terk edildiğinizi öğreniyorsunuz. evlilik ve gezmek arasındaki bağı, iki yolun nasıl aynı düzlemde çakışacağını anlamasanız da anlamadığınız diğer herşey gibi sizi çıldırtmaya yetiyor. sonra aklınıza geliyor ki zamanında sen arkadaşlarınla gez istersen seni henüz evliliğe hazır görmüyorum bile demiş oluyorsunuz ve o çıldırıyor evlenmeyeceksek ayrılalım diyor sizi zorluyor vs. böylesi de var yani daha fazla can yakıyor. bu tip ruh hastalarına karşı nasıl önlem alacağını ise insan kestiremiyor 7 ay düşün dur sonra, ben ne yaşadım yaşadıklarım neydi, kimle beraber oldum, bu kadarı da olmaz diye