- 31 Mart 2020
- 18
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi Cufcufkehkeh
-
Arkadaşlar merhaba benim 4aylık bir ilişkim vardı. Sevgilim eski sevgilisinden sürekli bahsediyordu birkaç kere unutamadığını söylemiştim. Öyle bir şey olmadığını, öyle olsa zaten ona gidebileceğini söylüyordu. Beni çok seviyor gibi davranıyordu ayrıca. Aldatıldığımı çok saçma bir şekilde öğrendim uzun süre inanmadım o söylediği halde. Sonra kızla birlikteyken görüntülü aradım ve kızı gördüm. Hiç beklemiyorum gerçekten çünkü aldattığını söylerken bana sevgilim diyordu aynı zamanda, ciddi değil gibiydi. Hep aldatmanın mide bulandırıcı olduğunu söylerdi. Hala sevdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor. Ben nasıl atlatacağımı bilmiyorum eksikliğini çok hissediyorum. Bi de utanmadan bana boşluğa düşüp eski sevgililerimden birine yazarsam benimle konuşmayacağını söylüyorBenim genel olarak bağımlı bi yapım var hastalık gibi bu. Cansız şeylere de çok fazla bağlanıyorum. O yüzden 4ayda bu kadar bağlanmış olmalıyım. Sizce arkadaş olarak konuşmaya devam edersem daha kolay mı atlatırım? Ya da nasıl bu bağımlılıktan kurtulabilirim? Sağlıklı olmadığını biliyorum bu durumun
Haklısınız anlamıştım aslında ama görmezden geldim hep. Nasıl bu kadar salak olduğumu anlamıyorumSurekli eski sevgilisinden ve onu unutamadigindan bahseden adam bence gozunuze soka soka aldatmis. Beni seviyordu diyecek kadar iyi niyetli olmayin yoksa cok uzerler sizi.
İnanmayacaksınız ama hala ruh eşi olduğumuzu söylüyor bana:) O kadar tuhaf biri kiEn çok eleştirenler birşeyi çok kınayanlar yapar inanın. Bende yaşadım hepsiniinanın kurtulduğunuza şükrediyorsunuz sonunda . Bir insan için üzülmeyin o kim ? Hayatınıza ne kattı ? Kendinize değer verin emin olun umursamayın yalnızlık korkusu sizinki bence o yüzden bu kadar bağlısınız . Bir süre uzulursunuz sonra yeni birini bulun atın kafadan yada yalnız kalmayı gitmeyi öğrenin kendinize vakit tanıyın. Bu ilişki işleri doğru kişiyi bulana kadar tecrübe oluyor sonuçta her beraber olduğumuz kişi doğru olacak kural yok bazıları ders niteliğinde oluyor olgunlastiriyor doğru insan ruh eşimizdir ama herkeste ruh eşiyle evli olmuyor :)
Evet ama o kadar alışmışım ki konuşmak istiyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum geçecek mi buKonuşmak mı? Sizi aldatmış, bi de üstüne kızı görmüşsünüz falan... Hala konuşmayı mı düşünüyorsunuz?
Tabii ki her yerden silip engelleyin. Sizi gurursuz görür bu şekilde davranırsanız. Ayrıca cepte görüyor sizi. Onun için hiçbir değeriniz olmaz. Kendisi eski sevgilisiyle aldatıyor sizi. Muhtemelen yeni bir kız bulursa, sizi de düşünmeden ona gider. Sizden istifade ediyor şu an. Yedekte tutuyor.
Argo olacak ama cidden deh’leyin gitsin. Kimse için değmez yaaa.
Ben de bundan çok rahatsızım asla kopamıyorum kimseden. Ama aldatılırsam da e yuh artık koparım herhalde diyordum. Öyle olmadı işte:/Arkadaş kaldıkça daha zor atlatırsınız. İletişimi tamamen koparın. Bağlanma sorununuz için de yardım almanızı tavsiye ederim, bu adama değmeyeceğini bir gün anlasanız bile yeni ilişkilerinizde aynı sorunu yaşayacaksınız.
Hiç bi şekilde iletişim kurma!Arkadaşlar merhaba benim 4aylık bir ilişkim vardı. Sevgilim eski sevgilisinden sürekli bahsediyordu birkaç kere unutamadığını söylemiştim. Öyle bir şey olmadığını, öyle olsa zaten ona gidebileceğini söylüyordu. Beni çok seviyor gibi davranıyordu ayrıca. Aldatıldığımı çok saçma bir şekilde öğrendim uzun süre inanmadım o söylediği halde. Sonra kızla birlikteyken görüntülü aradım ve kızı gördüm. Hiç beklemiyorum gerçekten çünkü aldattığını söylerken bana sevgilim diyordu aynı zamanda, ciddi değil gibiydi. Hep aldatmanın mide bulandırıcı olduğunu söylerdi. Hala sevdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor. Ben nasıl atlatacağımı bilmiyorum eksikliğini çok hissediyorum. Bi de utanmadan bana boşluğa düşüp eski sevgililerimden birine yazarsam benimle konuşmayacağını söylüyorBenim genel olarak bağımlı bi yapım var hastalık gibi bu. Cansız şeylere de çok fazla bağlanıyorum. O yüzden 4ayda bu kadar bağlanmış olmalıyım. Sizce arkadaş olarak konuşmaya devam edersem daha kolay mı atlatırım? Ya da nasıl bu bağımlılıktan kurtulabilirim? Sağlıklı olmadığını biliyorum bu durumun
İ
İnanmayacaksınız ama hala ruh eşi olduğumuzu söylüyor bana:) O kadar tuhaf biri ki
Bozulmadı ben de farkındayım ne kadar aptalca bi şey olduğunun. Hatta telefonda konuşurken ona da söyledim bunu başka birine yapsan asla bu tepkiyi vermez, seninle hala konuştuğuma inanamıyorum çok saçma bu diye. Ama bilmiyorum belki yavaş yavaş konuşmayı kesersem daha kolay olur diye düşündüm.Ben ki dünyanın en rahat insanlarından biriyim bence. eski sevgililerimle görüşebilirim, arkadaş kalabildik, eşim eski sevgilisiyle görüşür ama ben bile beni aldatan adamla bırak arkadaş olmayı cehennemin dibine yollarım onu. Algılarınız mı bozulmuş, aşktan gözünüz mü kör olmuş. Bu soruyu nasıl sorabilir bir insan?
Evet ama o kadar alışmışım ki konuşmak istiyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum geçecek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?