rahatsız olduğumu biliyor zaten ama açıklamaları bana yeterli gelmiyor.açıkçası ben arkadaş kalınamayacağını düşünüyorum.hala ona ilgisi olduğu için arkadaşlık ettiğini düşünüyorum.
rahatsız olduğumu biliyor zaten ama açıklamaları bana yeterli gelmiyor.açıkçası ben arkadaş kalınamayacağını düşünüyorum.hala ona ilgisi olduğu için arkadaşlık ettiğini düşünüyorum.
bu yüzden 3 kez ayrıldık ve beni bi şekilde ikna etti barıştık.Şimdi son kez ayrılmayı düşünüyorum.Ama aynı yerde çalıştığımız için sürekli konuşuyor ve görüşüyoruz.Kararımın arkasında durmakta sorunum var.Açıkçası seviyorum da.
seviyorum diyosun , sevdiğim için bende vazgeçemiyorum, bana yaptığı saygısızlığada göz yumuyorum diyosun. ne diyelim sen bilirsin.madem seviyosun ve vazgeçemiyosun o zaman bundan dert yanmayacaksın. ben olsam asla izin vermem. herksin bakış açısı farklı tabi. yine de son karar senin... hiç kimse vazgeçilmez değildir unutma. bak o senin için diğerinden vazgeçiyor mu?
seni nasıl ikna ediyorki kızın resimlerini silmeden ve arkadaşlığını bitirmeden. bence bir an evvel o resimler kalkacak kimin değerli olduğunu göstersin bu da neymiş rahatlığa bakın.
bi karar vereceksen şunu unutma aynı ortamda kararın arkasında durmak biraz zor gelir seni üzer en azından bir süreliğine..
yaşadığım için söylüyorum..
bu yüzden 3 kez ayrıldık ve beni bi şekilde ikna etti barıştık.Şimdi son kez ayrılmayı düşünüyorum.Ama aynı yerde çalıştığımız için sürekli konuşuyor ve görüşüyoruz.Kararımın arkasında durmakta sorunum var.Açıkçası seviyorum da.
kendin söylüyorsun. bu yüzden senle 3 kez ayrılmayı göze almış. sonuçta ayrılmış. biten bi ilişkiyi bile savunurken süren ilişkisini yarı yolda bırakan adamdan ne hayır gelirki. malesef değmeyen adamlar seviliyor daha çok. bu kadınların kaderimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?