Eski sevgilisiyle konuşmuş

Ay ben sizi tanidim. Bu gun eski sevgilisine ah eden ve ahim tutar mi diye soran biri vardi siz o eski sevgilinin sevgilisi olmalisiniz.

Uğraşmam ayrılırım zamanında eski sevgilisini çok üzmüş ve o kızı ah edicek bir konuma getirdiyse yarın bir gün aynısını bana yapmayacağı ne malum güvenemezdim.

Boyle uye olup yazmayan tipler bana hep tehlikeli gelmistir. Altindan her sey cikabilir. Yuksek olasilik erkek diye dusundugum tipler.

Ay madem bir dediğini iki etmiyor, cok değer veriyor yspış. Sakın ayrılıp başkalarının başını yakma diycem ama bu adam senle sevgiliyken de başkalarıyla konuşuyor zaten

Benim aklım hâlâ, eski sevgili olan kızın kendini engelletmeye çalışmasına takılı.
Ne alaka yav?
Birinden rahatsızsan, sen engellersin.
Sanki karşı taraf engellerse, tazminat alacak.
İşten kovulma mı bu?

Öylesine takılıyorsan takılabilirsin ama sakın ciddi düşünme evlilik felan nanay.

Kız ona ulaşmamak için yapmıştır muhtemelen. Bi de profil fotoğrafımızı koyarsa diye yaptırtmıştır

Boyle uye olup yazmayan tipler bana hep tehlikeli gelmistir. Altindan her sey cikabilir. Yuksek olasilik erkek diye dusundugum tipler.
Erkek olsalar o kadar yıl dayanamaz cinsellik bölümünde " Ayh gocam çok istekli, üstümden inmeyahhh, sıkıldım artık napıcam .s" diye konu açarlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…