İyi aksamlar bayanlar. Size bir sorum olacak. Yıllar sonra eski sevgilisiyle barısıp evlenen ciftler var mi cevrenizde duydunuz mu? Sadece merak duygusu :) okudugum bir yazida psikolog uzun iliskisi olup ayrilan eski çiftlerin ilerde evlenme risklerinin daha cok oldugunu söylemis. bilincaltinda onu taniyip bildigini onun huyunu karakterini düsünüp bildigini ve ona yöneldigini söylemis. Siz ne dersiniz?
Bende çok merak ediyorum yahu bunu bir arkadaşım evlendi eski sevgilisiyle ama o değişik bir hikaye tabi. Bir yerde okumuştum " eğer 16 yaşından büyükseniz, evleneceğiniz insanla tanışmış olma ihtimaliniz %82 dir " diye. E ben 26 yaşındayım kesin tanıyorum o zaman
İyi aksamlar bayanlar. Size bir sorum olacak. Yıllar sonra eski sevgilisiyle barısıp evlenen ciftler var mi cevrenizde duydunuz mu? Sadece merak duygusu :) okudugum bir yazida psikolog uzun iliskisi olup ayrilan eski çiftlerin ilerde evlenme risklerinin daha cok oldugunu söylemis. bilincaltinda onu taniyip bildigini onun huyunu karakterini düsünüp bildigini ve ona yöneldigini söylemis. Siz ne dersiniz?
Benim var tanidigim
kiz sevgilisini birakti baska adamla evlendi adam zengin diye
meger adam zugurtun tekiymis
sonra bosandi yillar sonra eski sevgilisiyle evlendi ama sonra ondanda bosandi yurumedi yani
ortada cok buyuk sorunlar varsa bence zor
biz ayrıldıktan 6 sene sonra birbirimizi bulup evlendik. ilk başlarda hem yeni tanışmış gibi , hemde sevgisini bildiğim alıştığım biri gibi geliyordu bana
Valla ben evlendim.o zamanlar dershaneye gidiyordum eşimle 6 ay kadar konuştuk hersey sınav sonucuna bağlıydı. Sonra ben şehir dışı uzak biryer kazanınca devam etmek istemedim yani adı yoktu iliskimizin .aradan yıllar geçti ben mezun oldum tekrar döndüm. Tesadüfen karşılaştık konuşmaya başladık 2 ay içinde nişanlandık 9.ayda evlendik :)