- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
selam hanımlar.
sevgilimden hem ailesine karşı ödlek biri olması hem de ailesine karşı bu ödlek tutumu yüzünden ettiğimiz kavga sonrasında benim ondan önce flörtler edinmemi dolaylı yolla kaşarlık olarak nitelendirdiği için tamamen soğuyup akabinde ayrılmıştım.
önceki başlığımda detayları var bu arada.
günlerce vicdan azabı çekiyorum. yakın çevrem o adamı çok beğenmişti. tüm bu şeyleri ayrılmak için yetersiz buluyolar hala. ilişkimiz boyunca şiirler, çiçekler, pahalı hediyeler...
onun gibi romantik bi adam bulunmaz diyolar. ama ben gerçekten benim için ettiği zahmetlerden dolayı onun benim üzerimde bi hakkı varmış ve ben yersiz yere o adamı üzüyomuşum gibi hissettiriyolar.
burdan kesinlikle o adamla barışmak istediğim anlaşılmasın.
ayrıldıktan sonra ikna etmek için gittiğim yerlerde büyük hediyelerle karşıma çıktı. her hediyesini ya mektupla verdi ya da şiirle.
ben yüz bulmasın diye her seferinde azarladım, hediyelerini reddettim. hediyelerini kabul etmediğimde de ona kabalık ediceğimi söylediği için almak zorunda kaldım. (buket çiçekler, takılar, mektup ve şiirler) yanlış anlaşılmasın, önceleri sakince "olmaz" diye açıklamamı yapmıştım ama hala itici bi şekilde "nooolur, lütfeeen" muhabbetleri kesilmediği için çirkefleşmek zorunda kaldım.
onu defalarca sevmediğimi söyledim. yalan söylediğimi söyleyince yemin dahi ettim. ama "umrumda değil deneyelim lütfen" dediğinde de bu gurursuzluğunu iyice itici buldum.
telefonla tacizlerin ardı arkası kesilmedi. en sonunda telefonu açtım ve ağzıma geleni söyledim.
"üniversite öğrencisisin ama gerizekalının tekisin. türkçeden anlamıyo musun? çocuksun, toysun, ana kuzususun, seni sevmiyorum, seni itici buluyorum..." daha da saydırdım.
bana hala "sinirden söylüyosun inanmıyorum" dedi.
"kuran üzerine yemin ederim, elim ayağım tutmasın ki yalan söylemiyorum seni hiç ama hiç sevmiyorum. benim seninle inatlaşmak ya da gıcık etme gibi bi kaygım yok. bu yaptığın taciz, beni bi kez daha rahatsız edersen yemin ederim seni millete rezil ederim internete capslerini düşürürüm" diyerek iyice sınırları zorladım.
konuşmanın sonunda "gururumu kırdın" dedi.
sakinleşip biraz daha bu konuyu konuştuk. mutluluklar dileyip kapadık.
onun ahını almış mıyımdır? sakin olmayı denedim olmadı, tamamen iletişimi kestim olmadı. arkadaş kalalım rahatsız etmiycem dedi yine olmadı.
belamı bulmuş muyumdur?
her atarımın sonunda konuyu böyle kapatıyoruz ama hala yüzsüzlüğe devamMutluluklar dilemişsiniz,bu kötü ayrılık olmuyor bildiğim kadarıyla.
deme öyle yaİnternete capslerini düşürürüm dediysen.bu günahın bedeli ağır olabilir..
Teknolojik yeminin belası çabuk tutar..
önceki konumu oku. ben kıskanç bi kadın değilim. konum dediklerinden çok alakasız.Pardon da sevgili aşamasında olduğun bi adamın ana kuzusu olması neden senin için önemli?
Ayrıca bu kadar nefret ettiğin birinin kalbini kırıp kırmadığını neden önemsiyosun?
Bi yandan da adamın senin için yaptıklarının ne kadar güzel şeyler olduğunu anlatıyosun.
Sen bu adamın bence ailesine rest çekip sadece senin olmasını istemişsin
Olmayınca da ayrılıp süründürmek istemişsin
Vicdan azabın bundan
çiçekler falan kurudu. bi ayna lmıştı onu vermemi kabul etmedi. benim de hediyelerim onda gerçiHediyeleri geri iade et sevmiyorsan sende durmasın vicdan azabı çeker hatırlarsın
Okudum.Aynı şeyleri düşünüyorum.Ailesine rest çekmesi gerekirken onlara ayrıldım diyip senle görüsmeye devam etmiş ve evet anneci bi adam.önceki konumu oku. ben kıskanç bi kadın değilim. konum dediklerinden çok alakasız.
olayı bilmeden yapılan böyle alakasız eleştirileri ciddiye almıycam.
O zaman birine ver unut gitsin hep erkekler mi terk edecek biraz da onlar üzülsunçiçekler falan kurudu. bi ayna lmıştı onu vermemi kabul etmedi. benim de hediyelerim onda gerçi
benim ailem "üniversitede derslerine odaklan sonra sevgili edinirsin" deseydi vericeğim tepki bu şekilde olmazdı. ve bu olay haricinde bana edilen hakaretler var. senin için lüzumsuz mesele olabilir ama benim gururum mühimOkudum.Aynı şeyleri düşünüyorum.Ailesine rest çekmesi gerekirken onlara ayrıldım diyip senle görüsmeye devam etmiş ve evet anneci bi adam.
Ama canım karsındaki adam 22 yasında yani zaten nolucaktı ki.Ahını falan da almazsın merak etme.
Sana kasar diyen adam mi iyi biriymis? Cevrendekiler cok garipmis. Bi kadinin namusuna iftira atmaktan daha agir nolabilir kiselam hanımlar.
sevgilimden hem ailesine karşı ödlek biri olması hem de ailesine karşı bu ödlek tutumu yüzünden ettiğimiz kavga sonrasında benim ondan önce flörtler edinmemi dolaylı yolla kaşarlık olarak nitelendirdiği için tamamen soğuyup akabinde ayrılmıştım.
önceki başlığımda detayları var bu arada.
günlerce vicdan azabı çekiyorum. yakın çevrem o adamı çok beğenmişti. tüm bu şeyleri ayrılmak için yetersiz buluyolar hala. ilişkimiz boyunca şiirler, çiçekler, pahalı hediyeler...
onun gibi romantik bi adam bulunmaz diyolar. ama ben gerçekten benim için ettiği zahmetlerden dolayı onun benim üzerimde bi hakkı varmış ve ben yersiz yere o adamı üzüyomuşum gibi hissettiriyolar.
burdan kesinlikle o adamla barışmak istediğim anlaşılmasın.
ayrıldıktan sonra ikna etmek için gittiğim yerlerde büyük hediyelerle karşıma çıktı. her hediyesini ya mektupla verdi ya da şiirle.
ben yüz bulmasın diye her seferinde azarladım, hediyelerini reddettim. hediyelerini kabul etmediğimde de ona kabalık ediceğimi söylediği için almak zorunda kaldım. (buket çiçekler, takılar, mektup ve şiirler) yanlış anlaşılmasın, önceleri sakince "olmaz" diye açıklamamı yapmıştım ama hala itici bi şekilde "nooolur, lütfeeen" muhabbetleri kesilmediği için çirkefleşmek zorunda kaldım.
onu defalarca sevmediğimi söyledim. yalan söylediğimi söyleyince yemin dahi ettim. ama "umrumda değil deneyelim lütfen" dediğinde de bu gurursuzluğunu iyice itici buldum.
telefonla tacizlerin ardı arkası kesilmedi. en sonunda telefonu açtım ve ağzıma geleni söyledim.
"üniversite öğrencisisin ama gerizekalının tekisin. türkçeden anlamıyo musun? çocuksun, toysun, ana kuzususun, seni sevmiyorum, seni itici buluyorum..." daha da saydırdım.
bana hala "sinirden söylüyosun inanmıyorum" dedi.
"kuran üzerine yemin ederim, elim ayağım tutmasın ki yalan söylemiyorum seni hiç ama hiç sevmiyorum. benim seninle inatlaşmak ya da gıcık etme gibi bi kaygım yok. bu yaptığın taciz, beni bi kez daha rahatsız edersen yemin ederim seni millete rezil ederim internete capslerini düşürürüm" diyerek iyice sınırları zorladım.
konuşmanın sonunda "gururumu kırdın" dedi.
sakinleşip biraz daha bu konuyu konuştuk. mutluluklar dileyip kapadık.
onun ahını almış mıyımdır? sakin olmayı denedim olmadı, tamamen iletişimi kestim olmadı. arkadaş kalalım rahatsız etmiycem dedi yine olmadı.
belamı bulmuş muyumdur?
Millete olayi oyle bi anlatmis ki... ben kuruntu yapip dediklerinden o anlami cikarmisim gibi sus verdi. Kendim bile supheye dustumSana kasar diyen adam mi iyi biriymis? Cevrendekiler cok garipmis. Bi kadinin namusuna iftira atmaktan daha agir nolabilir ki
umarım. yorumlarınızdan sonra artık tamamen rahat içim. buraya bu adamla ilgili meseleleri yazdığımda burdan aldığım tepkiler, "oha bu adamı at başından" şeklindeyken; yakınlarımın tepkileri tam tersi olunca vicdan yaptırdılar banaKonuyu okurken aklimdan gecenleri direkt yazacagim.
-Kasar oldugunu ima etmis-
Oha kedi uzanamadigi cigere mundar dermis. Bi haddini bilsin.
Onca yeminler sevmiyorum demeler red etmeler.. adam hala israrci yapiskan.
- biz bir yanlis laf ederiz adamlar hemen ucar gider elimizden vayy be millette ne sevgililer var. Dengesi yok mu su adamlarin?? Ya bayiltana kadar seviyorlar ya da yerin dibine soka soka bir hal oluyorlar surunduruyorlar.
Yine onca laf saymissiniz kuran uzerine yeminler, sen turkce anlamiyorsun toysun ana kuzusuzun vs vs adamin onuru zedelenmemis capslerini dusururum nete diyince kut kirilmis gururu.. yerim onun gururunu.
Bela olan bu adam. Ondan kurtul yeter sana. Ahi filan kalmaz zannimca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?