eski sevgiliye çirkefleşmek

Vicdanlık bir durum yok olmamış ki sebebi kendisi sen değil üstelik kaşar konumuna sokmuş seni o laftan sonra zaten hangi yüzle barışmak istiyor ?

Hiç vicdan yapma , insan sevdiğine böyle bir şey ima eder mi? Hadi ettin diyelim kendine saygın varsa gelecek planı yapmazsın o kızla.
İstediği kadar hediyeyle kapatmaya çalışsın açığını.Ben eski sevgilini ima ettiği laftan dolayı karaktersiz buldum.

Seni bilemem.
Ama ben aynisini yasadim hatta ilk gunden yapamayacagimi biliyordum ufacik bir ilgim olmamasina ragmen belami buldum.
sundugum bir sebepte yoktu istemedim sevemedim
Aynisini yasadim.
Burnumdan fitil fitil geldi
Ve hala daha hissediyorum.
Ama artik zaman cok gectigi icin alistim sanirim.

Ahını almazsın canım korkma.. Ailesini karşısına almak değilde ilişkinize sahip çıkabilirdi ama o gitmiş ayrıldık demiş bu beni de kırardı açıkcası ve aşırı bi şekilde güvenimi sarsıp soğuturdu. Ama sana kaşar imasında bulunan bi insana bunlara söyleyerek ah almazsın merak etme. Suçsuz olsa sende gidip aldatsan falan neyse de burada pek suç bulamıyorum sende. Çevrendekilerede seni resmen günah keçisi ilan etmiş. Az bile demişsin. Bırak ne hali varsa gör. Bu arada hayatımda 2 kişi beni sebepsiz yere terk etti, biri 1 hafta içinde başkasıyla sevgili oldu ve hiçte başlarına bi iş gelmedi. Ah falan hikaye sanırım...

Bana eskilerimi hatirlatip kasar lafini falan soyleyen bi adama senden daha fazlasini yapardim.valla cok iyi yapmissin ondan once senin gururun kirilmis hicbi aht gunah falan almadin hic dert etme kendine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…