eski sevgiliye hain planlar

Bende Eskişehir deyim duymadım hiç kıymet diye birini nerde baktırdın. gerçi ben fal işlerini bırakalı 5 sene felan oldu. 5 sene içinde çıkmış olabilir.

hâlâ diyorki kusra bkma işim var yazamıorum ne diyim omurgasıza

Bende Eskişehir deyim duymadım hiç kıymet diye birini nerde baktırdın. gerçi ben fal işlerini bırakalı 5 sene felan oldu. 5 sene içinde çıkmış olabilir.

Vallahi ben bir arkadas yuzunden gittim o gitmek istiyordu. Gittik iceri girdik sansa zaten normalde fal diye bakmiyor, buna yillar once baktiranlarda iceri zor giriyor, para almiyor ama millet uc bes kurus birakiyor. Degisik bir kadin, iceri girip de baktirirsan sanslisin, oglunu kaybetmis ondan sonra biraz daha dikkat ederek baktigini soyluyorlardi. Bana soyledigi bir kac sey on dogru olmadiigni bilsem de sonradan dogru oldugunu ogrendigim seylerdi. Yaslica bir kadin, odunpaxarinin orada, cemevinin yakininda bir yerlerdeydi evi. O tarafa gidince gosteriyorlar evi, ama diyorum ya sorun evde bulmak, iceri girmek.

Küsmek ve darilmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayin.
DEmis ustad

Küsmek ve darilmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayin.
DEmis ustad

kuzum bunlar maymun nesli maymun ilkel ihtiyacları için yaşarlar derviş gbi olan bizlerdik
bunu guzel bi soz haline getirnde yapıştırayım

Kizlar buraya fincan atsam sallar misiniz bana, dag tepe diye:)))

kuzum bunlar maymun nesli maymun ilkel ihtiyacları için yaşarlar derviş gbi olan bizlerdik
bunu guzel bi soz haline getirnde yapıştırayım

Konusmamak icin bahaneler aramak yerine, sevgilim dediginin gidisine DUR diyebilmek için çareler arayin!!!!

Bildim bildim arkadaşlar gitmişti o teyzeye. Parayla bakıyordu önceden o teyze randevuyla giden arkadaşlar da memnundu sanırım. Şuan nasıl bilmiyorum. Ben ard arda bakılan fallarda biraz sallama olduğunu düşünüyorum hemen odaklanamaz insan. Böyle içinden gelecekte 1 kişiye bakacak o zaman güzel bakıyorlar. Böyle ticarete dökenler iyi olmuyor.

Cok urkunclu korkunclu seyler anlattilar o zaman orada bekleyenler. Bakmak istemiyor artik ama insanlar cok zorliyormus. Tabi ben en son 2014 de gordum kendisini:))) gitsene bir bana da niyet et:)))

Aynen katılıyorum ben 1 fala güzel bakıyom gbt döküyorum 2 sine Ehhh gene güzel 3 4 salla paşam

O Elmas denilen kadın Kıbrıs lı Elmas mı yaşlı başörtilğ

Yok kiymet diye birinden bahsediyoruz. Elmasida cok duydum, bir de mardinli bir kadini. Ama denemedim. Bir de edirneli melahat

bana dediğin çıksrsa buyuk harflerle yzıcsm cunku adamı çıldırttım
ama anda senden iyşaş yok para lar döktğk boşuna okadar nerlerdeydin yahu sen

Cok urkunclu korkunclu seyler anlattilar o zaman orada bekleyenler. Bakmak istemiyor artik ama insanlar cok zorliyormus. Tabi ben en son 2014 de gordum kendisini:))) gitsene bir bana da niyet et:)))

Önceden olsa giderdim ama ben artık bıraktım fal işlerini canım seneler sonra bi beyazakrep baktı. Karnında şişlik olacak dikkat et Dedi 3-4 gündür ağrı beni mahvetti o yüzden beni hiç bulaştırma gelirsen Eskişehir’e tarif ederim sana yerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…