Zamana ihtiyacı varsa al bütün zamanlar senin olsun de daha da yazma arama sorma bence
yoksa eli telefona gidiyor :) benim kine kfr etsin azicikda :)
Naizen mesaj at resmimi herifinin
Gerizekaliyim cunku elim bol, tek kurus odetmiyorum. Karsi bir oderse ben de bir oduyorum her zaman:S ama ne kadar kiymet bilmeyen var, onlarin pesinden gittiler. Aci insana zamanla ogretiyor herseyi
Normal erkekler para yedirmekten hoşlanır canım yemekten değil.
Sevgiliydik o zamanlar Bi gün eşimin işyerinin önünde eşim elinde bozuk paralarla oynuyordu bende marketten 50 kuruşa bişey alacaktım üşendim üst kata çıkıp çantamdan almaya. Gittim elindeki oynadığı bozuk paraları aldım. Adamın bildiğin ağzı kulaklarına vardı nasıl mutlu oldu anlatamam sana. Çünkü o zamanlar ben iyi bir işi iyi bir maaşı olan biriydim bir ihtiyacım olduğunda o ben alayım sana derdi bende ne münasebet benim param var derdim. O yüzden çok şaşırmış ve mutlu olmuştu. Normal erkekler böyle oluyor canım normal erkekler kadının parasını yemez borç alacak hiç mi arkadaşı yokmuşta senden almış. Demekki kimse vermemiş ona. İhtiyacım olsada sevgilimden almazdım kız arkadaşımdan alırdım. Uzak durmak lazım kız arkadaşından borç alan erkeklerden
Ya var öle tipler kendilerini acındırıyorlar insan vermek zorunda hissediyor ama zamanla artık bir erkek ölüyorum dese su almam bende çok kazıklandımAdam borc almamis sekerim, bildigin parasini alip kacmis.
Vakti gelmeyen cicek bile acmaz.. zamani gelmemis demekki . sabir
Normal erkekler para yedirmekten hoşlanır canım yemekten değil.
Sevgiliydik o zamanlar Bi gün eşimin işyerinin önünde eşim elinde bozuk paralarla oynuyordu bende marketten 50 kuruşa bişey alacaktım üşendim üst kata çıkıp çantamdan almaya. Gittim elindeki oynadığı bozuk paraları aldım. Adamın bildiğin ağzı kulaklarına vardı nasıl mutlu oldu anlatamam sana. Çünkü o zamanlar ben iyi bir işi iyi bir maaşı olan biriydim bir ihtiyacım olduğunda o ben alayım sana derdi bende ne münasebet benim param var derdim. O yüzden çok şaşırmış ve mutlu olmuştu. Normal erkekler böyle oluyor canım normal erkekler kadının parasını yemez borç alacak hiç mi arkadaşı yokmuşta senden almış. Demekki kimse vermemiş ona. İhtiyacım olsada sevgilimden almazdım kız arkadaşımdan alırdım. Uzak durmak lazım kız arkadaşından borç alan erkeklerden
Yaş kaçEli bol erkege bir defa rastladim sevgili olarak. BU da benim sansim sanirim, biri bana dmeisti zaten, senin bu hayatta cok sanlisin, sansizligin asktan sevgiden yana olacak diye. Oyleymis cidden, soyle icimin tityerek sevecegini birini bulamadim hic.
Yaş kaç
Ya ne yaz biliyormusun deki bir insan kaç kere terk edilirki sen beni Defalar ca yaraladın her sefersinde küllerimden doğdun artık ayrılıklar bana acı vermiyor ama sana bil ki dua etmek isterdim ama ı kadar kırdın o kadar incittinki dualarım beddua ya döndü artık de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?