eski sevgiliye hain planlar

Canım karnın için kusura bakma

Ay sorma ya benim de hic yoktu o taraklarda bezim, arkadasim korkutug icin gittik beraber, iceri girmeye korkuyordu kiz:))

İstanbul’a gelirseniz bi benim düzenli gittiğim çok sağlam biri var ama sosyete medyumu biraz tuzlu

Ha bir de tabi sirtimdan bicaklandigim icin gittim :) gerci o dolandiriolmanin a;ldatilmanin verdiig aci ile, ruhani yonum artti:)))

İstanbul’a gelirseniz bi benim düzenli gittiğim çok sağlam biri var ama sosyete medyumu biraz tuzlu

Kimmis o ya merak ettim, tuzlu muzlu epey para doktum, en azindan birinin alip parami geri vermemesinden iyidir:))))

Ay sorma ya benim de hic yoktu o taraklarda bezim, arkadasim korkutug icin gittik beraber, iceri girmeye korkuyordu kiz:))
Belli bir zaman sonra insan alışıyo be evlere gittim 18 yaşındayken bir sevgilim vardı terk etmişti beni eskiden böyle cafeler YÖK evde bakarlardı ne pis pis evlerde yağmur çamur demeden gitmiştik

Belli bir zaman sonra insan alışıyo be evlere gittim 18 yaşındayken bir sevgilim vardı terk etmişti beni eskiden böyle cafeler YÖK evde bakarlardı ne pis pis evlerde yağmur çamur demeden gitmiştik

Tuzlu dediğim 100 tl kimine göre tuzlu kimine göre hahaha 100 tl mi

Bana göre tuzlu oyüxden 4 ayda bir gidiyorum

Ay sorma ailem hic sevmez boyle fal isleirni, bilseler gicik kaparlar hem de gulerler. Annem hele hic hazzetmez, para mi veriyorsun bir de der.

kız fotonu atsana ben attım gecenlerde adsmın gecmişini. çocukluğuna indi akrep

Cok severdim hannibal i :)))))))) iste sorum ne olacak benim bu halim :)

Kizlar bana da bakin arada, allahim benden calinan, ustumden gecinilerek hakkim yenen her kurusa ihtiyacim var resmen. Bu da bana iyi ders oldu

Eklentiler

• IMG_3971.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_3972.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_3973.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3974.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3975.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…