- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Canım karnın için kusura bakmaÖnceden olsa giderdim ama ben artık bıraktım fal işlerini canım seneler sonra bi beyazakrep baktı. Karnında şişlik olacak dikkat et Dedi 3-4 gündür ağrı beni mahvetti o yüzden beni hiç bulaştırma gelirsen Eskişehir’e tarif ederim sana yerini :)
Önceden olsa giderdim ama ben artık bıraktım fal işlerini canım seneler sonra bi beyazakrep baktı. Karnında şişlik olacak dikkat et Dedi 3-4 gündür ağrı beni mahvetti o yüzden beni hiç bulaştırma gelirsen Eskişehir’e tarif ederim sana yerini :)
İstanbul’a gelirseniz bi benim düzenli gittiğim çok sağlam biri var ama sosyete medyumu biraz tuzlu
Belli bir zaman sonra insan alışıyo be evlere gittim 18 yaşındayken bir sevgilim vardı terk etmişti beni eskiden böyle cafeler YÖK evde bakarlardı ne pis pis evlerde yağmur çamur demeden gitmiştikAy sorma ya benim de hic yoktu o taraklarda bezim, arkadasim korkutug icin gittik beraber, iceri girmeye korkuyordu kiz:))
Tuzlu dediğim 100 tl kimine göre tuzlu kimine göre hahaha 100 tl miKimmis o ya merak ettim, tuzlu muzlu epey para doktum, en azindan birinin alip parami geri vermemesinden iyidir:))))
Bana göre tuzlu oyüxden 4 ayda bir gidiyorumTuzlu dediğim 100 tl kimine göre tuzlu kimine göre hahaha 100 tl mi
Belli bir zaman sonra insan alışıyo be evlere gittim 18 yaşındayken bir sevgilim vardı terk etmişti beni eskiden böyle cafeler YÖK evde bakarlardı ne pis pis evlerde yağmur çamur demeden gitmiştik
Tuzlu dediğim 100 tl kimine göre tuzlu kimine göre hahaha 100 tl mi
Bana göre tuzlu oyüxden 4 ayda bir gidiyorum
Bayra
Bayrampaşa da
Bizim kız çok kötü kavgaya girdi sanırım sen polisi ara ben ambulans çağırayım.Dasdar adamı yiyip bitirecek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?