Attin mi fotonaizen
Ben bak bu adamın sana sevgisinde sorun görmedim sadece bunu sürekli işi çıkmaza sokan elini taşın altına gerektiği gibi sokmayan biri gibi hissettimBence sen su an dalga geciyorsun :))))))
Ben bak bu adamın sana sevgisinde sorun görmedim sadece bunu sürekli işi çıkmaza sokan elini taşın altına gerektiği gibi sokmayan biri gibi hissettim
Ben sevdiğini düşünüyorum ama çakallık var ya sanki bunda uyanık biraz ama yaptığı hataların farkına vardığını hissettim ama sen ölç biç tartHepsinde haklisin kuzu, sevdiginden de supheliyim ben.. biliyorsun ki yurtdisindayim ben, gerisini sen tahmin et
Ben sevdiğini düşünüyorum ama çakallık var ya sanki bunda uyanık biraz ama yaptığı hataların farkına vardığını hissettim ama sen ölç biç tart
Hepsinde haklisin kuzu, sevdiginden de supheliyim ben.. biliyorsun ki yurtdisindayim ben, gerisini sen tahmin et
Ya ne resmileştircen bırak inceldiği yerden kopsun eğer nikah olduysada verirsin konsolosluktan avukata dilekçe tamam ne yol parası harcıcan ama akraba ziyaretiyse farklı
İyi bari iyiki o hatayı yapmadınYok Allahtan nikahi kiyacak kadar da saf olmadim :))))) Tr ye hem ziyaret hem ticaret :))
Arkadaşlar ii geceler benim tel sürekli kapanıyor yarın konuşuruz
Arkadaslar fincani attim firsatiniz olursa biri bana para bulursa falda super olur:)))
Ben atmasyon , bu konuda Beyazakrep e basvurmalisinyarin onu takip et
Canım sen sucu soyismine dikkat etOlsun at:)) akrep yatiyor, benim ise canim sikkin:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?