eski sevgiliye hain planlar

Ben bak bu adamın sana sevgisinde sorun görmedim sadece bunu sürekli işi çıkmaza sokan elini taşın altına gerektiği gibi sokmayan biri gibi hissettim

Hepsinde haklisin kuzu, sevdiginden de supheliyim ben.. biliyorsun ki yurtdisindayim ben, gerisini sen tahmin et

Kendini suclu hissetmeni istemem canim ya.. oyle diyerek mi yaziyorsun bunlari yoksa.. bosver, seninle konusmadan cok once koptum zaten, bir mi iki hafta oldu konusmuyoruz, sadece bitisinin resmilestirmek icin benim tr ye gelmem gerekiyor o kadar

Hepsinde haklisin kuzu, sevdiginden de supheliyim ben.. biliyorsun ki yurtdisindayim ben, gerisini sen tahmin et
Ben sevdiğini düşünüyorum ama çakallık var ya sanki bunda uyanık biraz ama yaptığı hataların farkına vardığını hissettim ama sen ölç biç tart

Ben sevdiğini düşünüyorum ama çakallık var ya sanki bunda uyanık biraz ama yaptığı hataların farkına vardığını hissettim ama sen ölç biç tart

Evet orada da haklisin Bravoooo sana CAKALLL KURNAZZ :)))))))))

Ya ne resmileştircen bırak inceldiği yerden kopsun eğer nikah olduysada verirsin konsolosluktan avukata dilekçe tamam ne yol parası harcıcan ama akraba ziyaretiyse farklı

Seviyor bence, degisik bir sey denedim, bu seni seviyor mu sorusuna. Evets eviyor, iyi bir gelecekginizin olabilecegini soyluyor kagtlar.

Ya ne resmileştircen bırak inceldiği yerden kopsun eğer nikah olduysada verirsin konsolosluktan avukata dilekçe tamam ne yol parası harcıcan ama akraba ziyaretiyse farklı

Yok Allahtan nikahi kiyacak kadar da saf olmadim :))))) Tr ye hem ziyaret hem ticaret :))

Arkadaslar fincani attim firsatiniz olursa biri bana para bulursa falda super olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…