Olsun at:)) akrep yatiyor, benim ise canim sikkin:S
S U C U isimlerinde aydınlığın var
Bence sen evleneceğin insani ailenle tanıştırma biraz değişik sizinkiler
Atma ziya attım ha
Evet ziya :) la havle boylede olmuyor ki :))))))))))
Sonra ben dedim yeter artık dedim hayatıma giren ilk adamla evlenecem burdan Antalya’ya çalışmaya gittim çalıştığım yerdeki aşçı bana devlet memuru aşçı olduğunu çalışmayı çok Sevdiği için bol durmamak için burda çalıştığını pankada 30 bin parası olduğu evi arabası olduğunu söyledi bende hep sağlam işi olan eviarabası olan biri istedim madem aşkımla evlenemiyorum bari maddiyat olsun dedim birde ağzımın içine bakıyordu
Gittim evlendim ne işkenceler gördüm anlatamam adamın her dediği yalan çıktı saçma sapan sebeplerle dayak yedim döve döve beni uyandırıp zorla namaz kıldırıyordu kendisi oruç bile tutmuyordu
Bir gün Antalya tansaş marketteyim Nutella aldım sepete koydum geldi yanıma dediki bana bunu almanda ki sebebi söylermisin market kalabalık insan dolu
Dedim yemek için bu bir başladı herkesin ortasında bana senin evde zeytinin YÖK mü peynirin YÖK mü aklındaki niyeti söyle alacam dedim sebep YÖK başladım ağlamaya ağlama ağlama senin suratını çekemem dedi aldı. Ben öğretmenlik yapmış smmm sınavlarına hazırlanan kendine son derece güveni olan bir insandım birden ezik pısırık bir kadın haline döndüm
O havalı güzel kız gitti saçlarım içiçe Pelik olmuştu sonra ben kedilere taktım kafayı
Evde 2 3 kedi onların yavruları köpek ti falan derken evim pislik içinde çünkü yaşam sevgimi kaybetmiştim bütün gün internetten briç oynuyordum
O evden gidiyordu ben kahvaltı yapıyordum sigara tütün içiyordum küller bilgisayar a düşüyo isabet ettirirsem küllüğe
Sonra neyseki uzun lafın kısası bundan boşandım 2012 de boşandım ama hala etkisini tam olarak atamadım
MissCherryBlossom sen bu konuyu nasıl kaçırıyordun hain planlar yapılıyor burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?