eski sevgiliye hain planlar

Olsun at:)) akrep yatiyor, benim ise canim sikkin:S

Ay biri aydinlik haber mi var cok sevindim sonunda ya:) inan cok zor zamanlar gecriyorum , iyiligimin karsiligi bu mu diye dusunuyorum zaman zaman (

Evet ziya :) la havle boylede olmuyor ki :))))))))))

Ahahahaha nickimi mi degistireyim ya:)))) kahkaha attim ya:))) biri atma ziya dedin ama attim der oteki boyle de olmuyor der:))))

Bencede bir yenile kendini iyi geceler sana yarin devam ederiz umarim hoscakal

Gittim evlendim ne işkenceler gördüm anlatamam adamın her dediği yalan çıktı saçma sapan sebeplerle dayak yedim döve döve beni uyandırıp zorla namaz kıldırıyordu kendisi oruç bile tutmuyordu

Bir gün Antalya tansaş marketteyim Nutella aldım sepete koydum geldi yanıma dediki bana bunu almanda ki sebebi söylermisin market kalabalık insan dolu

O havalı güzel kız gitti saçlarım içiçe Pelik olmuştu sonra ben kedilere taktım kafayı

Evde 2 3 kedi onların yavruları köpek ti falan derken evim pislik içinde çünkü yaşam sevgimi kaybetmiştim bütün gün internetten briç oynuyordum

O evden gidiyordu ben kahvaltı yapıyordum sigara tütün içiyordum küller bilgisayar a düşüyo isabet ettirirsem küllüğe

Sonra neyseki uzun lafın kısası bundan boşandım 2012 de boşandım ama hala etkisini tam olarak atamadım

Agzim acik okudum yazdiklarini inan, cok uzuldum o yasta bunlari yasamana. Adi pislik herif, ne desem az kalir adi herif resmen fiziksel ve psikolojik iskence yapmis ya(((( allah seni iyileri ile karsilastirsin bundan sonra ya. Ne bicim insanlar var su dunyada. Ama dediign gibi para odeniyor ama saglik gidince en kotusu o( senin icin dua edecegim bugun.

Atma ziya yazdıklarım aslında içimi çok herkese döken bir insan değilim ben çektiğin işkence ve eziyetin 1000 1 ini anlatmadım çok şükür atlattım. Şu an demek istediğim sadece en güzel yaşlarında insanlar kimse için kendini üzüp en güzel yaşlarını heba etmeye değmez kendilerinden ne kötü durumda bir yerlerde birileri var şükredip her sabah kalktığınızda ben bu sabah hayatımı ne kadar daha güzelleştirebilirim demeliyiz

saydım saydımmm çok kötü şeyler yazdım cevap yok ama bu ben deilim bencr bizi ayırmaya çalışan farklı bir yaklaşım var(büyü muska gbi) oda doktorluk oldu bende aynı anda hastalanmlr 2gun zor jğs dururduk şimdi cevap yazmamalr hakaretler derken büyüden şüpheleniyorum
biz hiç. boyle deildik birde yazdıktab sonra pişman olmam uzerimde bişey oldugnn kanıtı bnce elim sürekli engele gidiyor engelleyip engelleyip açıyorum sonra çok kötü pişman oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…