- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Mide çakran açılmışbnmde adana kebap çekti canım enerjim temizlendi midem açıldı olabilir mi kanka
Canım adamın seni özlemesine fırsat vermedin kibugunde ben iyiyim ya noluyor hergun ben bir. felaket:))) panpa işe yaradı mı ne ama halabir msj yok
Mide çakran açılmış
Canım adamın seni özlemesine fırsat vermedin ki
ooh valla super olurAaaa süper dolunayı severim dolunay ritüeli yapalım zincir oluşturalım dileği olan varsa
Aaaa süper dolunayı severim dolunay ritüeli yapalım zincir oluşturalım dileği olan varsa
Biz seni ziya olarak sevmiştik amaNickimi degistirdim kizlar, ziya ziya diye dolaniyordunuz:))))
Biz seni ziya olarak sevmiştik ama
Bugün neden hafifim ben yıllardır içimde bir Öküz oturıyordu onu tahtından indirmişim hafifliğim ondan mı acaba :))
gülegüle öküz, yaşasın iskandinav ya!
Allah emi sen öküzleri bize çaya mı gönderdin bugün n’aptın
Eki Görüntüle 2130857 Eki Görüntüle 2130862 Eki Görüntüle 2130863
Olmamış dersen yarın bidaha çekerim. Bide kutuya atıcam sana
Ise yaradi mi merak ediyorum :)
surekli action li iliski :)))) hic bitmiyor ki , takip etmekte zorlaniyorum.. tane tane de anlatmiyor :)))
Ben bildiğin Fransız’ım yani konulara okuyorum ama anlamıyorum ki bişey. Bizim kız ne istiyor adam ne istiyor. Yine duramamış mesaj felan atmış sanırım kavga etmişler. Ama bu sefer çok rahatım diyordu en son içine oturan öküzleri bize yollamış bizde oturuyorlar şimdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?