eski sevgiliye hain planlar

Selam kizlar, bok gibi bir gun gecirdim dun resmen. Benim icin cok oenmli olan biri resmen beni goz ardi etti

B Beyazakrep dumur olacak inşallah sen geçen demiştin ya resim paylasmiyorlar diye bunların arasında catirdama var bugün az önce teyit ettim panpa süpersin bee

B Beyazakrep dumur olacak inşallah sen geçen demiştin ya resim paylasmiyorlar diye bunların arasında catirdama var bugün az önce teyit ettim panpa süpersin bee

huvese ben pek iyi fal bakamam, ama yazdiklarindan falan hissettigim senin eski sevgilin ve seni cok uzen biri sanirim ya nisanli ya da evli mi?

A akrep sana tarot bakacagim ozelden yaz bana olur mu:))) bana gecen baktin sen.

İyiydin dün yeni gelişmeler mi oldu

gibi gibi onun faldan önce söylemiyorum :) çünkü heran modum düşebiliyor
şimdi. de naizen. yok sorusunu hatırlayab varmı bakayım kıza ya ya ben varım ya o yok

gibi gibi onun faldan önce söylemiyorum :) çünkü heran modum düşebiliyor
şimdi. de naizen. yok sorusunu hatırlayab varmı bakayım kıza ya ya ben varım ya o yok

Ben hatırlıyorum. Ne olacak bizim halimiz demişti :)

kız sende mi. tarot bakıyordun buranın tek tarotçusu bnm sandıydım

Ogreniyorum diyeyim:)) ki gercekten ogreniyorum. Arada sirada bakiyorum, sen tarotcuysan sen bak bana:)))

Ben 4yıl önceki dolunay da ozmanlar 2yıl sevdiğim ama acaip ketumun teki olan biri var dı onu bırakma ritueli uygulamıltım yuzdeyuz bırakmıştım deneyin kızlar

naizen e ayup olmasın ilk sendeydi seni beklıorum nerdesin kuzu yada sorusunu hatırlayan varmı kızlar naizenin

Tezim var bitmesi gereken ama danismanim cok fena kendimde calisamiyorum zaten. Bu sene biter mi su lanet sey baksana:)

aaaaaaaaaa kız benmde tezim var hatta tezimi. yazamıorum diye dua ediodu kızlar ne tesadüf ortak çıktık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…