eski sevgiliye hain planlar

Bu ikisi senin geçen iki kere baktığın gibi araları kötü mü yoksa farklı gelişme var mı niye sınırlı bu kadar bu pislik

Beyaz akrep cnm nerdesin diziye mi bakiyorsun

Bunların durumu bu sene bitebilir çatırdamalar oluşmuş bunun seni araması da olabilir ama sana başka biri el uzatacak

Sen bu adamı çok şaşırtacaksın bu zannediyor ki ne zaman isterse sen ona hayır diyemezsin dumur edecen sen bunu ama kasım gibi şu an kalbine girmek isteyen yakın zamanda s harfinde biri olacak değerlendir canım bide artık eskisi kadar takmıyon bak hafiflemeler var sende

Catirdamalar var bu süper kanka en sevdiğim düşmanım biterse benim için bu mücevher değerinde dediğim gibi resim.in r şu yok ölü toprağı var üzerlerinde öfkeli ejderha öfkesini kusmaya başlamış

Kayınvalide mi yapıyor bunları

Evet canım biz jet sosyetedeniz biraz. 63 yaşında şekerimiz tansiyonuz var şu yaşımda cesaret edemeyeceğim şeyleri yapıyor kv.

B Beyazakrep keyfen bi ağzında kalan son son 3 dişten birini daha çektirdi 11 tane yaptırdı bide demişki doktora iyisinden olsun iyisinden. Dün duyduk doktordan. Evine giderse durmazmış bahçeye felan çıkar mikrop kaptırırım diye gitmiyeyim ben Dedi. Ölem ben

Kapatabildin mi tarif edeyim mi ?
En doğru kararı almışsın. Bide derlerki bazen fal bakanları rahatsız ederlermiş o yüzden çok bakmıyor herkes.

Hii anladim canim bilmiyordum. Yeni gordum mesajini ben buraya atayim fali sen uygun oldugunda bikac bisi bakarsin :) istersen bnde kahve bakarim sana

Kusura bakma yeni gordum . Canim fincanlarim . Yeniden konusmaya basladik bu adamla ama bu ilski icin ne olur son durumlar merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…