Kayınvalide mi yapıyor bunları
yaaaa biz. evlenenmiycez mi banada yıl gör bananr banane
ya bugunde canım iskender çekiyor
Y Yenibirgun08 canım özele olan mesaj lara bakmama kararı aldım eski tanıdıklarım hariç bugün dizim var istersen hazırsa şimdi bakayım 1 arkadaşa bakacam yolla at bu sayfaya fincanını yetişebilir se sana da sallarım biraz enerjim düşük olursa ama derim yarın bakayım şu an enerjim iyi yolla ben yorumlarım
Y Yenibirgun08 canım özele olan mesaj lara bakmama kararı aldım eski tanıdıklarım hariç bugün dizim var istersen hazırsa şimdi bakayım 1 arkadaşa bakacam yolla at bu sayfaya fincanını yetişebilir se sana da sallarım biraz enerjim düşük olursa ama derim yarın bakayım şu an enerjim iyi yolla ben yorumlarım
Kapatabildin mi tarif edeyim mi ?
En doğru kararı almışsın. Bide derlerki bazen fal bakanları rahatsız ederlermiş o yüzden çok bakmıyor herkes.
Yeni girebildm siteye smdi gordum hemen yolladim ama B Beyazakrep dizisi basladi galiba. Bekleyecegim
Reklamda gelir anca o yada 12 de dizi bitince gelir canım.
Aman evlenip napcan. Baknaizen de şutluyo adamı
Şok oldum gerçekten
Abla sen bana hislerim açılmadı demiştin neden açılmıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?