eski sevgiliye hain planlar

Bu ikisinin arası su an nasıl neler olacak ilerde Dasdar

aaaaaaaaaa kız benmde tezim var hatta tezimi. yazamıorum diye dua ediodu kızlar ne tesadüf ortak çıktık :)

ben de yazamiyorum((( cok stresliyim, param da yok(lanet olsun herseye vallahi. O yuzden cok gicigim parami gecmiste yiyenlere, kendi salakligima yanayim

naizen Bir nefret bir sevgi böyle gidiyor şuanki durumlarınız ve bu aslında bazen üçkağıtçı biri haline gelebiliyor olaylar ve durumları çevirebilmek için kuzu
sana su burcu yads pamuk gbi adam da gircek hayatında bu süre içerisibde sözlü lük devam edicek ama buda var diyim aana
durumlar şuan stabil canım

ziya evet para yüzünden sarpa sardıgın direkt olarak çıkıyor ama hocan aslında iyi biri senden umutlu yani birsz beklerseb iyiyw gidecek sen onu gözünde paranoya gbi entrikacı tip gbi görüyorsun ama aslında şeker gbi. bi adam sadexe huyuna git sana sen ona daha çoo gidersen o senin uzerine daha çok gidecek yardımcı olablcek bir adam bu ya nie oyle dusunuyor sun şekerim

H huvese kız şuan herkes kendi aileminde sırt sırta vermişler eskiden biraz daha iyilermiş bir pişmanlık söz konusu bunlarda şuan herkes kensi havasında ilerdede oyle olucak

Cok zor, zor begeniyor, mukemmelliyetci erkek degil kadin. Seker evet, benim dikenli kaktusum o, ama param yok ne yapcam ya((

Nasıl yani anlamadım kuzu tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…