- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Falim simdiden cok tesekkur ederimArabasını çaktırmadan anahtarla çiz dicem ama mesafe çok uzun ya
Canım içindeki sıkıntıyı bir nebzede aydınlatacak bir durum söz konusu içimdeki sıkıntı tam gitmicrk ama yarısı gidecekfalım geldi kuzu çok merak edıyorum
bir erkek var canım esmer burnu biraz büyük çok değil bu erkek le sizin karşılıklı mı bilmiyorum ama bir konuşma çıkmış bu konuşmada sana olumlu konuşacak ama sen bırak beni artık istemiyorum seni gibi laflar edebilirsin biraz bezmiş görüyorum seniCanım içindeki sıkıntıyı bir nebzede aydınlatacak bir durum söz konusu içimdeki sıkıntı tam gitmicrk ama yarısı gidecek
Sen kafanda haber beklediğin insanla karşılıklısın ama ben sana bir şey söyleyim artık ezilen taraf sen olmayacaksın dan dan aklındaki fikrindeki herşeyi söyleyeceksin buna
Harfler erkek adama fena takmış bide bunun kafası bir şeye takılınca sürekli el haraketleri yapıyo elini ovuşturuyor tiki var bunun
Falın gerçekten temiz çıkmış sanki benim kötü birşeyler dememi bekliyon gibi geldi kötü bir şey varmı olsada söylesem diye baktım ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?