eski sevgiliye hain planlar

Guzel guzel lay lay konusmak varken sevgiliniz var oturup keyfinizi surun yaa..

Çölde gezen kutup ayısı benim sevgilim varda be işe yarıyo görüntülü konuş konuş telefon da icat edilmeseydi artık mektuplarla anlaşırdık

Tahminler yanlış :)
9 da eve geldim eşim benim telde oyun oynadı.
Yazlık çorapları çıkardım. Serili çamaşırlar vardı onları topladım ütülenecekleri ayırdım. Yaklaşık 1 saat kadar yurtdışındaki yeğenlerle görüntülü konuştuk felan bu saat oldu. E artık yatmak lazım sabah 8 de kalkcam

Vay be evlilik hiç hayallerde ki gibi değilmiş adamın kirli çoraplarını makinaya at ütü yap hayaller ve hayatlar bendeki hayaller kocam olacak sponsorumla Hindistan Mısır kuzey Afrika Meksika Çin Küba İtalya Yunan adaları Paris gezmek hayatlar ise akşam olsun dizi çekirdek

Hosgeldin tursucuk kuzucum, haklisin sende, hem calisip hemde evle ilgilenmek, esin yardim etmez mi islerde? kos kos hizmet bekleyen erkeklerden de gina geldi ya.. babamda oyle, :))))))))
:)) hayaller kurmakta guzel yaa... her ne kadar hayal de olsa imkansiz degil yaa o onemli..

Eski sevgiliye hain planlar mı ? ne kadar harika bir konu başlığı 2 yıllık iliskim 6 gün önce bitti de , beyefendi sefasını sürerken , sancisini ben çekiyorum.. neyse at gibi giden it gibi döner diyorum

Canım biz İstanbul Antalya Bodrum dan karasu dan başka şehir ilçe görmedim Kapadokya’yı o kadar merak ediyorum bir gidemedim bide Konya’ya gitmiştim seneler önce bide Tekirdağ bi de Edirne ama Edirne falcıydı galiba Edirne de değildi gittiğim Şarköy dü galba motor Ayşe’ydi beyim devrelerim yandı galba

Eski sevgiliye hain planlar mı ? ne kadar harika bir konu başlığı 2 yıllık iliskim 6 gün önce bitti de , beyefendi sefasını sürerken , sancisini ben çekiyorum.. neyse at gibi giden it gibi döner diyorum
Durum vahim iki yıllıksa aşk vardır yoksa 2 yıl sürmez bu durumu aleyhine kullanabilirsin yapacağın tek şey var oda ilk 1 ay sosyal medya hesaplarını dondurmak telefonunu bloke etmek sonrasında hepsini birer birer açmak ilk etapta adamda merak uyandırcan diyecek hayırdır bundan niye ses seda YÖK 1 ay sonra 2. Aşamaya geçecez

Firsatimiz varken gezmek gormek gerekiyor tabiki, ama sana soyle soyleyeyim, yurt disinin cokta merak edilecek yanlari yok, hepsi fos reklam.........parismis, viyanaymis... hicde guzel degil.. sonra anlatirim sana.. TURKIYE'miz kadar guzel ve gezinelisi bir yer yoktur.. burada yasayan biri olarak soyluyorum bunlari. ..

Kapadokya’yı merak ediyorum sümelera manastırı bi çok tarihi yeri merak ediyorum ama ne saçım ne kaşım şimdi bide botoks dolgu muhabbeti var bunlara para yettiremiyorum

Kapadokya’yı merak ediyorum sümelera manastırı bi çok tarihi yeri merak ediyorum ama ne saçım ne kaşım şimdi bide botoks dolgu muhabbeti var bunlara para yettiremiyorum

Zamani gelmemistir belki , istemek gerekiyor sadece.. belkide yaninda bir ES'le nasip olucaktir bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…