Canım yolla sen fincanını bu akşam siteden ekmek YÖK bana enerjim yüksek hiç tanımadığım birine bakmak istedim ama tık Yokbahtsiz bedeviyim arkadas , cozdum ben isi, cole yerlesem..
Çölde gezen kutup ayısı benim sevgilim varda be işe yarıyo görüntülü konuş konuş telefon da icat edilmeseydi artık mektuplarla anlaşırdık
Hannaz C corpus pofu B bahargelecek herderdedeva @birkendimbirben nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
Adam telefonu icat etmeseydi evde kalmış kız kurusu olacaktım koklayamasam da elini tutamasamda orda bir var uzakta o biri benim birim genel olarak sanal bir sevgilim varGraham Bell ' den Allah razi olsun o zaman :)))))
Oooh turşucuk hanfendiler de gelmişler hoş gelmişler
Yollayım
Vay be evlilik hiç hayallerde ki gibi değilmiş adamın kirli çoraplarını makinaya at ütü yap hayaller ve hayatlar bendeki hayaller kocam olacak sponsorumla Hindistan Mısır kuzey Afrika Meksika Çin Küba İtalya Yunan adaları Paris gezmek hayatlar ise akşam olsun dizi çekirdekTahminler yanlış :)
9 da eve geldim eşim benim telde oyun oynadı.
Yazlık çorapları çıkardım. Serili çamaşırlar vardı onları topladım ütülenecekleri ayırdım. Yaklaşık 1 saat kadar yurtdışındaki yeğenlerle görüntülü konuştuk felan bu saat oldu. E artık yatmak lazım sabah 8 de kalkcam
Vay be evlilik hiç hayallerde ki gibi değilmiş adamın kirli çoraplarını makinaya at ütü yap hayaller ve hayatlar bendeki hayaller kocam olacak sponsorumla Hindistan Mısır kuzey Afrika Meksika Çin Küba İtalya Yunan adaları Paris gezmek hayatlar ise akşam olsun dizi çekirdek
Canım biz İstanbul Antalya Bodrum dan karasu dan başka şehir ilçe görmedim Kapadokya’yı o kadar merak ediyorum bir gidemedim bide Konya’ya gitmiştim seneler önce bide Tekirdağ bi de Edirne ama Edirne falcıydı galiba Edirne de değildi gittiğim Şarköy dü galba motor Ayşe’ydi beyim devrelerim yandı galbaHosgeldintursucuk kuzucum, haklisin sende, hem calisip hemde evle ilgilenmek, esin yardim etmez mi islerde? kos kos hizmet bekleyen erkeklerden de gina geldi ya.. babamda oyle, :))))))))
:)) hayaller kurmakta guzel yaa... her ne kadar hayal de olsa imkansiz degil yaa o onemli..
Durum vahim iki yıllıksa aşk vardır yoksa 2 yıl sürmez bu durumu aleyhine kullanabilirsin yapacağın tek şey var oda ilk 1 ay sosyal medya hesaplarını dondurmak telefonunu bloke etmek sonrasında hepsini birer birer açmak ilk etapta adamda merak uyandırcan diyecek hayırdır bundan niye ses seda YÖK 1 ay sonra 2. Aşamaya geçecezEski sevgiliye hain planlar mı ? ne kadar harika bir konu başlığı2 yıllık iliskim 6 gün önce bitti de , beyefendi sefasını sürerken , sancisini ben çekiyorum.. neyse at gibi giden it gibi döner diyorum
Kapadokya’yı merak ediyorum sümelera manastırı bi çok tarihi yeri merak ediyorum ama ne saçım ne kaşım şimdi bide botoks dolgu muhabbeti var bunlara para yettiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?