eski sevgiliye hain planlar

Şimdi benim aklım pyhta da bugğn kız hiç girmedi

Ayni seyi yaziyordu yaa. bende sana soracaktim . benden cok yasa emi merak ettim bende, arada girerdi bugun hic gormedim.. InsAllah hersey yolundadir, sirf yorgun olsun, sinirli olsun raziyim yani.

Tamam ekliyorum buraya :))
. Sen saçları omuzlarında katlı kesimli
Ayni seyi yaziyordu yaa. bende sana soracaktim . benden cok yasa emi merak ettim bende, arada girerdi bugun hic gormedim.. InsAllah hersey yolundadir, sirf yorgun olsun, sinirli olsun raziyim yani.
neden yok merak ettim yarında bir yoklayım hiç olmadı selam yazardı

Antoni hayvanları sever çıkmış ay modum gitti yarın bakayım çünkü sıkıntılı bir fal fincan iyi de tabak kabus

Yarın bımba dedikodular var yanlız şu mesajları kapattığım ne güzel oldu hahahahaha

kimden bomba dedikodular kuzum :)
en son ki kararin iyiydi tabiki, yuk aliyorsun sonucta. az once yazdin mesela bakabileceklerini, SINIRlaman iyi oldu bencede

kimden bomba dedikodular kuzum :)
en son ki kararin iyiydi tabiki, yuk aliyorsun sonucta. az once yazdin mesela bakabileceklerini, SINIRlaman iyi oldu bencede
Evet ya iyi oldu bide arkadaşlara bakacam böyle arada süpriz yaparım yabancılara

:) donusumde ayarlayalim o zaman :))) hep beraber goruselim kuzu :)
kiz kulesi , galata artik neresi olursa :))))

Ya dün arkadaşın işyerine gittim bir tane falcı varmış kadın mcdonalds ta oturuyormuş müşterilerini Sırayla yanına alıyormuş bide 50 tl ye bakıyormuş ne güldüm ya kadındaki akla bak diğer cafedekiler yarısı patrona yarısı kendine çalışıyorlar kadın hem kurumsal yerde hem isim yapmış yerde yurdum insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…