eski sevgiliye hain planlar

Bak fincanın tam ortasında kocaman ağaç çıkmış seninki sürüne sürüne geliyo ağaca doğru

Yanlız sizin aile kurmanız biraz sıkıntılı ama o süründüğü vakit o sıkıntılar pufff uçuyo sen dediğim taktikleri uygula canım benim

Bide sürekli içimde sıkıntı var kötü birşey mi olacak deyip deyip kötüyü çekme ya biraz Polyana ol iyi şeyler düşün pollyanayı ormana götürmüşler hikayesini anlattırma kendin Polyana ol biraz

Canım sen bak 5 gün önce kadın sana kurşun döktü bir dünya paranı aldı dedin rahatladım şimdi diyon sıkıntıdayım bak bu senin tamamen psikolojinle alakalı

Ben şimdi desem sana senin için hatim ettim inansan diyecen aaa ne kadar iyi geldi hafifledim ama ben ı sıra dizi izlediğimi farzet şu an tamamen pisikolojin seninle oyun oynuyo dualarını oku güzel ce yat uyu

Canım benim gözleri kapanıyor odam şu an hırsız girmişten beter ama yere itmeye bile halim Yok son gücümle yazıyorum falın çok güzel çıkmış yarın sana söz vermiyorum modumda olursam çok güzel bir güzellik yapacam resim bakacam bu kıyamı unutma ama resme özel mesajdan bakacam artık mesaj kutusunu okuyorum çünkü izlediklerim geliyo

Ben şimdi desem sana senin için hatim ettim inansan diyecen aaa ne kadar iyi geldi hafifledim ama ben ı sıra dizi izlediğimi farzet şu an tamamen pisikolojin seninle oyun oynuyo dualarını oku güzel ce yat uyu

oynuyor canım sürekli.. kuzu modunu yukseltmk için demıyon dimi fal çok gzl çıkmış agzına saglık okuyup yatıyorum hiç işe gdsem yok sabahcı yım yarın guzel olucak iyi geceler panpa

Super kıyak valla çok sevındım bende olumlu düşüncem artık iyi geceler kuzu...

Tamam canım kötü düşünme olumlu düşün kalbini kötüye fesada yoran insanlar kendi kötülüğünde fesatlığında boğulurlar sen hep olumlu güzel düşün içini ferah tut Yunus as duası var la havle diyeydi galiba bul Google dan onu oku

Sağol kuzu evet biliyorum o duayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…