eski sevgiliye hain planlar

Ne kadar sansli sartlara sahip oldugunun farkindasin degilmi? Insanlar iki semt oteye gidemezken sevgilerini gommeye calisiyor.. Birak yahu ne hali varsa gorsun.. Yurtdisindan donerken kaparsin bir iskandinav erkegini donersin dert ettgin seye bak

Hahaaa sende benden olmuşsun kuzu:) iskandinav

Panpa bunların arası iyi gibi bu kız adamin adamın ablası İstanbul'da kız buraya gelmiş adam işte olduğu için gelemedi sen kirk Gune bunların arası bozulacak dedin ama panpa durumlar tam tersi oldu

huvese ne dedin anlamaıdm mod iptal bende
naizen kuzu iskandinav ı gectim bana Türk erkek kanka lazım balık bira yiycrz ex i. kotulıycem ona oda hak verecek hepsi 1haftada gececek işte psikolojik destek ahahhh. o lafları oba yedirteceğim
hani. derler ya vicdanlı katilmiş diye bnmkide. senin bu ayrılık acın nasıl gecer. soyle yapim diye bana diye. soruyor siz boyle bir ayrılık gordunuzmü adam kızı üzdüm psiko destek saglayımmı demek istiyor ciddi mal mı karar ve yorumlar sizib
akrep özelden babyile fallaşıo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…