eski sevgiliye hain planlar

Adamın üstünde lacivert Polo tişört olacak elindede poşet dostlar alışverişte görsün hesabı

Bak bu durumda bile adam karşına görürsen alışveriş yapıyormuş numarası yapıyor o kadar egolu anlatamam

Ne kadar sansli sartlara sahip oldugunun farkindasin degilmi? Insanlar iki semt oteye gidemezken sevgilerini gommeye calisiyor.. Birak yahu ne hali varsa gorsun.. Yurtdisindan donerken kaparsin bir iskandinav erkegini donersin dert ettgin seye bak
ahaha gercekten iskandinav ulkesine gidicem:)) agzindan bal damliyor aminn :))

Günah olsan bile gel sevaba çevirim ben ya herru ya merru paşa paşa kendin gel bayıldım bu şarkıya

Kız seni sevmiş bu adam ama sende nasıl diyim politika molitika hiçbirşey yok istesen adamı kıvama sokarmışsın ama şeytanlık yok senin içinde

Bak canım bu adam insanlara karşı mesafeli rahat iyi bir hayatı bar ama 13 17 yaşlarındayken aile içi huzursuzluk lardan dolayı Evliliğe bakış açısı insanlara duvar örme çabası çocukluğundan kalan kırıntılar insanlara mesefeli herkese herderdini açan bir insan değil kendini bir kalıba sokmuş Y.A. olduğun gibi görün yasa göründüğün gibi ol kalıbında görüntüsü gibi hareket ediyor duygusuz gibi ruhsuz gibi davranıyor ama acısını

Sen evet sevgisini hissettirmiş ama vıcık değil aşkım aşkitommm seni severim seni yerim dememiş ama sevdiğini hissettirmiş

Nuh der peygamber demez sen yanmışım razıyım sonunda çok dirsek curuturum okulunda elif karlı ya herru ya merru ağzıma takıldı

Bana ne zaman bakican kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…