eski sevgiliye hain planlar

Pampalar herkes burda mı yoklama yapacam atmaziya burda mı pyhta tuşucuk naizen huvase babyster

Yoklama alıp kaçmışınız beyaa:)
ben yarına kanka buluyorum
canım acaip tatlı çekıyor haydi iyi geceler kızlar yarın farklı sabahlar olsun neşeli neşeli haberler olsunnn

hala uyuyormusunuz acep bu saatte diycem ama kesin gezmelerdesinizdir. biz çalışalım

Bir haftadır antidepresan kullanmaya başladım modumu çok düşürüyor

Ben romatizma için kullanıyorum antidepresan 2 hafta sonra normale dönersin. Akşamları işin yoksa erken saatlerde iç 10 olmadan uyu. Sabah daha dinç kalkarsın. Ben bide yanında çok ağır bi romatizma ilacı daha kullanıyorum geceleri Çakır keyif oluyorum geç yatarsam.

Ders çalışmam gerek çene kasılması mide bulantısı had safhada ya

Ders çalışmam gerek çene kasılması mide bulantısı had safhada ya

İlk hafta zor geçer çenede uyuşma felanda olur. Yanlış zamanda başlamışsım Aslında. Zorunlu değilsen kullanma bence.çalıştığın yerleri unutursun benim hafızamın maşallahı vardır ama kullanmaya başladığım tarihden sonrası silik silik hatırlıyorum yada hiç hatırlamıyorum. Ne kullanıyorsun şuan

Lustral 50 mg

Ondan da kullandım ama dediğin yan etkileri görünce doktora bidaha gittim değiştirdi. Adrenalin var galiba içinde onun tansiyonumu felan çıkartmıştı o ilaç benim. Ufak tavsiye doktoruna söyle normal değil yan etki yapmış sana. Kasılma yapması mide bulantısı normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…