- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Asosyallikleri cimrilikten dışarda çaya vereceğim parayla evde bir demlik içerim kafasındalarAsosyalleri sen sosyelleştir :)
Aynenahahaha akrep senin cevren beles mezar bulsa yerles moduymus, uzak dur enerjini yerler.
Şimdi diyeceksiniz insan pampalarına sigarasına fal bakar mı abi her gün her gün bıktımmmm bakılır
Ya ben soru bile sormuyom evli bekar hiçbişey söylemeden geçen phytanın arkadaşının arkadaşının arkadaşına baktım kız diyor ki çok şaşırdım beni görmediniz ben hiçbir bilgi vermedim bu kadar ayrıntıyı nasıl bilebildiniz şaşırdım diyo iyi zamanımda gerçekten güzel bakıyorum ama enerjimi o kadar düşürüyorlar ki hergün hergün fal mı olur
Ya bir arkadaşım İnan bana işyerimden öğlen ayrı akşam ayrı fal atıyordu kıramıyordum da sallıyordum hiç fincana bakmadan hayır bir insanın öğlen ile akşam hayatında ne olabilirZaten hergün fal baktırılmaz ki. Bende anlamıyorum hergün fal baktıranları. Hadi baktırdın bide dediğin oldu olmadı diyolar ya ölüyorum :)
Süresi vardır falında. Atıyorum ayda 1 felan yani. Hergün hergün falmı olur.
Ya bir arkadaşım İnan bana işyerimden öğlen ayrı akşam ayrı fal atıyordu kıramıyordum da sallıyordum hiç fincana bakmadan hayır bir insanın öğlen ile akşam hayatında ne olabilir
O yokken daha rahat oluyorum ben :) evde yalnız kalmayı çok sevmiyorum. Kahve yaparım güzel filmler açar izlerim. Bakım yaparım gerile gerile yatarım evde ohh mis
Koca yoksa manita yapacan bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?