eski sevgiliye hain planlar

Sürekli kahve içip fal kapatıyorlar sürekli ama bazen kahve yapmıyorum hep te moralleri bozuk ay nolur içiyim bak geçen sene yazın dedim sigaraya ben ayda 360 tl para veriyorum fal isteyen 1 paket sigara alsın dedim fallar kesildi ya dedim niye daha önce düşünemedim sonra sigarayı bıraktım tekrar başladım hiç gene yapacam sigara kampanyasıda hem azalır fallar hemde sigaram olur bazen sırf biliyorum ki dertleşmeye değil sadece fal için geliyorlar ödleri kopuyor para ceplerinden çıkacak diye bide ben bunları sosyalleştireyim

Şimdi diyeceksiniz insan pampalarına sigarasına fal bakar mı abi her gün her gün bıktımmmm bakılır

Vallah otuz kırkira verdim fallara yüz yüze hepsi birbirinden sallama ağzından laf alıp on dj olmadan boş boş tutuyorlar geçmişi ani bilemedim geleceği nasıl gorecegen

Şimdi diyeceksiniz insan pampalarına sigarasına fal bakar mı abi her gün her gün bıktımmmm bakılır

Ben sana menajer olmak istiyorum bak. Banka hesabı açarız bitane. Falcıya gitseler oraya da verecekler ha sana vermişler ha başkasına. İyi yapmışsın geç bile kalmışsın. Fal için görüşüyorlarsa hiç görüşmesinler. Ama sende çok iyi kalplisin kıyamıyorsun kimseye

Vallah düzgün baksa elli de verilir bu falcilara ama soru Sor sorunun üstünden yuruyorlar öyle bende bakarım atarım bir seyler

Ya ben soru bile sormuyom evli bekar hiçbişey söylemeden geçen phytanın arkadaşının arkadaşının arkadaşına baktım kız diyor ki çok şaşırdım beni görmediniz ben hiçbir bilgi vermedim bu kadar ayrıntıyı nasıl bilebildiniz şaşırdım diyo iyi zamanımda gerçekten güzel bakıyorum ama enerjimi o kadar düşürüyorlar ki hergün hergün fal mı olur

Doğru diyin panpa bana geçen hafta bakmistin biliyon ben neyi merak ediyor onunla lgili söylesen yeter iş maddiyat sağlık umrumda değil vallah bir bskiversene üstünkörü o bile bal olur bana

Zaten hergün fal baktırılmaz ki. Bende anlamıyorum hergün fal baktıranları. Hadi baktırdın bide dediğin oldu olmadı diyolar ya ölüyorum :)

Süresi vardır falında. Atıyorum ayda 1 felan yani. Hergün hergün falmı olur.

Bide bişey söylücem şu an hepimiz İstanbul’daki falcıları biliyoruz ben Avrupa yakasının fal bakanlarının yüzde 50 sini tanıyorum ama diyim size ya ilk yada 2. Fal baktıran olun yoksa hiç baktırmayın çünkü adamlar 15. Falda artık ezbere konuşurlar söyleyim

Ya bir arkadaşım İnan bana işyerimden öğlen ayrı akşam ayrı fal atıyordu kıramıyordum da sallıyordum hiç fincana bakmadan hayır bir insanın öğlen ile akşam hayatında ne olabilir

Kuzu bakican mi bana ben çiğdem toprak andaç Emre Eren hepsine gittim ikincisinde hepsi ezbere konuştular tanıyor çünkü seni ona göre konusuyor

Ya bir arkadaşım İnan bana işyerimden öğlen ayrı akşam ayrı fal atıyordu kıramıyordum da sallıyordum hiç fincana bakmadan hayır bir insanın öğlen ile akşam hayatında ne olabilir

Ay hiç gülesim yoktu :))))) ya nasıl bir sabır var sende Allah aşkına.

O yokken daha rahat oluyorum ben :) evde yalnız kalmayı çok sevmiyorum. Kahve yaparım güzel filmler açar izlerim. Bakım yaparım gerile gerile yatarım evde ohh mis

Yav dimi biz birini. bulmak için uğraşalım evlenince kocam gitsede rahat etsek deriz bizde:)
nerde o günler yahu:)

Koca yoksa manita yapacan bebişim

Ben bu eskisinin ağırlığından bıktım kaplumbağa hızından gına gelsi öldürecem onu gene mesajlastım ama sakinliğimi. korudum ama zor duruyorum el bombası gbiyim bama erkek kankada olur panpa bi bulamadını pythia cığınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…