- Konu Sahibi Nassilyani
-
yada adamın aklı kalbı sende değılse neden hala berabersınız?
Daha bir ay önce eşiniz eski sevgilisiyle konuştu. Affettiniz ama kavga gürültü eksik olmadı. Neyse sonra düzeldi birşeyler, ev almaya karar verdiniz. Gelin görün ki eşinizin almak istediği ev eski sevgilinin semtinde! Siz de "gidip alsak mı ev" diyorsunuz?
Allah aşkına nasıl hızlı yaşıyorsunuz böyle? Daha bir ay geçmedi mi tüm bu olanların üstünden? Sizce eşinizin davranışı normal mi? Eşim bana böyle bir teklifle gelse ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim herhalde?
Yaşadığınız yerde ev mi bitti de gidip ex aşkın burnunun dibine gireceksiniz?
Evet eski sevgilide evli. Ve zaten eşimin sayesinde öğrendim orada oturduğunu onu facebooktan eklemiş ve konuşmuşlar ama hep bizimki aşkını ilan etmiş o kadında anlamamazlıktan gelmiş.oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum
Eşinin amacı ortada zaten burda sormaya hiç gerek yok.
Anladıgım kadarıyla aile bagınız oluşmamış, ex aşk hiç bir zaman ex olmamış, çünkü borç altına girince eve daha da baglanır mı diye soruyorsunuz*
Yani borç var diye eve baglanan erkegi de ilk defa duyuyorum!!!
Yok... Diyor ki "oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum?"
:100:
nasıl anlamadım ?
eşin nasıl aşkını ilan etmiş eşin evli. kadın evli.
hay allahım ya arkadaşım eşinin niyeti belli malalesef ona yakın olmaya çalışıyor ev falan alma ordan gerekirse kadınında kendisiyle konuş.kadın yüz vermese eşin bunları diyemez .neden faceden kabul ediyor kadın bunu .ben eski sevgilimi asla kabul etmem .helede evlenince .bak dediğim gibi konuş olmadı eşine söyleyeceğim de .çeker elini ayağını sizden .
Yok... Diyor ki "oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum?"
:100:
kusura bakmayın ben tam net anlatamamışım eşim bundan 7 ay önce onunla konuşuyormuş.ben casus programla yakaladım onun da eşine söyledim arkadaş onlar bunda ne var ben değil sen aldatılmışsın deyince ben boşanmadım o karısını af ediyosa ben her türlü af ederim dedim.bu olayların üstünden 7 ay geçti konuşmadıklarına eminim suan ama dün böyle bi teklifte bulundu aklım karıştı...
burayı okuduktan sonra tüm iyi niyetim kayboldu..... asla kesin bşr tavırla olmaz deee... ve eşinin face inde kadına ulaş bşrdaha yazarsan eşine anlatırım de... iletişimi kessinn
yazdıktan sonra çıkarken iletişim ekranını temizle mesajlara gir bak orada kalmış mı diyeee...
ama asla olmaz de eşine birazz niyetli görsün ısrarla sormaya hatta araştırmaya başlarrr...
sana olan aşkını ilan etmiş dimi?
yok ona olan aşkını ilan ettiyse siz evliyken değildir heralde...
daha net yazar mısın canım
eşin güven vermiyor tekin değilasla eski sevgiliye yakın yerden ev alma hatta mümkün olduğunca uzaktan ev aldır canım
Tam olarak konuyu anlayamadığım için yorum yazamıyorum.Eşiniz evliyken mi aşkını ilan etmiş bekarken mi?Hala face inde ekli mi eski sevgilisi?
bedeni benimle aklı hep onunla en azından ev sahibi olurum diye düşünüyorum ben.yapacak adam heryerde yapmazmı ha burda ha orda ???
Aceba ben mi geri kafali falanim, bende mi var bir sorun?
Yani bir kac hafta önce esin eski sevgilisi ile iletisime geciyor, bilmem aski ilan ediyor bilmem facebook a ekliyor.
Kavga gürültü GIRLA.
Simdi de olanlar unutuldu eski askinin daha yakina tasinmak, ev almak istiyor.
Yani benim gibi bir geri kafaliyi!! delirtmek icin bu kadari yerterli ama sizin tepki vermeniz icin ayni binayami tasinmaniz lazim onu bilemedim.
bu cümledeki "daha da ve hiç" kısmı çok önemli bence..demek ki eşinin hala o kadına ilgi duyduğunu biliyor ve borç altına sokarak bu ilgiyi dağıtacağını düşünüyor..ne kadar hatalı bir düşünce şekli,adam zaten kadına yakın olmak için o semtten ev almayı planlıyor.yani aklı hala başka yerde.konu sahibi arkadaşım bunu biz bile buradan fark etmişken senin görememiş olman biraz garip değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?