eski sevgiliyi faceten aratma..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..

Merhaba kızlar..Dünden beri çok moralim bozuk..Bilen bilir erkek arkadaşımın eski sevgilisini kafaya takmıştım ama nedeni var..Onun faceten o kızı arattıgını biliyodum..Onada sormuştum inkar etmemişti baktım ama duygusal bişey degildir merak sadece açıklaması yok dedi..Ben bu olayın önceden oldugunu sanıyodum ama dünkü konuşmamızda ögrendim ki ekimde yani geçen ay bakılmış.Oda ben sana söylemiştim bunu konuşmuştuk zaten dedi.Bende söylemen neyi degiştirirki bakmışsın sonuçta dedim.Dürüstlügümle kaybettim ben hep zaten dedi.Öyle karşılıklı atıştık daha dogrusu kavga bile etmedik gayet güzel helalleşip ayrıldık sen bana güvenmezsin dedi.Haklı degilmiyim sizcede?0 merak duygusuna bile tahammül edemiyorum,hem nerden bileyim sadece merak oldugunu..
bence ayrılık için yeterli bir sebep değilmiş
neyse olmuş bitmiş
ama insanın doğasında merak vardır
ne yaptı nasıl benden iyisini buldumu
bu düşünceler etkili olmuştur
aramasında
bence kadın olarak bizlerin merakı göz önğüne alınmalıydı
yani sen aratmazmıydın eskş erkek arkadaşını
abartmışsın gibi geldi bana
neyse nitekim
olan olmuş

Ama kendi kabul etmiş baktığını bu bence hafifletici sebep olabilirdi :)

Erkek arkadaşın mantıklı çocukmuş. Senin güven problemin olduğunu anlayıp ilişkiyi noktalamış. Sen de yeni bir ilişkiye başlamadan önce güven problemini çözmeye çalış.

Böyle başlıkları gördükçe acaba benim eski ne yapıyor, evlendi mi diye merak edip bazen bakıyorum...

BENCE haklısın trip atmakta ama ayrılık aşamasına gelmiş durum sıkma canını seviyorsa kabullenip döner altan alma benim gibi herşeyi ii yapmışsın

bence ayrılık için yeterli bir sebep değilmiş
neyse olmuş bitmiş
ama insanın doğasında merak vardır
ne yaptı nasıl benden iyisini buldumu
bu düşünceler etkili olmuştur
aramasında
bence kadın olarak bizlerin merakı göz önğüne alınmalıydı
yani sen aratmazmıydın eskş erkek arkadaşını
abartmışsın gibi geldi bana
neyse nitekim
olan olmuş
benimde bakmışlıgım oldu ama ilişkimiz ilerledikçe merakımda azaldı bide insan kendisini biliyoda karşı taraftan emin olmak çok zor..sonuç ayrılık oldu ama mutsuz olan tek benmişim gibi geliyo, onada söyledim sana degil kendi yetersizligime üzüldüm merakına engel olamadım diye..

Bi türlü anlamıyorum erkekleri !! baktında nldu ?
merakmış peh :KK62:
bende onu söyledim beni huzursuz ettigine memnun oldunmu dedim
Bakmasaydı iyiydi tabiki de ama yeterli sebep değil bence
öylemi düşünüyosunuz benim çok zoruma gitti bu olay
ayrilmak yerine neden bakmasini istemedigini guzelce anlatsaydin..
biliyo zaten bu mevzu aramızda konuşulup haledilmişti ama ben eskiden baktıgını sanıyodum ekimde bakılmış meger..en çok zoruma giden o oldu
Böyle bir sebepten ayrılmışsanız ve o da kabul etmişse isabet olmuş.Doğru karar bence
güvenmeyi bilmedigim için oda ayrılma taraftarı oldu hayırlısı olsun iki taraf içinde..
ayrılmak için bahane olmuş yoksa bi şekilde tatlıya bağlanırdı.
oda dürüst oldugunu söyleyip üste çıkmaya çalıştı dürüst olcagına hiç bakmasaydın keşke dedim

Zoruna gitmesi normal evet.. ben de olsam çıldırırdım ama bir cümle söylemiş ya ''ne geldiyse dürüstlüğümden geldi başıma diye''.. size söylemese gizlese, daha farklı şeyleri de siz kızarsınız diye saklasa daha mı iyi?.. yani ne bileyim aslında çok haklısınız size hak veriyorum ama burada neler okuyoruz, sizin de eski sevgilinize bakmanıza tepki göstermiyorsa demekki gerçekten meraktan baktığınıza inanıyor demektir. Kızarsa yalan söylüyordur...

ne merakıymış bu ya bitmiş gitmiş bir şey için. merak diye bahaneye sarılmiş...demekki hala birşeyler hissediyor.bırakın allah aşkına ya. boş vakitlerinde face den eski sevgilisini aratacağına sizinle mesajlaşip siznle konuşsaymiş.demekki hala içinde biseyleri bitirememiş.ayrılmaklal iyi yapmişsiniz. şimdi sizi arasın face den merakından.bu ne biçim şey ya..

ben çocukluk aşklarımı bile aratıp bakıyorum. günlük rutin şeylerimden biridir hepsine napmış netmiş hayatlarında ne gelişmeler var diye bakmak. hatta üni.de beni terkeden şahsiyetin şu an bebek haberini bekliyorum. bence bizimki merak sadece. tabi kıskanmanız normal ama en güzeli face şifrelerini filan hiç konu etmemek. kurcalamayınca insan daha çok mutlu oluyor. sonuçta sahte bir adres açar, yine bakar istese.

Back
X