- Merhabalar. Gerçekten fikirlerinize ihtiyacim var. Bir iliskim vardi çok mutluyduk. Ben çok seviyorum o da severdi biliyorum. Ama ne olduysa 3 hafta önce bir anda çok kotu kavga etmeye basladik ve o sinir aniyla bana senden sogudum dedi. En son onu konuşmaya ikna ettim konuştuk sorunumuzu hallettik tamam dedi unuttum herşeyi ama içimde bi soğukluk var eskisi gibi canım diyemiyorum dedi. Sonrasında da zaten ayrildik. Çok yalvardim cok ağladım bitmesin diye çünkü o da bende ailemize bahsettik iliskimizi. Ben agladikca o uzaklasti seni uzdugum için kendimden nefret ediyorum diyip. 3 gün soğuk davrandim ve gecen cuma günü beni aradi saçma bi bahaneyle ama çok kisa surdu konusmamiz hani biseu sorup kapatti gibi oldu. Simdi ne yapmaliyim peki? Yardim edin lütfen. Geri dönsün yeniden mutlu olalim istiyorum. Ayni ortamdayiz hafta sonu hariç hep görüyor beni. Hala uzak mi davranayim? Bazen cok merak ediyorum onu hic yazmayayim degil mi?Peki bir daha aramasi için ne yapacam? Ozlemesi , geri dönmesi için? Bir suru soru var aslında :) yardimlarinizi bekliyorum :)