- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
- 318
- Konu Sahibi ballparmak
-
kızlar sık sık en ufak sarkıda bile eski sevgiliye özlem duyuyorum bazı günler neredeyse hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir. sürekli tw.. vs. sosyal paylaşımlarını takip ediyorum hissediyorum onun da beni düşündüğünü biz aileler yuzunden ayrılmıştık ve cok ızdıraplı olmuştu onunda benimde hayatıma 6 yıldır kimse girmedi ve süreklli beni ikna edip iletişime geçmeye çalıştı ama ben her seferinde 1 gün konusup diğer gün sevap vermedim kafam okdar karışık ki sizce ben hala seviyor muyum? yani bu durumda napmalıyım daha anlatılcak okdar detay var ki ama sayfalarca yazmak istemiyorum artık özerkliğimi kazandım kendi maaşım var oda aynı şekilde sizce yer yerinden oynasın diyip geri mi dönmeliyim
zipzipcim en son mune senı bu soru yuzunden banlamadımı?Yaslariniz kac?
ailenin gecmiş bir mazisi olduğu için istemiyorlar canım yaş:26
zipzipcim en son mune senı bu soru yuzunden banlamadımı?
bu konuda cok haklısın ben zaten emin değilim kendimden kafam o kadar karışık ki yani dertleşmeye akıl almaya ihtiyacım var ve tepkilerden dolayı kimseye kendimi açamıyorum6 yıl olmuş ayrılalı
o kadar çok sevseydiniz 6 gün ayrı kalamazdınız
kendimden biliyorum :)
o zaman gene banlanırsınMerak ediyorum ama napim
Hayatınıza başka biri girmediği için böyle düşünüyorsunuzbu konuda cok haklısın ben zaten emin değilim kendimden kafam o kadar karışık ki yani dertleşmeye akıl almaya ihtiyacım var ve tepkilerden dolayı kimseye kendimi açamıyorum
ben aslında ondan eminim ama kendimden değilim yani cesaretim yok denecek kadar az seviyomuyum yoksa bilinç altımmı bu bilmiyorum ya siz söleyin sizce bilinçaltının açığa çıkması olabilir mi yoksa hala birşeyler mi var içimde
yani takip etmeyeyim diyorum rüyama giriyo ve o sıralar tw.. bakıyorum ve içini döktüğünü farkediyorum bende napcağımı şaşırdım
ailenin geçmiş mazisinden kaynaklı canım aileler bir araya gelmiyorhee belli ne kadar az sevdiğin bütün gün aklından çıkmıyormuş adam 6 yıldır
işin tuhafı kendinden emin değilken ondan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ki
?
birde sormuştum neden ayrılmıştınız siz ailenin gerekçesi neydi
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?