eski sevgiliyi hatırlamak

Bence ailede sorun varsa bu ilersini de olumsuz yonde etkiler canim arkadasin da dedigi gibi 6 sene ayri kalmaniz da gercekten cok sevmemenizingostergesidir.bende ailelerin anlasamadigi bir evlilik yapytim ve bedelini agir odedim.derim ki iyi dusun sadece 1 kisiyle hayat bitmiyor.

bende senin gbi düşünüyorum aslında ama aklımada glmesin artık istiyorum hp kafam karışıyor belli dönemlerde ne kadar saçma değilmi uzaktan bakınca

bende senin gbi düşünüyorum aslında ama aklımada glmesin artık istiyorum hp kafam karışıyor belli dönemlerde ne kadar saçma değilmi uzaktan bakınca
Su an sanki beni bana anlatiyosun biz de 1 yildan sonra aileleri umursamadan evlendik ve sonrasinda cok zor bir donem gecirdim.o yuzden seni inan cok cok iyi anliyorym

Cok cok Sevmis olsaydin 6 yil dayanamazdin , malesef cok sevmiyosun..
6yil cok uzun sure ..

Ayrica aileler yuzunden ayrilmazdiniz cok sevmis olsaydiniz ..

Surekli onu takip ettigin icin unutmaman gayet dogal , ve onun paylasimlarini kendi uzerine aliyosun sanirim...

Ya geri doneceksin , tabii pismanda olabilirsin ..

Yada takip etmekten vazgecip unutacaksin ..

Karar senin ..

Yada dedigin gibi yer yerinden oynayacak birleseceksiniz .. ama ailelerin saglikli gormedigi iliskiler malesef eninde sonunda ayrilikla sonuclaniyor ..

haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önce

tamamda bunun sizinle ne alakasi var ailende iyice sacmalamis ...

sartlari az zorlasaydiniz sizde , hemen pes etmek ailelerin isine gelmis ..

Saka gibi ama bizmde ayni konu.aileler arasi dusmanlik biz herseyden bir haber asik olup sevdik ama sonunda cok uzuldum.

ben güçsüz çıktım ne yazıkki ama erkek arkadaşım yııkılmıştı o dönem resmen yani ben cesaretsizim sanırım gerçekten çok sevmediğimden ama karşı tarafın benim yüzümden ne durumlara geldiğini gördükçe daha da üzülüyorum yani içim içimi yiyo desem yeridir 2-3 yıldır o ile uğramıyorum görmesem daha iyi olcak diye ama yinede olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…