- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi ballparmak
-
sakamısı sen ya... Herkonuda direk yas.. Hastalık bence bu... Yaslarla ilgili problemın i varIkinizde mi 26 siniz?
bende senin gbi düşünüyorum aslında ama aklımada glmesin artık istiyorum hp kafam karışıyor belli dönemlerde ne kadar saçma değilmi uzaktan bakıncaBence ailede sorun varsa bu ilersini de olumsuz yonde etkiler canim arkadasin da dedigi gibi 6 sene ayri kalmaniz da gercekten cok sevmemenizingostergesidir.bende ailelerin anlasamadigi bir evlilik yapytim ve bedelini agir odedim.derim ki iyi dusun sadece 1 kisiyle hayat bitmiyor.
Tipki bizim gibi... cok uzuldun ama tekrarsoyluyorum aileler cok onemliymis ben bunu sonra ogrendim sende gec kalma derim..ailenin geçmiş mazisinden kaynaklı canım aileler bir araya gelmiyor
görüşün için saol canım umarım kötü deneyimler yaşamam sanırım hayatımda yeniliklere gitmem gerekiyorTipki bizim gibi... cok uzuldun ama tekrarsoyluyorum aileler cok onemliymis ben bunu sonra ogrendim sende gec kalma derim..
Su an sanki beni bana anlatiyosun biz de 1 yildan sonra aileleri umursamadan evlendik ve sonrasinda cok zor bir donem gecirdim.o yuzden seni inan cok cok iyi anliyorymbende senin gbi düşünüyorum aslında ama aklımada glmesin artık istiyorum hp kafam karışıyor belli dönemlerde ne kadar saçma değilmi uzaktan bakınca
görüşün için saol canım umarım kötü deneyimler yaşamam sanırım hayatımda yeniliklere gitmem gerekiyor
Evet malesef...aileler ile yakın mı oturuyodunuz? neler yaşadın çok özel değilse
haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önceCok cok Sevmis olsaydin 6 yil dayanamazdin , malesef cok sevmiyosun..
6yil cok uzun sure ..
Ayrica aileler yuzunden ayrilmazdiniz cok sevmis olsaydiniz ..
Surekli onu takip ettigin icin unutmaman gayet dogal , ve onun paylasimlarini kendi uzerine aliyosun sanirim...
Ya geri doneceksin , tabii pismanda olabilirsin ..
Yada takip etmekten vazgecip unutacaksin ..
Karar senin ..
Yada dedigin gibi yer yerinden oynayacak birleseceksiniz .. ama ailelerin saglikli gormedigi iliskiler malesef eninde sonunda ayrilikla sonuclaniyor ..
doğru napcağımı iiyice şaşırdım gerçekten forumdaa da :) iyice kafam çorba olduYani esimin ailesiyle yakinim.amam inan yakinlik uzaklik cok ta fark etmiyor yeten heryerden yetiyor
haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önce
haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önce
Saka gibi ama bizmde ayni konu.aileler arasi dusmanlik biz herseyden bir haber asik olup sevdik ama sonunda cok uzuldum.haklısın canım ama ailenin sağlıklı görmemsi bizden kaynaklı değil tamamen kin gibi düşünün. yani daha önce bizden biri o aileden biri ille evlenmiş ve cok cekmiş boşanmış ama 30-40 yıl önce
Yani bizim esimle sorunumuz yoktu ama zamanla onu bile beceriyorlar sagolsunlar.Saka gibi ama bizmde ayni konu.aileler arasi dusmanlik biz herseyden bir haber asik olup sevdik ama sonunda cok uzuldum.
Başka birini bularakaslında sevmek hiç istemem bu durumda ama aklıma gelmesini nasıl engelleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?