• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi internette aratmak

balhami

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
204
191
33
Günaydin sevgili KK ailesi, konuyu bi arkadasim icin aciyorum, kizcagiz bütün gece agladi bana cok üzüldüm haline.

Arkadasimin yaklasik 5 aydir bir iliskisi var ve sevgilisiyle bugüne kadar hic problem yasamamis. Sevgilisinin telefonunda eski sevgilisini aratip instagramina baktigini görmüs. Kiyamet kopmus tabi.
Cocuk ilk basta inkar etmis, sen mi baktin bana saka mi yapiyorsun diye.
Arkadasim zorlayinca itiraf etmis evet baktim, ve bir kez daha seninle birlikte oldugum icin ne kadar sansli oldugumu anladim demis.
Annem babam ölsün, ablamin dügününü görmek nasip olmasin ki ölülerini öpeyim ki ne seviyorum ne özlüyorum öylesine baktim ve senin kiymetini bir kez daha anladim demis. Yalvar yakar ayaklarini öpmüs gitmesin diye.

Kiz ayrilmis ama perisan bir halde görseniz, arkadaslarim da eski sevgililerini aratirlar bazen facebookta bakarlar ne yapiyor ne ediyor diye, belki masumdur cok mu hircin ve aceleci davrandim acaba diyor.
Ben sakinlestirmek icin olabilir falan diyorum ama bana yapilsa muhtemelen ben de ayni tepkiyi verirdim.

Sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?

Gayet yerinde bir tepki vermiş hiç de üzülmesin, hadi arkadaşınız cocugun hayatında yokken baksa neyse denilir de 4 aylık bir ilişkide eski sevgiliyi aratmak da ne oluyor? Unutamamış, hala neler yaptığını merak ediyo, arada aklına düşüyor ki aratmış. Tamamen silen bir insanın o kişi aklına dahi gelmez. Yok şükrettim de bilmem ne diye bir de bahane üretmiş yüzsüz. Şimdi arkadaşın sesini çıkarmasa belki çocuk bakmalara devam edecekti, seviyorsa uğraşır gönlünü alır kızın yok geri gelmezse de demek ki cidden eskisi kazınmış aklına. Ses çıkarmaya çıkarmaya zaten ezilen taraf her zaman biz kadınlar oluyoruz, tam yerinde vermesi gereken tepkiyi vermiş arkadaşınız yıpratmasın kendini.

Durduk yere bakılmaz. Hele ki erkek cinsleri boş yere bakmaz. Merak ediyor belli ki eskisini.

Ya meraktan bakiyo olabilir,benim de bazen herhangi bi kisi aklima geliyo mesela aaaa facede varmi acaba dur bi bakiyim diyorum bakiyorum,ya da arkadaslar ne yapmis ne etmis arkadas olmasak bile acip profillerine bakabliyorum. Issizlik yani biraz bu :)

Ben dıdımın dıdısına bile bakıyorum yeri geliyor.. Kendinizi cok ofke yuklemeyın.. Ama zaman gecmıs olsa bile eskilerde bi sızı vardır belki.. Bunu asla anlayamazsınız ve emın olamazsınız..

Ya ben geçen akşam baktım yıllar önce remen sapığım olmuş 2 yıl kurtulmaya çalıştığım adama. O kadar nefretim olmuştu miğdem bulanmıştı artık ondan düşünün. Boş zaman işte ne oldu bu sapık diye öylesine baktım olabiliyor yani.

Aratma tarihine bakmis, evvelki gün skypeta kamerada görüsürken aratmis
Yani karsisinda sevgilis, kizin yüzüne baka baka eski sevgilisini aratmis instagramda
:KK12:

Günaydin sevgili KK ailesi, konuyu bi arkadasim icin aciyorum, kizcagiz bütün gece agladi bana cok üzüldüm haline.

Arkadasimin yaklasik 5 aydir bir iliskisi var ve sevgilisiyle bugüne kadar hic problem yasamamis. Sevgilisinin telefonunda eski sevgilisini aratip instagramina baktigini görmüs. Kiyamet kopmus tabi.
Cocuk ilk basta inkar etmis, sen mi baktin bana saka mi yapiyorsun diye.
Arkadasim zorlayinca itiraf etmis evet baktim, ve bir kez daha seninle birlikte oldugum icin ne kadar sansli oldugumu anladim demis.
Annem babam ölsün, ablamin dügününü görmek nasip olmasin ki ölülerini öpeyim ki ne seviyorum ne özlüyorum öylesine baktim ve senin kiymetini bir kez daha anladim demis. Yalvar yakar ayaklarini öpmüs gitmesin diye.

Kiz ayrilmis ama perisan bir halde görseniz, arkadaslarim da eski sevgililerini aratirlar bazen facebookta bakarlar ne yapiyor ne ediyor diye, belki masumdur cok mu hircin ve aceleci davrandim acaba diyor.
Ben sakinlestirmek icin olabilir falan diyorum ama bana yapilsa muhtemelen ben de ayni tepkiyi verirdim.

Sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?
bende bakıyorum ınanın ıcımde en ufak bır ozlem, aşk vs yok sadece merak ;)

ay ayrılmak ne kadar kolay ya. kusura bakmasına ma arkadaşın hiç değer vermiyomuş galiba karşısındakine.

Amaaan kizilacak kavga edilecek bir konu degil ki, biraz onu biraz bunu stalklerken zaten yedi düvelden haberdar oluyorsun. İnsan merak edip bakmiş da olabilir, seyma subaşini,kerimcan durmazi , yaptirmayacagi dövme sayfalarini merak edip takip eden insan neden eski sevgilisini aratmasin ki? İnsanlik hali bence. Ha instagramina bakmis ha arkadaslari o kiz hakkinda konusurken kulak kabartmis ,bence ayni sey.
He simdi diyecekler vardir 'öyle uzaktan konusmak ne kolay'
ama benim ex direkt söylerdi ' geçen baktim da benden ayrilan herkes iyi yerlere gelmis ya,baksana ayse ankarada psikolog olmus, nese bilmemne mağazasina girmis vs vs' seklinde. Ben de kizip bagirmak yerine 'lütfen benden de ayril' diye espri yapmistim (daha guzel bir is bulmak icin).
Ayrica ben de ona öğrendiğim bilgileri paylaşirdim. Sevgilim ,eski sevgilimin polislik sinavina girip girip gecemedigini biliyordu mesela. Ortak bir arkadastan nihayet gectigini ogrenince bunu hemen paylasmistim,bunun gibi seyleri de paylasirim,asla gocunmam :)
İnsanlar iliskilerini herseyi saklayip gizledikleri bir hapishaneye cevirmese bence hayat daha guzel olabilir.

* bu arada bi kere stalk yaparken sevgilimin eski sevgilisinin evlendigini görüp resim atmiştim, 'oha bilmemkim evlenmiş' diye :)) o stalklamiyosa ben haber veriim, bilgi paylastikca çoğalir^^

Benim ex evlenecek hala profillerimde geziyor. Arkadaşınız biraz süründürsün ama seviyorsa da ilişkiyi bitirecek kadar büyük bir sorun olarak görmedim. Herkes zamanında hayatına dokunmuş insanların neler yaptığını merak edip bakabilir. Zaten sevgilisi açıklamayı yapmış o yüzden bitirmesini gerekli bulmadım.

Herkes illa ki 1 kerede olsa bakmistir eski sevgililerine ben mesela arada bi bakiyorm suan nisanliyim ama bu demek olmuyoki ben nisanlimi sevmiyrm hayr sadece merak yani bence masum bisey yani:KK53:

Bende bakıyorum valla ama sorsan ne severim ne başka bir şey. Sadece merak. Biraz süründürüp barışsın :KK70:

biraz süründürdükten sonra barışabilir arkadaşınız bu ders ona yeter bence ben olsaydım öyle yapardım

Kiza yanlis akil vermisim ya görüyor musunuz kötü bu oldu. Cogunluk normal diyor bu duruma.
Bu arada profiline baktigi eski sevgilisinden ayrildiktan 1 ay sonra arkadasimla cikmaya baslamis bu sahis.

--- GÜNCELLEME ---
Bir kac kere dili sürcüp eski sevgilisinin ismiyle seslendigi falan olmus.
Bi defa eski sevgilisinin profiline kahvalti masasinda bakarken yakalmis.
Bunlarin hepsini ben de simdi ögrendim... icimde kötü bi his var, ben güvenmiyorum bu cocuga

Meraktan herkes bakıyor.
Son baktığım 3 konu hep arkadaşlar için açılmış olan konular ilginç :)

Back
X