• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi internette aratmak

Ayy inandırmak için ya da yemin ederken ailemin ölüsünü öpeyim diyen birinin adamlığından şüphe ederim. Ne itici ya. Allah hayırlı evlat versin.

Ayy inandırmak için ya da yemin ederken ailemin ölüsünü öpeyim diyen birinin adamlığından şüphe ederim. Ne itici ya. Allah hayırlı evlat versin.

Aynen öyle. Bi de önce dibine kadar inkar edip sonradan itiraf etmek nedir.
Ben cok ilginc buldum bu olayi.
Eskisini unutamamisken yeni iliskiye baslayip bi de o kisinin basini yakiyorlar....

Yaa ne desem bilmem ki.
Ben de arada bakıyorum eski sevgililerime.
Vaktiyle bana yazmış birilerine de baktığım oluyor.
Ama onlara karşı zerre duygum yok.
Sevgilimi de çok seviyorum.

Ama sevgilim baksa zoruma gider mi? Gider. Üzülür müyüm. Üzülürüm.

Ayrılmasin bence arkadaşın. Ama çok üzüldüm.biraz yalnız birak beni desin. Çocuk da telafi etmeye çalışsin.

Aratma tarihine bakmis, evvelki gün skypeta kamerada görüsürken aratmis
Yani karsisinda sevgilis, kizin yüzüne baka baka eski sevgilisini aratmis instagramda
:KK12:
Döktüğü bir damla göz yaşına değmez. Arkadışının ayrıldığı iyi olmuş. Haaa bir de ota .oka yemin eden gördünüz mü hemen sıvışın.anamın babamın ölüsü göreyim nedir ya?

Günaydin sevgili KK ailesi, konuyu bi arkadasim icin aciyorum, kizcagiz bütün gece agladi bana cok üzüldüm haline.

Arkadasimin yaklasik 5 aydir bir iliskisi var ve sevgilisiyle bugüne kadar hic problem yasamamis. Sevgilisinin telefonunda eski sevgilisini aratip instagramina baktigini görmüs. Kiyamet kopmus tabi.
Cocuk ilk basta inkar etmis, sen mi baktin bana saka mi yapiyorsun diye.
Arkadasim zorlayinca itiraf etmis evet baktim, ve bir kez daha seninle birlikte oldugum icin ne kadar sansli oldugumu anladim demis.
Annem babam ölsün, ablamin dügününü görmek nasip olmasin ki ölülerini öpeyim ki ne seviyorum ne özlüyorum öylesine baktim ve senin kiymetini bir kez daha anladim demis. Yalvar yakar ayaklarini öpmüs gitmesin diye.

Kiz ayrilmis ama perisan bir halde görseniz, arkadaslarim da eski sevgililerini aratirlar bazen facebookta bakarlar ne yapiyor ne ediyor diye, belki masumdur cok mu hircin ve aceleci davrandim acaba diyor.
Ben sakinlestirmek icin olabilir falan diyorum ama bana yapilsa muhtemelen ben de ayni tepkiyi verirdim.

Sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?
Merak etmiş bakmıştır.Canı sıkılmış bakmıştır.Kendisi hiç mi kimseyi merak edip bakmıyor.Kimse kimsenin bu kadar özeline girip neeye bakmış kimi aratmış kurcalamamalı.
Yalnız,ANNEM BABAM ÖLSÜN.......Bunlar ne çirkin yeminler.Kıytırık mesleler için böyle yeminler edilmemeli

Ben kimlere kimlere bakıyorum. Hee hepsine aşığım.

Ben olsam görmezden gelirdim çünkü ben de bakıyorum. Gerçi sürekli bakmayayim diye engelledim eski görüştüklerimi. Şimdi daha rahatım

Ben de bakıyorum yahu ne var bunda!
Asktan olup bıtseydım ex ın yanında olurdum zaten, nıye bu kadar takıyorsunuz bu meseleyı hıc anlamam!
MERAK yahu! Sadece MERAK!

Benim çocukken bi kısa süreli olmuştu, hâlâ bakarım 6 yıllık ilişkim var çok da aşığım :)

Bende bakiyorum meraktan nadiren, birden profiller karsima cikabiliyor.. SADECE MERAK YAHU.. Bende kendimi anlamiyorum, sevgilim bakmis olsa uzulurum acikcasi, kuserim, trip atarim biseyler yaparim.. halbuki aynisini bende yapiyorum.. :kahve: kimse bakmasin sorun cozulsun..:halay:

bırak eski sevgiliyi, eski flörtlerime bile bakarım . meraklıyım ne yapayım ?yeni hayatları nasıl gidiyor diye merak ediyorum . Ama mesela iletişime geçmem :KK43: onu sevmiyorum ...

Günaydin sevgili KK ailesi, konuyu bi arkadasim icin aciyorum, kizcagiz bütün gece agladi bana cok üzüldüm haline.

Arkadasimin yaklasik 5 aydir bir iliskisi var ve sevgilisiyle bugüne kadar hic problem yasamamis. Sevgilisinin telefonunda eski sevgilisini aratip instagramina baktigini görmüs. Kiyamet kopmus tabi.
Cocuk ilk basta inkar etmis, sen mi baktin bana saka mi yapiyorsun diye.
Arkadasim zorlayinca itiraf etmis evet baktim, ve bir kez daha seninle birlikte oldugum icin ne kadar sansli oldugumu anladim demis.
Annem babam ölsün, ablamin dügününü görmek nasip olmasin ki ölülerini öpeyim ki ne seviyorum ne özlüyorum öylesine baktim ve senin kiymetini bir kez daha anladim demis. Yalvar yakar ayaklarini öpmüs gitmesin diye.

Kiz ayrilmis ama perisan bir halde görseniz, arkadaslarim da eski sevgililerini aratirlar bazen facebookta bakarlar ne yapiyor ne ediyor diye, belki masumdur cok mu hircin ve aceleci davrandim acaba diyor.
Ben sakinlestirmek icin olabilir falan diyorum ama bana yapilsa muhtemelen ben de ayni tepkiyi verirdim.

Sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?
İnsan sevdiğine değil merak ettiğine bakar

Onlar 1-2 güne barışır . Sen çok karışma kötü olursun. İsviçre gibi ol pasif kal , etliye sütlüye karışma

herkes herkese bakıyor artık illa eski sevgili diye hala onu unutamadı anlamına gelmiyor.
sosyal medyada tanımadığımız insan kalmadı artık baka baka :eğlence:

Back
X