eski sevgiliyi nasıl unuttunuz

onun içinde çook uzun zaman gerekir yorgunlugunu atmak yeni birine alışmak off off çok zor

İlişkilerde mutlu olmak yerine yoruluyorsan zaten yol yakınken döneceksin. Elbette uzun süreli ilişkilerde unutmak zaman alacaktır; bu biraz da nasıl ayrıldığına bağlı. Ama kim ne derse desin unutmanın en güzel yolu başka birisine aşık olmaktır; bu da şans biraz.

haklısın birisi olunca unutuluyo ancak ama kimseyi istemiyorum nefret ederek ayrılmadık o yüzden unutmam daha çoook zaman alıcak

canım pardon senin yazını yeni gördüm..3 gün oldu ama acısı artarak devam ediyo hiç geçmicekmiş hiç unutmucakmışım gibi başkasını istemiyorum onlada olmuyo olsuzda olmuyo durumu bizimkisi ama artık ayrılmayı seçtik katlanıcam herşeye seninkisi ne kadar sürede geçti?

Bendecaynı sekilde sızın yontemınıze basvururum hangi duaları ne sekilde okuyorsunuz acaba

Ya o duayı bu amaçla 2 kere okudum oldu 2side ama bi tanesi çok zaman sonra döndü ben hayatıma başkasını almışken onu düşünmüyorken tamamen sıfırlamışken kendimi ona karşı ama iş işten geçmişti pişman mıydı evet hemde köpek gibi. Yanlış anda geldi ama iyiki de öyle oldu onunla hayat geçmez yalanla ihanetle önceden dönseydi kabul edebilirdim belki de o sevgiyle !!.
Diğerinde de okudum sanırım 2 gün sonra dönmüştü..

Kuduriye Duası :)

benim unutmaktan başka çarem yoktu çünki nişanlandı ilk 1 ay nasıl üzüldüm ama geçiyooo daha doğrusu hafifliyor kendini şartlandırırsan unutucam dersen en azından eskisi kadar canın acımaz şimdi herşeyin ilacı ZAMAN diyolar bence tam Tersi NAMAZ doğru demiş büyük üstad Necip Fazıl dua da ettim boll çok şükür bugün ki günlerimizeee sevgi ve ışıklaaaaa:)

ne güzel büyük bi olgunlukla davranmışsın ve sabretmişsin haklısın namaz ve dua en etkili şeyler çok şanslısın

ne güzel büyük bi olgunlukla davranmışsın ve sabretmişsin haklısın namaz ve dua en etkili şeyler çok şanslısın

Rabbim en kısa zamanda sana ne ne hayırlı ise onu versin lokumum eğer zaten senin nasibinde o varsa döner gelir ki yoksa Rabbim ondan iyisini çıkarsın karşınaaaa =)

canım ben nişanlımı görünce eskisini unuttum suan evliyiz 2. oglumuz olcak eskisi aklıma bile gelmiyo simdi konuyu okuyunca geldi senin karsınada gercekten sevdigin evlenebilecegin biri cıkar inş

arkadaşlar çivi çiviyi söker , bu söz bence kesinlikle bu işler için bulunmuş bi söz :) tamamen silemezsiniz eskiyi aklınızdan illaki , ama yeni çivi bulmak şartt !!!

canım ben nişanlımı görünce eskisini unuttum suan evliyiz 2. oglumuz olcak eskisi aklıma bile gelmiyo simdi konuyu okuyunca geldi senin karsınada gercekten sevdigin evlenebilecegin biri cıkar inş

ilk de çok acı çekiyosun lokumumda insan nelere alışıyo yaaa unutulur inşallah hep duamdır rabbim birini çıkarsın karşıma eskisine gittiği için teşekkür edeyimmm

tas kalplıyım valla bırıne sınırlenınce olay bıtıyor ıstesemde uzulemıyorum uzulsemde o kısı kımse sınırımı dha cok cıkaramadgım ıcın uzulurum hayat ınsanları ne hale getırıyor degılmı

yukardakı arkadaş demıs ya ağlaman geldıgınde agla diye. cidden kesınlıkle tutma agla. rahatlarsın
ben nasıl unuttum aramızdaki hakaret ve kufurlerın haddı hesabı olmadan ayrıldık ben soğudum açıkçası arefe gününden bu yana ne faceine ne de whapsupdan bakmıyorum. butun heryerden sıldım. oda engellemıs ztn benı.
ınsanların arasına karış. ben kursa gıdıyorum hafta sonu ordada kafam cok dağılıyor. yenı arkadaşlar yenı yüzler...
takma rahat ol.
sevgiler.

teşekkür ederim ilgine tavsiyelerine canım başımıza herşey gelebiliyo işte ama iyi yapmışsın küfür hakaret varsa o iş daha farklı bi hal alıyo saygısız olmaları kötü hakkında hayırlısı olmuştur inşallah

Onu bende okuyordumm evet ama zamanına dıkkat etmedım desem yerı var o kadar ayrılıp barıstık kı bır de onunla okunan kadeh duası var oda cok etkili hatta kırmızı muma dılek yapıyorsunuz bılmıyorum ben ınanmıstım ınanarak yapmıstım dua oldugu ıcınde ıcımı rahatsız etmemıstı :) dıger dua dedıgınızı anlayamadım bıde yenıyım bulamadım :) kudurrıye dısında ne vardı bıde okudugunuz ? Bendenumarım sızın yasadıgınızı yasarım 3 senedır canıma okundu hıc bı beklentım ve hayalım belkı kaladı ama yuregımın sogumasını ıstıyorum

Çivi çiviyi sökmez. Çok gezmek, dağıtmak, yeni hobiler edinmek, çok anlatmak, anlatmamak vs. vs. hiçbir şey zamanı gelmedikçe

unutturmaz.

Maalesef eski sevgiliyi "zamanı gelince" unutuyorsunuz. Bir gün geliyor ve sen hiiiiç farketmiyorsun bunu ama artık düşünmüyorsun

yahut az aklına geliyor ve geldiğinde de anlık, kısa acıtmayan bir geçiş oluyor.

Kısaca "zaman"la unutuluyor.

aslında bu birazda hayatına yeni birini alma sürene bağlı. Eğer karşına sevebilceğin biri cıkarsa çabuk atlatırsın ama yalnız kaldıkca insan daha cok acı cekiyo

Ben unutamadim 2, 5 sene gecmesine rağmen. Unutanlara hayranim. Allah henuz onu unutturacak birini cikarmadi karşıma. Kac kisi oldu ama unutturamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…