- Konu Sahibi sunshine44
-
onun içinde çook uzun zaman gerekir yorgunlugunu atmak yeni birine alışmak off off çok zor
İlişkilerde mutlu olmak yerine yoruluyorsan zaten yol yakınken döneceksin. Elbette uzun süreli ilişkilerde unutmak zaman alacaktır; bu biraz da nasıl ayrıldığına bağlı. Ama kim ne derse desin unutmanın en güzel yolu başka birisine aşık olmaktır; bu da şans biraz.
ah ben ah ondan başkası yokmuş tek o varmış gibi geçen günler kırgınlıklar başkalarını kırmalar ama hepsi boş biliyon mu biraz zaman geçsin ki anlıcaksın ayrılık daha yeni olacak biraz yanacak canın ama geçicekk ek olarak gidene yol ver arkasındanda bekma gelnleri göremezsinnnn şekerim ben görmeye başladım mesela ama ara sıra aklıma gelmiyor değil içim burkuluyo ama geçiya yaaa bu da geçerrr :) sevgi ve ışıkla kal
Bendecaynı sekilde sızın yontemınıze basvururum hangi duaları ne sekilde okuyorsunuz acaba
canım pardon senin yazını yeni gördüm..3 gün oldu ama acısı artarak devam ediyo hiç geçmicekmiş hiç unutmucakmışım gibi başkasını istemiyorum onlada olmuyo olsuzda olmuyo durumu bizimkisi ama artık ayrılmayı seçtik katlanıcam herşeye seninkisi ne kadar sürede geçti?
benim unutmaktan başka çarem yoktu çünki nişanlandı ilk 1 ay nasıl üzüldüm ama geçiyooo daha doğrusu hafifliyor kendini şartlandırırsan unutucam dersen en azından eskisi kadar canın acımaz şimdi herşeyin ilacı ZAMAN diyolar bence tam Tersi NAMAZ doğru demiş büyük üstad Necip Fazıl dua da ettim boll çok şükür bugün ki günlerimizeee sevgi ve ışıklaaaaa:)
ne güzel büyük bi olgunlukla davranmışsın ve sabretmişsin haklısın namaz ve dua en etkili şeyler çok şanslısın
canım ben nişanlımı görünce eskisini unuttum suan evliyiz 2. oglumuz olcak eskisi aklıma bile gelmiyo simdi konuyu okuyunca geldi senin karsınada gercekten sevdigin evlenebilecegin biri cıkar inşbenim unutmaktan başka çarem yoktu çünki nişanlandı ilk 1 ay nasıl üzüldüm ama geçiyooo daha doğrusu hafifliyor kendini şartlandırırsan unutucam dersen en azından eskisi kadar canın acımaz şimdi herşeyin ilacı ZAMAN diyolar bence tam Tersi NAMAZ doğru demiş büyük üstad Necip Fazıl dua da ettim boll çok şükür bugün ki günlerimizeee sevgi ve ışıklaaaaa:)
canım ben nişanlımı görünce eskisini unuttum suan evliyiz 2. oglumuz olcak eskisi aklıma bile gelmiyo simdi konuyu okuyunca geldi senin karsınada gercekten sevdigin evlenebilecegin biri cıkar inş
Rabbim en kısa zamanda sana ne ne hayırlı ise onu versin lokumum eğer zaten senin nasibinde o varsa döner gelir ki yoksa Rabbim ondan iyisini çıkarsın karşınaaaa =)
yukardakı arkadaş demıs ya ağlaman geldıgınde agla diye. cidden kesınlıkle tutma agla. rahatlarsın
ben nasıl unuttum aramızdaki hakaret ve kufurlerın haddı hesabı olmadan ayrıldık ben soğudum açıkçası arefe gününden bu yana ne faceine ne de whapsupdan bakmıyorum. butun heryerden sıldım. oda engellemıs ztn benı.
ınsanların arasına karış. ben kursa gıdıyorum hafta sonu ordada kafam cok dağılıyor. yenı arkadaşlar yenı yüzler...
takma rahat ol.
sevgiler.
canım pardon senin yazını yeni gördüm..3 gün oldu ama acısı artarak devam ediyo hiç geçmicekmiş hiç unutmucakmışım gibi başkasını istemiyorum onlada olmuyo olsuzda olmuyo durumu bizimkisi ama artık ayrılmayı seçtik katlanıcam herşeye seninkisi ne kadar sürede geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?